Přejít na výpis diskuzí
Armored Kill k Battlefield 3 přinese největší mapu a nový mód
12.7.2012 | Aleš Smutný
69 příspěvků
-
Jen blázen může koupit DLC, když jsou střílečky s neustále novým obsahem zdarma
-
-
Jako například...?
-
-
Třeba ke CODu je tady výborná alternativa free Blacklight Retribution a ani to neni tak tupé jak COD, k Battlefieldu by se dala přirovnat Planetside2, která teda zatím není, ale bude též free a bude to mít otevřenější prostředí stroje atd
-
-
Tak Blacklight mě teda skutečně nezaujal. K BF3 je dobrou alternativou leda tak BBC2, protože hra už je za velice dobrou cenu. BF P4F je sice zdarma a je to i výborná zábava, ale hra každou chvíli padá a je prošpikovaná mikrotransakcema, který dávaj narozdíl těch v BF3 platícím hráčům citelný výhody, takže výsledná hra není fér.
Nicméně jsi mi tu uvedl 2 free hry, jedna z nich ještě ani nevyšla. A pak že já jsem jako platící zákazník blázen :) -
Akorát, že ony ty F2P jsou sice zadarmo, ale také tomu odpovídá jejich kvalita. Hratelnost se ve většině případů nedá srovnávat a o grafice ani nemluvě. A zcela to zabíjí nemožnost výběru map/modů (velká bolest WoT).
-
To že je něco zadarmo ještě neznamená že je to stejně dobré. Koukal jsme na gameplay Blacklight Retribution a mě to teda nezaujalo. Nikomu neberu ať to hraje, ale to proč B3 lidi hrajou a kupujou asi nějakej důvod mít bude.
-
-
-
-
Kdysi se DLC říkalo Datadisk a nikoho to nesralo, teď je vám DLC proti srsti......proberte se. Jinak článek o ničem a autor zřejmě vůbec nesleduje info o tomto DLC jelikož jak někdo psal mapu známe a vozidla sice nebyly ofiko potvrzená ale z videí si je lze lehce najít.
-
-
Jde o to, že tady vám to nabídne 4 mapy, nová vozidla a nové zbraně. Battlefield 2 datadisky stály stejně a třeba takovej Euro forces nabídl 3 mapy a novou armádu s novými zbraněmi. SPecial forces měl 8 nových map a asi 10 novejch vozidel. Dneska vám za to samé (kdo má Premium tak o ještě méněji :-D )nabídnou podobný obsah. Tak proč se k*rva rozčilujete když ste se před několika lety nerozčilovali u 3 rozšíření k BF2????????????? Ste mimoni a už mě nebavíte dobrou :-D
-
-
Protože ty "datadisky" k BF2 nikoho nezajímaly. Pár lidí mělo Special Forces a zbytek nikdo nehrál. *1*
-
-
To mas trochu pomotane ne?Datadisky vetsinou prinesli nekolikahodinovou zabavu k zakladni hre.
Dnes za skoro stejne penize ti nabidnou par map,vozitek a atd a ty to vazne chces srovnavat s datadiskama?
Hral si vubec hry v te dobe?
Datadisky vetsinou za ty penize staly,zatimco DLC casto obsahem neodpovidaji cene.Cest vyjimkam. -
-
Kurna tak to dopada,kdyz si to po sobe neprectu *1* .
-
-
Jde o to , ze hry meli datadisk jednou do roka a v podstate za podobnou cenu, tohle je kazdych par mesicu a jak uz nekdo zminil, vetsina hracu bude hrat ty "novinky". BF3 uz sem davno prestal hrat, ale s timhle souhlasim - je to voser.
-
DLC = PATCH = ZDARMA
Datadisk = Nová Hra = ZPOPLATNĚNO
Nebo snad chcete říct, že jedna mapa, deset tanků a dvě ponorky se dají považovat za datadisk? -
-
hele čupa pičups....víš vůbec, která bije ? *15*
-
DLC = Downloadable content
Patch = Záplata - pokud patch něco přídává, je to takovej bonus, ale primárně má odstraňovat bugy a řešit chyby hry.
Jak si za tohle mohl dostat tolik plusů, tady samej hardcór gejmr a neví rozdíl mezi patchem a DLC? To je krutopřísná komunita teda. -
cože? Jde vidět, že vůbec nerozumíš zcela běžným pojmům z oblasti her. Prostuduj si to. Já ty pojmy tady vysvětloval už nejméně třikrát a už mě to nebaví opakovat.
Nápověda 1: Patch není DLC, DLC nemusí být datadisk, datadisk nemusí být DLC.
Nápověda 2: Prostuduj si pojmy: DLC, datadisk (podívej se i na anglický expansion), update, patch, booster pack (zajímavý a málo užívaný termín, který je ale odpovídající).
Jinak souhlas. Jedna mapa není datadisk - jde o DLC. -
-
Tady jde spis o to,ze cenove jsou ty DLC mnohdy skoro na stejne urovni,jako drive datadisky,ale obsahove se jim povetsinou rovnat nedokazi.A jestli se tomu rika datadisk,dlc,expansion nebo cokoliv jineho neni prece zas tak moc podstatne.
Cest vyjimkam samozrejme. -
-
Je to jednoduché: hráčská komunita stárne. Hráči tedy mají většinou více peněz (už to nejsou mnohdy děti) a vydavatelé chtějí zisky a rejžují. Kromě toho, hry stojí více peněz než kdy jindy a to znamená větší riziko = snaha dosáhnout větších zisků. Já se jím nedivím - je to prostě logické, ale já jim nehodlám platit za kdejakou blbost a budu to vždy kritizovat.
Jinak já psal o pojmech a nechával jsem stranou ceny...
-
-
-
ponorky tam nejsou to si pleteš s armou
-
Co to pořád meleš o nějakých patchích?
-
-
-
http://horobox.reager.org/u/Jojje_1341584044.gif *14*
-
Ale víme jaká vozidla budou, všechno už bylo v trailerech - AC-130, M1128, 2S25 Sprut, M142 HIMARS, BM-21 a ATV. A stejně tak i název největší mapy - Bandar Desert.
Mě především zajímá ten nový mód o kterém toho vskutku moc nevíme. -
-
nebude tam vzduch
-
spíš to bude něco na styl conquestu nebo tdm, akorat že o tykety budeš přicházet jen když zničíš nějaké vozidlo
-
Měl by obsahovat simulátor půdní eroze.
-
-
A k čemu to, když téhle hře prostě chybí duše?
Proč vojáci mluví tu jednou mateřským jazykem, tu jednou anglicky? Jsem jediný, komu chybí pěkně namluvení vojáci?
Proč je hudba tak strašně špatná? Je to praskání dneska "cool"? Co taková hudba z BF2, která měla šmrnc?!
Proč je spotování takové všelijaké? Fakt musím čumět "půl hodiny" na nepřítele, abych ho mohl spotovat?
Proč nevydali Karkand zdarma, což mě štve vůbec nejvíc, a místo toho vydali pár nicmoc map (stačí se podívat na výtvory komunity, které by ty BF3 základní mapy strčily do kapsy)?
*7* -
-
Protože by Židi - hlavní investoři, těžce nesli, kdyby mluvili vojáci i německy.
-
-
Tohle mi je pořád proti srsti. Koupím si hru a abych nebyl pozadu každé 2-3 měsíce si musím dokoupit nové mapy, protože na těch starých je méně hráčů. To radši dám své peníze do Zaklínače.
-
-
Souhlasim s reakci pac fakt lidi neubejvaji ale naopak pribejvaj 2DLC byl utok na call of duty serii jako ze jsem fanda serie call of duty do modern warfare 1 2 3 singel a multi pouze do COD MW 1 a ze zacatku MW 2 kde jsme zacinal byt nasrany jsem presel na BF a rikam malinko si zvyknout a je to stokrat lepsi jak COD serie tedy od COD MW2 na horu uz si je nikdy nezahraju akorat singel ktery maj lepsi jak BF to je fakt ale k serii COD uz se nevratim leda ze by se vratil puvodni vedouci tym Infinity Ward coz se nestane hahah:)
-
Méně hráčů? Tak to si dovolím nesouhlasit, mám obě DLC (tedy Premium) a rozhodně hráčů na původních mapách neubylo. Naopak, třeba poslední DLC CQ hraje méně lidí než B2K nebo původní mapy (ne o moc, ale méně).
-
-
V tom případě tomuto světu zbývá ještě nějaká naděje. *1*
-
-
-
Jaké DLC zase sakra? Vždyť je to jenom podělaný PATCH!
Jak je možné, že není zadarmo? Proč distributor negarantuje podporu? Co je to za bordel? Ta hra vypadá stejně už deset let v kuse. -
-
Prosím ťa a o akej hre to píšeš? BF3 sa určite netýka tvoja poznámka "Ta hra vypadá stejně už deset let v kuse." zrejme si si BF3 pomýlil s CoD.
Ale čo sa týka toho platenia za 5 DLC, tak je to skutočne zlodejina. Keby neboli v EA takí nenažraní. Mohli kludne vydať jedno DLC, v ktorom by bolo 20 máp, zbraní atď za cca 20€ a nič by som nepovedal. Ale oni to rozkúskovali do 5 DLC a ponúkli nám ako kompenzáciu prémium. Najsmutnejšie je, že sa im podarilo presvedčiť ľudí, že ak si kúpia prémiu, tak vlastne ušetria. BF3 hrám každý deň a rád, ale zaplatiť za hru 39.99€ a 49.99€ za prémium. Tým pádom zaplatiť za jednu hru 90€ mi príde skutočne choré. -
-
Dal jsem litra za BF3, dostal jsem 9 map.
Dal jsem dalšího litra za Premium ve kterém je celkem 20 map. Mimoto jsem koupí Premia ušetřil dalšího litra (samostatně by DLC vyšly na 2000Kč).
Mě to přijde celkem výhodné. I když za nějakou tu mapu zdarma bych se samozřejmě také nezlobil. -
-
Ty vole, litra sem, litra tam, tys jim dal těch litrů tolik, že se z toho museli normálně pomočit.
-
-
Tak pokud ty 2 litry vypiješ naráz, tak se nejspíš fakt pomočíš *1* Je to naopak vcelku přiměřená cena a když to porovnám s rekordmany, což jsou jednoznačně The Sims, tak dokonce super. Přeci jen se základní hra rozroste o slušnej dvojnásobek původních map, a to už rozhodně stojí za zvážení. Navíc tě do toho nikdo nežene a původní mapy jsou stále plný.
Pokud žiješ na imaginární planetě, kde ti někdo dá něco zadarmo, tak doporučím zvážit návrat zpět na Zem...
-
-
-
-
He mad...
-
-
Co přebíráš ten hnusný amerikanismus? To jsi tak líný, že nejsi schopen ani použít sloveso? Tato kulturně filologická devastace anglického jazyka je naprosto k zblití, jsi snad negr z ghetta? Nebo Američan? Ne, tak nepřbírej ten hnus, co u sebe ti konzumní parchanti vytvářejí.
-
-
U mad?
-
Zalez už ty šulíne.
-
Shieeeeeeeet negro, that's all you had to say!
-
Pozor, negr se neříká
-
-
Negr je negr, cikán je cikán a bilá huba je bílá huba, co máš proti žluťákům?
-
-