Přejít na výpis diskuzí
Armored Kill k Battlefield 3 přinese největší mapu a nový mód
12.7.2012 | Aleš Smutný
69 příspěvků
-
Možno bude pán recenzátor smutný, ale stačí ísť na YT alebo oficiálny web BF 3 AF a tam nájde kompletný list aj s videami...
-
-
http://www.battlefield.com/battlefield3/1/armored-kill
Oficiální stránky Bf3 a Armored Killu, rád se poučím, kde jsem to přehlédl, vyloučeno to určitě není :)
Recenzátor mimochodem není existující slovo.
-
-
Jen blázen může koupit DLC, když jsou střílečky s neustále novým obsahem zdarma
-
-
Jako například...?
-
-
Třeba ke CODu je tady výborná alternativa free Blacklight Retribution a ani to neni tak tupé jak COD, k Battlefieldu by se dala přirovnat Planetside2, která teda zatím není, ale bude též free a bude to mít otevřenější prostředí stroje atd
-
-
Tak Blacklight mě teda skutečně nezaujal. K BF3 je dobrou alternativou leda tak BBC2, protože hra už je za velice dobrou cenu. BF P4F je sice zdarma a je to i výborná zábava, ale hra každou chvíli padá a je prošpikovaná mikrotransakcema, který dávaj narozdíl těch v BF3 platícím hráčům citelný výhody, takže výsledná hra není fér.
Nicméně jsi mi tu uvedl 2 free hry, jedna z nich ještě ani nevyšla. A pak že já jsem jako platící zákazník blázen :) -
Akorát, že ony ty F2P jsou sice zadarmo, ale také tomu odpovídá jejich kvalita. Hratelnost se ve většině případů nedá srovnávat a o grafice ani nemluvě. A zcela to zabíjí nemožnost výběru map/modů (velká bolest WoT).
-
To že je něco zadarmo ještě neznamená že je to stejně dobré. Koukal jsme na gameplay Blacklight Retribution a mě to teda nezaujalo. Nikomu neberu ať to hraje, ale to proč B3 lidi hrajou a kupujou asi nějakej důvod mít bude.
-
-
-
-
S Bugfieldem mi polibte pr*el !!! Vetsi srac*u sem nehral *15* *15*
-
-
Hehe, souhlas, my čtenáři tady vytváříme aktivitu a je úplně jedno jakou a co říkáme, jaký máme názor, reklamní agentury stejně platí jen podle návštěvnosti webu, zvyšujeme redakci odměny i když se tady jenom chodím vyblít, co z toho, mě to vůbec nevadí, ta hra je naprostý hnus. A pan Poláček si aspoň může zaplatit další splátku hypotéky na houpací křeslo. Pomohl jsem sobě i druhému člověku, co víc si přát?
-
-
dal jsem si spatně jméno
-
-
Hehe, to se povedlo, asi jsem tě registroval podvědomě, za případné komplikace s tím spojené se omlouvám. Pro příště jsem se přejmenoval.
-
-
-
-
Mozna az si opravi helikoptery, letadla, soflamy a dalsi bugy....
-
-
Nevšiml jsem si, že by byli nějak vadné, to ze tě k zemi táhne setrvačnost není bug *7* *2*
-
-
vidno ze si tu hru nehral.
soflam. targety preskakuju z targetu na target. vzdy ti zamera to co nechces, prazdny jeep namiesto tanku. preleti stihacka a stratis lock atd atd...hlavne ze to je fixnute ale nieje..
stihacka - fyzika. stopka vo vzduchu, bumper jet, atd atd. ak si niekedy lietal v stihacke alebo helikoptere tak vies. ak nie tak nekomentuj.
dalsie bugy. mam tu fakt pisat milion bugov? -
ou oprava
gravitace* *5* -
soflamy, majaky a další tyhle kraviny, které je téměř nemožné zničit plošně, opraví dalšim patchem
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=9K5bcJxbofc&feature=relmfu
ten odpalovac raket vypada dobre. to sem mel v bf 1942 ale starsi -
No, jak se budete soustředit na ty tanky, tak tam hlavně nezapomeňte zase hezky vrátit F18. Protože F35 je tak akorát na... Kulomet je asi tak přesnej, jako když chčije pes, HUD se deformuje při rychlejších změnách směru a mrštný je to asi jako důchodce na invalidním vozíku a taky se zastavuje při každý příležitosti...
-
Jaké DLC zase sakra? Vždyť je to jenom podělaný PATCH!
Jak je možné, že není zadarmo? Proč distributor negarantuje podporu? Co je to za bordel? Ta hra vypadá stejně už deset let v kuse. -
-
Prosím ťa a o akej hre to píšeš? BF3 sa určite netýka tvoja poznámka "Ta hra vypadá stejně už deset let v kuse." zrejme si si BF3 pomýlil s CoD.
Ale čo sa týka toho platenia za 5 DLC, tak je to skutočne zlodejina. Keby neboli v EA takí nenažraní. Mohli kludne vydať jedno DLC, v ktorom by bolo 20 máp, zbraní atď za cca 20€ a nič by som nepovedal. Ale oni to rozkúskovali do 5 DLC a ponúkli nám ako kompenzáciu prémium. Najsmutnejšie je, že sa im podarilo presvedčiť ľudí, že ak si kúpia prémiu, tak vlastne ušetria. BF3 hrám každý deň a rád, ale zaplatiť za hru 39.99€ a 49.99€ za prémium. Tým pádom zaplatiť za jednu hru 90€ mi príde skutočne choré. -
-
Dal jsem litra za BF3, dostal jsem 9 map.
Dal jsem dalšího litra za Premium ve kterém je celkem 20 map. Mimoto jsem koupí Premia ušetřil dalšího litra (samostatně by DLC vyšly na 2000Kč).
Mě to přijde celkem výhodné. I když za nějakou tu mapu zdarma bych se samozřejmě také nezlobil. -
-
Ty vole, litra sem, litra tam, tys jim dal těch litrů tolik, že se z toho museli normálně pomočit.
-
-
Tak pokud ty 2 litry vypiješ naráz, tak se nejspíš fakt pomočíš *1* Je to naopak vcelku přiměřená cena a když to porovnám s rekordmany, což jsou jednoznačně The Sims, tak dokonce super. Přeci jen se základní hra rozroste o slušnej dvojnásobek původních map, a to už rozhodně stojí za zvážení. Navíc tě do toho nikdo nežene a původní mapy jsou stále plný.
Pokud žiješ na imaginární planetě, kde ti někdo dá něco zadarmo, tak doporučím zvážit návrat zpět na Zem...
-
-
-
-
He mad...
-
-
Co přebíráš ten hnusný amerikanismus? To jsi tak líný, že nejsi schopen ani použít sloveso? Tato kulturně filologická devastace anglického jazyka je naprosto k zblití, jsi snad negr z ghetta? Nebo Američan? Ne, tak nepřbírej ten hnus, co u sebe ti konzumní parchanti vytvářejí.
-
-
U mad?
-
Zalez už ty šulíne.
-
Shieeeeeeeet negro, that's all you had to say!
-
Pozor, negr se neříká
-
-
Negr je negr, cikán je cikán a bilá huba je bílá huba, co máš proti žluťákům?
-
-