-
...dufam, ze ste to nehrali na geforckach *1*
-
asi blbě čtu, ale příjde mi že jsem se z recenze nic nedozvěděl... jednou vyjmečně přijde RTS a on to takhe odbyl...
-
-
je to recenzent nováček tak mu dali hru ktera defakto nikoho nezajíma protože se jedna o okrajovy a mrtvy žánr, tak na nej nebudte tak prísní *7*
-
-
okrajový už možná... ale mrtvý? že tě huba nebolí!
-
-
-
Z recenze ani verdiktu jsem se nějak nedozvěděl, proč hra dostala jen 7/10
-
-
Dostala 7/10 pac rict ze je to tech demo za 50ecek tak jim vydavatel neproplati reklamu. Teda recenzi. *12*
-
http://www.sector.sk/uzivatelrecenzia/5336/ashes-of-the-singularity.htm
0.5 bodu tunak -
kampan az tak neoslni a v konecnym dusledku to supreme commander neprekonava, mozna proto 7, ale i tak si myslim, ze 8 by to sneslo, protoze po hratelnostni strance nikde nic neskripe a technicky vcetne grafiky je to uplne OK... bum 7, coz je malo...
-
-
Z krátce shlédlých videí jsem se na to těšil ...že to grafiku posune zase dál, že to bude velký RTSko. Druhá mise za mnou, projel jsem si benchmark a aktuálně to vypadá na totálně plitkou blbost. Doháje, ta grafika je hrozná(hráno na vysoké detaily), objekty a textury jak z 5 let staré hry, všude plno barviček, jak při požáru Sapy, efekt laseru se někdy ani nenapojí na jednotku, kterou zasahuje a zmizí v prázdnu, svítící rakety ???! wtf ..... Grafika terénu??? ...jedna rozplizlá textura v malém rozlišení, někde občas shluk stejných stromků v jiném rozlišení. Pár stejných budov. Vyrobené jednotky.... třeba 5 základních, se jen tak objeví z ničeho nic .... takové magické pfuf.
Kua, teď ať si někdo jen zkusí říct, že grafiak SC2 je slabá .... Nebo takovej World in Conflikt si tohle graficky strčí do kapsy.
Jsem zděšen. Po dá se říct, dx12 hypu, z toho vyleze tenhle hnus. Je to humus přátelé. Mno nic jdu se vrátit ke krafické nádheře nového Homeworldu, kde mají alespoň jednotky i prostředí, stejné rozlišení a stejný grafický kabátek a už nebudu říkat, že by to mohlo vypadat o něco lépe. .... Fuj, brrr, nekupujte to. -
-
Jo a nejvíc bleju z modelu a textury základního "tančíku", kde obří hlaveň vypadá jak ohořelá trubka maringotkovýho komínu a střílí zelený sviťavý střely. V dávkách ??!!! *8* Dopr...viděl někdy někdo v jakéholi RTS střílet tank z jedné hlavně v dávkách???!!#& *11*
-
-
-
Přesně tak. Taky jsem čekal na nějaké to ALE... Ale nedostavilo se.
Když už v podtitulku čtu chválu na hratelnost, spád, masivní bitvy AI na jedničku a pak dále i hodně dobře zvládnutá optimalizacei u vysokých grafických nastavení, pak taky nechápu těch 7/10... *7* -
-
když zprumerujete metascore s userscore dostanete 7
-
-