Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To bude tím, že tak jako Crysis je tohle spíš techdemo než cokoliv jkiného. Nehledě na to, že se renderuje celá mapa najednou (což bych řekl, že není tak neobvyklé o RTS) bez jakéhokoliv vision cullingu, takže GTX660 pod DX11 na max, 1080p, 12FPS v průměru, hmm. Landscape vypadá dobře, a jelikož se všechny jednotky vznášejí, tak je potřeba renderovat hodně stínů. I tak by se stíny neměly vůbec renderovat pokud nejsou vidět.

To mi přijde jako samoúčelné plýtvání HW prostředky za účelem vymačkat z HW totální maximum pro co největší rozdíl mezi DX11 a 12. Opět to ukazuje spíš k techdemu než ke hře.
  • Já bych to popsal jako "Poor man's SupCom",.. to i Planetary Annihilation po vydání Titanů je mnohem lepší...... ale stejně všichni pořád ustříkávaj ze Starcraftu 2, takže stejně jiná RTSka nemá moc šanci
  • A kvůli tomuhle grafickému "skvostu" se hádali fanoušci nVidie a AMD ohledně DX12? To jako vážně? 20 let stará grafika? *1*
  • Kluci a co PA Titans jako nastupce supcomu? Pry je to dost dobry
  • Jsou tam alespon ruzne jednotky? Pozemni letouny artilerie obranne body stity lode atomovky a velke ultimatni jednotky ?
  • Chidlink
    Ona by ta hra byla výborná v multiplayeru, bohužel to vážně pohnojili tím že mezi frakcemi nejsou skoro žádné rozdíli kromě vzhledu jednotek. Kdyby to odladili tak, že za každou frakci je potřeba nasadit opravdu odlišné taktiky, bylo by to super. Třeba možná ještě přidali třetí frakci
    Ale moc tomu nevěřím. *12*
  • ted nevim jesli si myslel SC2 jako supcom nebo starcraft
  • Jsem stejnýho názoru. e to hnus a strašně mne to znechutilo. Dal bych tomu tak 4/10.
  • Jo a nejvíc bleju z modelu a textury základního "tančíku", kde obří hlaveň vypadá jak ohořelá trubka maringotkovýho komínu a střílí zelený sviťavý střely. V dávkách ??!!! *8* Dopr...viděl někdy někdo v jakéholi RTS střílet tank z jedné hlavně v dávkách???!!#& *11*
  • Z kratkeho hrania, docela tragedia. Ta hra bola asi najzaujimavejsia tym ze sa stale omielalo dokola ako podporuje DX12 a ze vdaka tomu bude mat masivne bitky s velkym poctom jednotiek. A to je asi aj tak vsetko co tej hre zostalo. Neprehladne, graficky priemerne, bez napadu. Niekto si evidetne myslel ze hodit stovky jednotiek na obrazovku staci, ze to prilaka dostatok hracov. Nehovoriac o rovnakych jednotkach za rozne strany len v roznych farbach. SC2 ma svoje muchy ale prave to je na nom zaujimave ze ma 3 totalne odlisne rasy s odlisnymi jednotkami ktore maju aj odlisny strategicky pristup k hraniu. Otazne je len ci toto bolo zo zaciatku tech demo a vyvojari si povedali ze to skusia predat alebo pocas vyvoja zistili ze na to nemaju tak to nejak dosplacali ze aspon nieco z toho bude.
  • Z krátce shlédlých videí jsem se na to těšil ...že to grafiku posune zase dál, že to bude velký RTSko. Druhá mise za mnou, projel jsem si benchmark a aktuálně to vypadá na totálně plitkou blbost. Doháje, ta grafika je hrozná(hráno na vysoké detaily), objekty a textury jak z 5 let staré hry, všude plno barviček, jak při požáru Sapy, efekt laseru se někdy ani nenapojí na jednotku, kterou zasahuje a zmizí v prázdnu, svítící rakety ???! wtf ..... Grafika terénu??? ...jedna rozplizlá textura v malém rozlišení, někde občas shluk stejných stromků v jiném rozlišení. Pár stejných budov. Vyrobené jednotky.... třeba 5 základních, se jen tak objeví z ničeho nic .... takové magické pfuf.

Kua, teď ať si někdo jen zkusí říct, že grafiak SC2 je slabá .... Nebo takovej World in Conflikt si tohle graficky strčí do kapsy.

Jsem zděšen. Po dá se říct, dx12 hypu, z toho vyleze tenhle hnus. Je to humus přátelé. Mno nic jdu se vrátit ke krafické nádheře nového Homeworldu, kde mají alespoň jednotky i prostředí, stejné rozlišení a stejný grafický kabátek a už nebudu říkat, že by to mohlo vypadat o něco lépe. .... Fuj, brrr, nekupujte to.
  • ...dufam, ze ste to nehrali na geforckach *1*
  • je to recenzent nováček tak mu dali hru ktera defakto nikoho nezajíma protože se jedna o okrajovy a mrtvy žánr, tak na nej nebudte tak prísní *7*
  • kampan az tak neoslni a v konecnym dusledku to supreme commander neprekonava, mozna proto 7, ale i tak si myslim, ze 8 by to sneslo, protoze po hratelnostni strance nikde nic neskripe a technicky vcetne grafiky je to uplne OK... bum 7, coz je malo...
  • asi blbě čtu, ale příjde mi že jsem se z recenze nic nedozvěděl... jednou vyjmečně přijde RTS a on to takhe odbyl...
  • když zprumerujete metascore s userscore dostanete 7
  • rohlos
    Přesně tak. Taky jsem čekal na nějaké to ALE... Ale nedostavilo se.
    Když už v podtitulku čtu chválu na hratelnost, spád, masivní bitvy AI na jedničku a pak dále i hodně dobře zvládnutá optimalizacei u vysokých grafických nastavení, pak taky nechápu těch 7/10... *7*
  • Z recenze ani verdiktu jsem se nějak nedozvěděl, proč hra dostala jen 7/10

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit