Přejít na výpis diskuzí
Assassin's Creed III: klávesnice a myš ano, ale...
28.3.2012 | levis
162 příspěvků
-
ty milujou PC asi tak jako já konzole :))
-
-
Tady nejde o konzole nebo PCale o ovladaní a tahle hra se prostě nejlíp ovládá gamepadem.Jsem zarytej PCčkař ale některý hry si proste GP hrajou líp. *5*
-
-
AC som sice nehral na gamepade ale s klavesnicou a mysou problem nikdy nebol tak neviem co tu stresujete :D...a hrat na gamepade FPS typu CS, BF, CoD tak neviem neviem s tym by som zit nemohol :D...predsa len s mysou su tie reakcie a presnost rychlejsie ;)
-
-
-
To si děláte doufám srandu... Zlehčíte herní systémy jak jen to jde, aby to vyloženě zvládl úplně každý... Na hraní byla ze série AC definitivně jednička - a od té doby se to pořád jen zlehčuje... A teď chcete po PC hráčích, kteří nemají konzole částečně kvůli nemotornému ovládání, aby si koupil gamepad?!?!
Kam ta herní scéna spěje... za chvíli to ta hra bude hrát za vás... -
-
Nikde se tam nepsalo o zjednodušování hry...
AC měl VŽDYCKY konzolovej interface (tzn žádná změna na PC)... To, že se změní ikonky z ABXY na ikonky ruka, oko, noha... nebo klavesy není změna ovládání na PC, jen změna ikonek
A celková změna interfacu z AC2 na ACB a ACR byla všude ne jenom na PC
Tímto chtěl autor jen říct, že se to bude opakovat i u AC3, a že se nebude měnit celé ovládání jako v Mass Effectu, nebo v Fable 3...
A nutno říct, že právě u AC mi připadá ovládání nemotorné na klávesnici...
(Jelikož je portnuté z gamepadu přímo, kde sprintujete i skáčete A... pak jsou na PC paskvily jako sprint mezerníkem a pouštění shiftem) -
Jasný budeš mít jenom destičku se čtyřma tlačítkama hra tu bude říkat kdy který zmáčknout jako v některých Cut-scenách.. *15*
-
-
Teď se směješ, ale počkej za 10 let! *15*
-
-
-
Dlouho jsem byl pc hráč .. už od dob Wolfeinstein 3D léta páně ... konzolím jsem se vyhýbal.. pak jsem si dal pauzu a nedávno koupil Xbox a ..................... už bych neměnil ... z mnoha důvodů. Tečka. Neřešit, nerozebírat, můj názor.
-
Moje řeč gamepad je na tuhle hru prostě povinnost.
Kdo nezkusil nepochopí.