Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Proč nenapíšou, že prostě na to serou a nechce se jim s tím dělat. Jsou liní až to bolí....
    • Ataker
      Za to ty jsi aktivní až moc... už kolikátý článek a furt vidím jen tebe :/ jak si stále na něco stěžuješ a si pořád nespokojený! Samé kdyby... znaš to ne? Kdyby byly v řiti ryby nebylo by potřeba rybníka? To, že tady budeš vypisovat, jak si nespokojený, tak tím to nezlepšíš... realita je tvrdá a virtuální též :)
      • Mi povídej... Já už jsem na ten žlutej avatar alergickej..! Konečně se také ozval někdo jinej...
      • On je možná aktivní ale tobě asi očividně něco chybí .... od toho tu příspěvky jsou! a hl. má pravdu... navíc plno lidí raději mlčí a nechají se kopat do ř.... místo aby stím začli něco dělat já si jeho příspěvku vážím... a hl. má pravdu!
  • "Milujeme PC, ale podle nás nemá smysl zvlášť investovat do interfacu hry, postaveného pro klávesnici a myš," řekl Hutchinson.

Podle mě zase nemá cenu investovat do gamepadu kvůli jedné pitomé hře.
    • Spades
      Tak ji hrej na klávesnici, nutí tě někdo kupovat si ten gamepad?
    • Ringwraith
      Tak ji nehraj, kdo tě nutí?

Edit: Anebo prostě hraj na klávesnici.
  • ty milujou PC asi tak jako já konzole :))
    • BoB.2
      Tady nejde o konzole nebo PCale o ovladaní a tahle hra se prostě nejlíp ovládá gamepadem.Jsem zarytej PCčkař ale některý hry si proste GP hrajou líp. *5*
      • AC som sice nehral na gamepade ale s klavesnicou a mysou problem nikdy nebol tak neviem co tu stresujete :D...a hrat na gamepade FPS typu CS, BF, CoD tak neviem neviem s tym by som zit nemohol :D...predsa len s mysou su tie reakcie a presnost rychlejsie ;)
  • To si děláte doufám srandu... Zlehčíte herní systémy jak jen to jde, aby to vyloženě zvládl úplně každý... Na hraní byla ze série AC definitivně jednička - a od té doby se to pořád jen zlehčuje... A teď chcete po PC hráčích, kteří nemají konzole částečně kvůli nemotornému ovládání, aby si koupil gamepad?!?!

Kam ta herní scéna spěje... za chvíli to ta hra bude hrát za vás...
    • Spades
      Nikde se tam nepsalo o zjednodušování hry...
      AC měl VŽDYCKY konzolovej interface (tzn žádná změna na PC)... To, že se změní ikonky z ABXY na ikonky ruka, oko, noha... nebo klavesy není změna ovládání na PC, jen změna ikonek

A celková změna interfacu z AC2 na ACB a ACR byla všude ne jenom na PC

Tímto chtěl autor jen říct, že se to bude opakovat i u AC3, a že se nebude měnit celé ovládání jako v Mass Effectu, nebo v Fable 3...

A nutno říct, že právě u AC mi připadá ovládání nemotorné na klávesnici...
      (Jelikož je portnuté z gamepadu přímo, kde sprintujete i skáčete A... pak jsou na PC paskvily jako sprint mezerníkem a pouštění shiftem)
    • Jasný budeš mít jenom destičku se čtyřma tlačítkama hra tu bude říkat kdy který zmáčknout jako v některých Cut-scenách.. *15*
      • Teď se směješ, ale počkej za 10 let! *15*
  • Kronoss0
    Tak ať se na to Ubisoft vysere a nedělá PC verzi. PC = klávesnice a myš, ne gampad, prostě ne. Jestli to bude znamenat menu bez myši, tak hru nekoupím, nevím proč. Je to pouze jenom lenost autorů. A pokud chtějí snížit pirátění her, tak tudy cesta opravdu nevede. Spíše tím jen naštvou více lidí a jako recesi si to ti lidé, kteří by si to normálně koupili, stáhnou.
    Opravdu nerozumím co je tak těžkého na tom, si na týden nebo 2 sednout a udělat dobrý interface pro PC? Nechápu.
  • Tak konzole už zpomalují vývoj her (omezený výkon konzolí ovlivnujě úroveň PC her) a ještě si budu muset na stará kolena kupovat k PC gamepad
    • Umaroth
      ehm ehm, ja bych rek ze to bude spis konceptem hry nez konzolemi, ale troll si klidne dal *15*
      • Nemám nic proti konzolím - sám ji mám doma, ale to že umrtvily rozvoj je fakt. PC upgraduju tak po roce max po roce a půl a konzole mi pod televizí vegetuje tak 2 a půl roku - a pokud braní ohledu na vývojově statický kus hardwaru není omezení
        • Umaroth
          to byla reakce na to ze spojuje vykon konzole s tim jake ma hra na pc ovladani....coz je blbost nonplusultra.
  • walltar
    Mám klávesnici a myš ... a s gamepadem bych si ani nevytřel řit ... jediné na co je dobrý abych ho položil na zem a pořádně dupnul.
    • No vidiš, já když jsem zapl poprvé assassina na klávesnici tak sem se málem poblil a řekl jsem že to hrát nebudu jak je to na houby. Všechny assassiny jsem nakonec dohrál na PC s Xbox ovladačem a za na klávesnici bych to už fakt nehrál... Ten zážitek na ovladači je uplně jinej a hra teprve stojí za to...

Takže ať tam klidně vůbec podporu klávesnice nedávaj :))
      • A já dohrál všechny na klávesnici, a přijde mi to lepší. Heč
  • aha tak tady je vidět jak je Ubisoft nafoukaný a bezohledný k hráčům. Navíc pokud mám mluvit za sebe tak mi gamepad vůbec nevyhovuje a používát a už vůbec kupovat jej nehodlám. Jako PC uživatel užívám zásadně myš a klávesnici a to mi taky vyhovuje. Takže trhněte si! Jste líný udělat port pro PC. Tak je to. Konzolojdní přístup, co se pomalu sune na PC, mi leze krkem!
    • ales.smutny
      Já jako PC uživatel beru gamepad jako normální součást výbavy... nu, pamatuji si, že první jsem kupoval před osmnácti lety a bylo to monstrum...:)

Je pozoruhodné, že lidi vnímají gamepad jako něco nového...přitom první herní gamepady přišly v první polovině 80. let...
      • Ano já proti samotnému gamepadu ale nic nemám. Říkám, že mi nevyhovuje a špatně se mi s ním operuje. Zkrátka vyrostl jsem na klávesnicic a myši a tak mi to vyhovuje. Každímz vyhovuje něco jiného. Nicméně tím chci říct, že tím jak to ten člověk podal tak trošku přestřelil. Vyznělo to dost nafoukaně a povýšeně. Zkrátka když to má být i PC titul, tak se musí počítat, že DOST hráčů gamepad nemá neboj je nechce používat a že tento výrok na ně zapůsobí dost negativně. Ale co čekat od Ubisoftu že. Jak technická tak zákaznická podpora jim nic neříká a mínění hráčů - živitelů - už vůbec ne.
    • Umaroth
      ta hra se bude ovladat jako vsechny predchozi AC, cili na s KBM nic moc, pokud ti vadi gamepad, tak to ti asi musi vadit pulka 3rd her. Me taky prijde divny, a dokonce HNUSNY ze se vyvojari zameruji na zakazniky, kteri jim vydelaji mnohem vice penez, a na PC to nedelaji primarne (i kdyz ta hra je v jadru a samotnem konceptu myslena pro gamepad)
  • Tak to je rana pod pás...
    Doteraz mám všetkých "Asasínov" v originále a sériu považujem za jednu z najlepších.
    Ovládanie na myši a klávesnici možno nebolo ideálne, ale bolo bezproblémové a nebojím sa povedať, že oveľa prirodzenejšie ako gamepad. Áno, skúšal som to hrať na ovládači (XBox), ale bolo to pre mňa úplne nehrateľné.
    Ja mám konzole len na závody a športové hry. Nič iné si tam moc dobre neviem predstaviť...
    Zatiaľ ma to jednoznačne odrádza od kúpy, ale je asi predčasné čokoľvek hodnotiť. Takže dúfajme...
    • Pak si jiste hral jednicku...ACIII nebude mit o nic horsi ovladani...AC nebyl po strance ovladani taky nijak upraven pro PC...Nevim, proc z teto informace delate vsichni takovej skok do zdi
  • ...mna by zaujimala len jedna vec...ked ma niekto PC aj konzolu, tak je pcckar alebo konzolista? A ked ma niekto PC a konzolu a vyberie si, na com si to chce zahrat a s cim sa mu to hra najlepsie, je normalny on, alebo clovek, ktory chorobne uctieva len to svoje a nie je ochotny nic ine pripustit...mam pocit, ze vela ludi by sa uz malo prebrat do reality...
    • Umaroth
      Řekl si to krasne a jednoduše, a hlavne popravdě, Ja jsem PC/x360 a nadavam do ps3, ne proc bych to delal? Jak rek ringwrait, kdyzt je dobra hra tak je to proste dobra hra, jedna hra je lepsi na pc druha na konzoli (nebo v pripade AC i na pc s gamepadem). Já místní PC trolly už vidím jako takové herní romy... Nechapu proc je pulka games diskuzniho fora zaslepena a zijci v dogmatu. Jsem hráči a meli bysme se bavit o hrach.
      PS: treba flame kdyz hru roku vyhralo Dark souls, JE to proste dobra hra a tecka, pokud si nechcete kupovat konzoli vas problem, to neznamena ze ta hra neni dobra !!!
    • konečně kousek inteligence ..naprostej souhlas s oběma
      • Taky davam plus, ale to tezko vysvetlis nekomu kdo je strasne dospely a ma patent na pravdu *2*
    • Ringwraith
      Máš recht, já taky vždycky říkám, že jsem prostě jen hráč.

Protože dobrá hra je dobrá všude., ať už na PC nebo na konzoli.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit