Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mili hraci. Mohli by jsme z toho udelat PC hru, ale port z konzole pro nas bude levnejsi. Nemejte zadna ocekavani, ale hlavne si to kupte, pak bude vse ok. (Copyright Blizzard 2012)

*1*
  • No gamepad xbox na PC mám a jednu chvíli jsem i AC s ním hrál, ale dobrý je to tak při soubojích, jinak jsem měl problém s rozhlížením a i přesnějším nasměrováním se někam *9* . Prostě v přesnosti rozhlížení a pohybu je myš bezkonkurenční! To je můj názor. Mám myš s 8 tlačítky, tak že mám většinu ovládání namapovaných na na ní a je to paráda. Nerad bych o tenhle komfort přišel. Ale snad to nedojde tak daleko, abych si nemohl namapovat tlačítka jak chci,...doufám, kdyby jo...tak to bych byl nasraláh *10*
    • BoB.2
      Každej si prostě najde svoje jen mě štvou lidi co berou Gamepad na PC jako největší zlo na světě ,pamatuju ještě když jsem měl PS2 pořídil jsem si na něj klávesnici a myš na střílečky dneska jsem schopnej hrát i střílečky gamepadem a vůbec mě to nepříjde divný je to o zvyku ,akorát ty strategie s tím moc nejdou *15*
      • Spades
        Jako hrál sem na xboxu Halo Wars, a nebylo to nějak špatně udělané :D
        Ano, je to pomalejší, ale funguje to, a o to de...
    • Podľa mňa je tento článok úplne zbytočný. Bude sa to určite ovládať podobne ako predošlé diely. Kto nemal problém doteraz, nebude mať ani problém s trojkou. To len asi niektorí američania majú strach z toľkých tlačítok a z toho že si ju nemôžu chytiť 2 rukami a hrať z gauča
  • Jeden z duvodu proc nehraju na Xboxu ale na pc je prave ten ovladac. Tak at si ho strcej i s AC III do pr****
  • terz
    Nafouknutá bublina.
  • dira
    Nechápu lidi stěžující se na gamepady. Gamepady a yousticky budou a jsou součástí PC scény a já PC scénu mám rád, díky možnosti volby jakou periferii budu využívat. Periferie jsou vždy rozšířením pro pohodlnější hraní a ruku na srdce, kritizuje někdo Microsoftu Flight Simulátory pro jejich pohodlnější hraní na Joiysticku? Nebo kritizujete Formule za to, že na volantu je hraní o tolik příjemnější než na klávesnici? PC scéna by měla být hratelná vždy na základním HW a hraní si lze spříjemnit periferiemi pro pohodlnějsí ovládání a to AC série splňuje. Nebrečte nad tím, že si lze něco nějakým způsobem spříjemnit a buďme rádi, že na rozdíl od konzolistů máme stále možnost volby.

Dodatek AC1 jsem hrál s klavesnicí a zbytek s XBOX ovladačem který jsem si dokoupil k pc
    Spousty jiných her hraju rád s klávesnicí a myší a považuji toto za evoluci :o)
  • Tak to je teda super! To by dalo takovou práci implementovat funkční systém z AC2 do trojky? Když si jiná a menší studia (CD Projekt) dávají práci s tím, aby Xbox verzi přizpůsobil i grafickou stránku hry, to opravdu Ubisoft nemůže udělat naopak mnohem míň? ! Asi si radši namíchnou fanoušky série. Neměl bych problém s pořízením ovladače, ale mě prostě ty páčky nevyhovují a přijde mi to nepohodlné, nepřesné a omezující proti myši a klávesnici! A jsem si taky jistý, že tenhle problém nemá vůbec málo lidí.
    • Spades
      Však taky systém z AC2 ACB a ACR použijou - myslíš si snad, že ten systém byl uzpůsoben pro klávesnici a myš ?
      Vždyť vám prakticky jen místo páčky dali myš a na tlačítka gamepadu namapovali tlačítka z klávesnice... To ti udělá i emulátor...
    • Ringwraith
      Moje názory:
      Nepohodlné? Věc názoru, na 99% by jsi si zvykl a nic by ti nevadilo.
      Nepřesné? Pro přesné míření ano. Pro běhání ve třetí osobě jsou plně dostačující.
      Omezující? Pouze sebeklam. Kolik kláves na klávesnici v Assassin's Creed používáš? Bude jich podobně jako tlačítek gamepadu. Teď jsem hrál RE5 a mířil jsem samozřejmě myší, ale pro QTE jsem přecházel na gamepad - na klávesnici se mi ostatní klávesy "pletly pod prsty" a mnohdy se mi ve tmě nepovedlo během vteřiny rychle namáčknout F+V nebo jinou kombinaci.
      • Mě na gamepadu vadí právě ty páčky, se zbytkem problém nemám. Jsem si vědom, že to jinak asi řešit nejde, ale mě třeba plně vyhovuje mít možnost řídit pohyb vpřed myší, do toho kličkovat klávesnici, případně se myší při běhu rozhlížet, v tomhle páčky stejně citlivé být nemohou. Jinak spousta her je pro gampad dělaných a nemám s tím problém. Ale přijde mi divné, pokud by se měl zachovat systém z předchozích AC, že by se k tomu vůbec někdo vyjadřoval. Kdyby byla ne/podpora klávesnice už od počátku série stejná, tak si člověk zvykne anebo ne, ale takhle...
        • jinak teda ergonomie gamepadu je semozřejmě o něco lepší, ale pletení kláves se dá zamezit programovatelnými tlačítky na myši a chytrým rozložením kláves (použít alt, písmena qerfc- takhle jsem problém nikdy neměl)
          • Ringwraith
            Jako jo, to je fakt, taky jsem si mohl rožnout a na tu klávesnici se dívat.

Ale prostě jsem jen u toho RE5 uvedl případ, kdy mi přišlo pohodlnější chňapnout gamepad a pomocí muscle memory vybírat dvě ze čtyř tlačítek a ne dvě z 26 kláves.

Jinak jo, souhlasím, že páčky jsou méně citlivé. Ale v podstatě všechno, co jsem na gamepadu hrál bylo v pohodě a nepřipadal jsem si nijak omezený. (Darksiders, LotR: War in the North, WH40K: Space Marine,... atd.)
      • Mal som možnosť hrávať na gamepade. A zrovna jednoducho sa mi Assassins nehral, ani GTA IV ani ďalšie hry. Proste ja som si s tým pripadal vtipne. Naopak malý chalan, ktorý na tom hral tak mu to šlo od ruky no ja som sa nevedel ani poriadne namieriť na určitý ciel. Podľa mňa nepraktické a je dosť blbé to považovať za "konzolovku" keďže to je podľa mňa rovnaké ako zaklínač, ktorý si enviem predstaviť bez myšky a klávesnice
  • Ježiš to je zase žblebt. Proč by se AC hrálo na klávesnici špatně?! Vždyť všechny předchozí díly byly naprosto v pohodě a rozložení kláves supr. Nejsem si jistý, jak to bylo v AC, ale nějak nechápu, proč poslední dobou jsou ve velké míře u her pevná rozložení kláves bez možnosti vlastního namapování. To je přece ideální a pak se klávesnici a myšce gamepad v máločem vyrovná. *4*
    • Nevim, jestli uz to nekdo psal, ale napriklad me pri de lepsi hrat nektere hry na gamepadu i na PC z jednoho hlavniho duvodu. A to jsou analogove packy. Na klavesnici mas bud dopredu nebo stop (u AC je sice sprintovaci button atd) , ale na pacce mas nekolik urovni rychlosti pohybu a kdyz jsem si na to zvyknul, tak uz mi to na klavesnici prislo moc krkolomne. Na druhou stranu napriklad mireni (v zamerovacim rezimu) je horsi no :)
  • Čím to, že cokoliv v poslední době co má nálepku UBISOFT je fail?
    Včera o tomhle byla krásná diskuse na RPS, nejvíce se mi líbila asi reakce jednoho borce který napsal, že když musí investovat dolary do ovladače, nebude ty dolary investovat do hry a tu si stáhne. Na tom nakonec stojí celá ekonomie, na omezeném počtu zdrojů.
  • Lol, až na to že každý diel AC čo som skúšal na Xboxe sa ovládal oveľa horšie ako na klávesnici :D
  • Hrál jsem všechny díly na PC a střídal jsem klávesnici i gamepad. Na obojím se mi hrálo dobře, takže pokud bude ovládání na klávesnici na stejné úrovni jako v předchozích dílech, tak se není čeho bát. Kdybych měl přeci jenom říct, na čem se mi hrálo lépe, tak by zvítězila klávesnice a to protože narozdíl od gamepadu jsem se mohl při sprintu rozhlížet do stran, což na gamepadu, pokud nemáte tři ruce, není možné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit