Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proboha proč bych si měl k PC kupovat gamepad ?? Od toho jsou snad konzole ne ? Když budu chtít hrát na gamepadu tak si hru koupím na PS3 a neřeším, ovšem střílečky a podobný hry nejsem schopnej si na PSku užít, tady pro mě existuje jedině klávesnice a myš tak nám tu poslední radost z PC hraní neberte !!
    • třeba proto že některé žánry her se prostě na gamepadu hrají daleko lépe ... např různé akční adventury, rubačky atp, u takových her je to bez gamepadu 1/3 zážitku, jen kvůli tomu, že se to na klávesnici a myši špatně ovládá
      • Já přece neříkám že na některý hry není gamepad lepší, v tom případě je hraju na konzoli ne ? Co si budem povídat, na 107 televizi je to vždycky lepší zážitek než na 24 palcovým monitoru. Ovšem já osobně na konzoli odmítám hrát střílečky protože mi to míření a pohyb přijde strašně divnej. Vím, je to o zvyku ale já si na to z principu zvykat nechci a chci tyhle hry hrát na PC
        • Ringwraith
          Tak hraj střílečky dál na PC s KB+M.

Jak to tak taky dělám. A hry, co jsou lepší na gamepadu hraju na gamepadu. To máš http://www.youtube.com/watch?v=YlmYqQ-sthA
          • Fuj co to je *1*
            Však jo, jen nechápu proč bych si měl kvůli AS3 kupovat gamepad, všechny předchozí díly jsem si na klávesnici a myši záhrál bez problémů...
            • Ringwraith
              Ty snad nejsi fanoušek Hannah Montany *8*
              *15*

Ale šak hej, už jsem to psal asi dvakrát níže... silně pochybuju, že ovládání se bude nějak moc lišit od předchozích dílů. A navíc ani ty mi nepřišly nějak extra upravené pro klávesnici.

Ale pokud rád hraješ akční adventury, případně konzolovky na emulátorech, jako já, tak je gamepad celkem nutností.
      • A nevim ja nahodou lip co se mi hraje na cem dobre? *5*
  • Jazz
    AC se hraje líp na gamepadu, tak jo už dost. Zasmáli jsme se a stačí...
  • Vrook
    Once again tiscali games community trolled hard.. Ta hra se bude ovládat určitě úplně stejně jako předchozí díly. Hrál jsem AC2 jak na xboxu, tak na PC a na obou sem si to užil stejně. Prostě to bude stejný, jestli se vám do teď hrálo AC líp na klávesnici, bude to tak i s trojkou, pokud vám vyhovuje gamepad, zase se nic nemění. AC byl vždycky dělanej primárně na ovládání na gamepad, ale myšoklávesnicový zpracování je v pohodě. Prostě to hrajte na čem chcete, ale trollit o tom furt dokola je madness..
  • GlaDOS
    Lze čekat od Ubisoftu někde něco rozumného?
  • misho8723
    To sú fakt taký lenivý v tom Ubisofte? Prečo sa dá taký Batman :AA alebo novší Batman : AC dali hrať úplne v pohode na PC? .. by som chcel vidieť čo by sa stalo, keby napríklad taký DICE pri novom Battlefielde povedali, že "no, konzoláci, táto hra je hlavne pre PC robená, a najlepšie sa hrá v kombinácii myš + klávesnica, tak si ich pripojte k vášmu Xbox360 alebo PS3, gamepad je v podstate zbytočnosť".. to by bol fakt koniec sveta čo by sa robilo.. ale však jasné, PC hráči sú podľa Ubisoft všetci do jedného piráti, tak načo sa s nimi trápiť, všakže - "urobíme lacný port, náklady naň sa nám vrátia tak 10x, z PC hráčov sa dajú dobre dojiť prachy " ...
    • Batman se na gamepadu hraje mnohem lepe, ale samozrejme je potreba to s tim gamepadem umet. Hraju na pc i konzoli a mam prime srovnani, batman je jedna z her, ktere mam pro obe platformy.
      • misho8723
        Ja tiež podobné hry hrávam už tretí rok na gamepade, ale to nič nemení na tom, že ak dáka hra vyjde na PC, tak má plne podporovať ovládanie myš + klávesnica (jediný problém ako taký predstavujú športy ako FIFA, kde 360 stupňové driblovanie a pohyb predstavujú pre šípky problém, ale AC tam nič také nie je, tak nevidím, prečo s tým majú Ubi problém )
    • no s PC jako lead platformou pro BF3 bych si zas tak 100% jisty nebyl .. technologicku ano ale jinak sotva ... jinak ale hrat na PC s ovladacem neni uplne pro kazdeho (pro me treba absolutne neprijemna aktivita) .. kazdopadne se tak Ubi a hraci opet ocitaji v zacarovanem kruhu: Ubi fakuje PC hrace kuli piratstvi a PC hraci radejihry od Ubi pirati pac do PC verzi v tehle podobe investovat nechteji ... tj. pockam a uvidim jak to dopadne, do toho kruhu se zamotavat nechci (ale uz ted prakticky vim, ze pokud si to koupim tak jen pokud bude i crackla verze) ..
  • Je to pochopitelné, na tenhle typ her je totiž opravdu ideální konzolový ovladač. Mám zkušenosti z obou stran "barikády" (17 let PC, 3 roky PS3) a tohle se mi 100% potvrdilo.
    • Jo. Ale TY mas zkusenost ze TOBE se to hraje lip na gamepadu. Pochybuju ze jsi nekdy umel cist myslenky a vedel ze vsem ostatnim se to hraje taky lip na gamepadu.

Tak si prosim nech ty patenty na vsechnovim. Uz to zacina byt nuda.
    • Umaroth
      to bohuzel pc trollum nevysvětlíš.
      Ps: mám to naprosto stejne jak ty akorat s x360
      • GlaDOS
        Aha, takže PC port by se měl hrát s gamepadem. Proto se to jmenuje PC port.
        • Presne tak, pc port by se mel hrat s pc gamepadem. Vzdyt je to logicky. Proc by se hra navrzena pro ovladani gamepadem mela hrat na klavesnici?
          • Protože je to PC port? Lol...
  • ja uz konzolove porty jinak nehraju. gamepady sem puvodne kupoval abysme mohli hrat s kamosema fifu a ted uz svuj F710 pouzivam treba i se Skyrim. co se tyce ACC tak se docela tesim ale posledni dva dily me dost zklamaly. zdaleka tahle serie uz pro me nema to jmeno co kdysi
  • At se vyvojáří nediví se jsou tak málé prodeje na PC když maj i problém udělat pořádný nastavení a hodit jen konzoloidní port. Kde chybí zakladní věci jako FOV a vetší možnost nastavení grafiky nebo i přenastavení tlačítek je už dokonce problém. Víc her jako Tribes, Quake atd. Jde to od 10 k 5.
    • Kauzalita je opacne, nejprve nizke prodeje a proto priklon ke konzolim. Imho za to muze piratstvi, kdyby bylo na pc piratstvi na urovni konzoli, tak prodeje her budou konzolove prekonavat. Ale s 90% piratstvi at se spis nedivi pc hraci.
      • Verim, ze mas v rukavu dukaz, ze kdyby se nepiratilo tak by si to vsichni "pirati" museli koupit a tedy koupili (ber s nadsazkou) a kapsy vyvojaru (vydavatel se smeje, vime proc) byly narvany dolarama a timpadem my dostavali stale kvalitnejsi tituly, hlavne po strance hratelnosti.

A nebo mozna (jak si myslim ja) ty konzumni hnoje proste urcity lidi nebavi. A proto se nezaplati, pirati nepirati (az na vyhypovane vyjimky).
      • představ si že jsem přesně čekal něco takovýho tu někdo napíše, ale to řešit to nebudu..
        tu máš odpověd pěkný čtení .. http://www.gamermc.com/2011/12/01/the-real-cause-of-piracy/
        • Muzes mi objasnit souvislosti? Ja se preci nesnazim vysvetlit priciny piratstvi, ale jeho dopady.
          • Mě by zajmalo jaké dopady to má. Vydavatele to nijak nepoškodí nic ho nestojí. Chytrý člověk si to vyzkouší pokud se mu to líbí tak si to koupí pokud ne jde dál..
        • Psychotic
          1) Nějaký neznámý bloger nemá žádnou kredibilitu - myslím, žes jeho stránku našel zadáním slova "piracy" do googlu.
          2) Článek vůbec neodpovídá na Jejdáskův post. Je pravda, že PC má mnohem větší uživatelskou základnu a kdyby nebylo pirátství a lidi hráli stejně jako teď, snadno by prodeje PC předstihly konzole.
          3) Tento skvělý muž prostě vzal argumenty (podložené či ne), které piráti píšou všude a pořád a zplácal z nich jeden hodně dlouhý článek. Nic světoborného se tam nepíše.
  • jindra.veliky
    tohle mi v necem zmenilo nazor:

rikal mame aby mi koupila hru hned v den vydani ale ted? nebudu hrat na nejakom lamackym ovladaci z xboxu kdyz se tam strili kdybych chtel hrat na gamepoadu tak koupim konzoli doboha

vypada to ze to radsi nejdriv stahnu a kdyz to nebude zportovany shlt tak koupim...jinak nevim o se autorum nelibi na ovladani predchozich dilu. jednicku jsem hral par hodin a ovladala se normalne. dvojku par minut a ovladala se stejne no a datadisky jsem nehral tak nevim jestli s nema byl nejaky problem. asi to bude vaznou v necem jinym co? LAMA *15*
  • demence dnesnich "her"
    • Umaroth
      Tak hry jako AC jsou namiru site pro konzolove hrani, tudiz pro gamepad, tak vubec muzes byt rad ze to na Pc spustis, i kdyby do interfacu nacpaly prachy, ktere by se jim z PC nikdy nevratili tak to nebude ono, protoze takovy je koncept a jadro hry samotne ! tak prosimte si kup ovladac za 300 (ci nejlepsi xboxovy pro pc za 650 ) a nemel blbosti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit