Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mam ps vitu a koupil jsem si i assassins creed liberation,a fakt nechapu na co si stezujetez..? me hra funguje tak jak ma.plakaty strhavam ze zdi v pohode,hratelnost je vyborna. takove ty bugy o kterych jsem tu v recenzi cetl ma verze hry proste nedisponuje.! hra ani nema problem z vykreslovanim tak ani vybiranim kaps za pomoci dotykove plochy.hold asi uz tu hru updatem vylepsili nebo ma verze jede proste absolutne skvele.a dil je to na Ps vitu skveli.a ten ocsco tu pise proc proboha na ps vitu...blbou ps vitu? se prober vole na ps3 nebo na xbox mas her pozehnane ne?tak doprej taky lidem co maji ps vitu protoze my takovy vyber hernemame.blbce.
  • Je to hrozná hra ! -.-
    Pořád tam jak koko** utíkáte před těma zlejma a nic jinýho neděláte, strašný chyby vtom jsou .. Chcete strhnout plakát a můžete u něj stát jakoliv ale prostě to nejde ..
    Hraju to na xboxu .. A opravdu tuhle hru nedoporučuji -.-
    Budete tam jen jak idoti honit s těma druhejma... -.- atd .. No propadák .. *11*
    Jen můj názor! :)
  • AC na PSP byl na tu dobu hra dobrá a povedená. Jediná chyba byla v délce, což byla chyba už tehdy dávno nedostačující kapacitou UMD disků....ale hra to byla dobrá, tak nechápu ty řeči "snaha o konečně dobrý díl do kapsy"
  • Tahle hra je totální žumpa. Nejlepší byl první díl. A tečka hotovo, prostě.
  • Sakra proč verze na nějakou nesmyslnou VItu, Wii U a podobné blbosti? Volám po PC, XBOX nebo PS3 verzi.
    • Veskoslav
      Protože tam máš klasického Assasina 3? Tohle je pouze pro Vitu, stejně tak třeba ZombiiU je pro WiiU. Prostě každý má něco a nemůže mít každý všechno.
  • Tak hru s takovou grafikou by můj komp,asi, nerozjel a ono to je ještě k tomu na handheld :D
  • Vetsina lidi na tabletech a smartphonech hlavne hraje. Precti si prosim neco o tom, nez zacnes psat. Podivej se treba na hezky clanek na Guardianu, tam to jasne vidis z kolacoveho grafu:

    http://www.guardian.co.uk/technology/appsblog/2012/oct/29/tablets-media-machines-flurry-research?utm_source=twitterfeed&utm_medium=linkedin

    Je totalni nesmysl myslet si, ze mobilni telefony a tablety nejsou o hrani. Sony uz tak trochu ujel vlak.

    Nemluve o nekterych mobilnich hrach, ktere se svou kvalitou blizi konzolim. Navic oproti PSP Vite za iOS a Androidem stoji mnohem kvalitnejsi zakladna vyvojaru (leckdy veterani z velkych hernich studii a tisice skvelych her na AppStoru nebo Google Play.

    Psat recenzi na jakoukoliv hru pro PSP Vita je nejen zbytecne, ale vubec nikdo si to neprecte, protoze hold tenhle handheld nema kazdy a ani se nedivim. Mobil s Andoridem nebo iOS ma uz dnes vetsina lidi.
    • Veskoslav
      Pochop ksakru, že tablet a ani mobil (smartphone) není primárně určený pro hry!!!!! Ale PS Vita je. A kdo si kupuje tablety a smatphone na hry je děcko, co to nasto nepotřebuje a má to na "wau" efekt před svými kamarády....Nic víc.
  • porád čekám jestli na to psvita vyjde náká pořádná hra a nic...k čemu ty prachy zato sou když si natom nic čovek nezahraje?? :D
  • Proč recenzujete titul pro PSP Vita, když ho skoro nikdo nemá a hráči raději šáhnou po iPadu nebo iPhonu než po handheldu. *7* Měli byste trochu držet krok se světem a začít recenzovat iOS hry *7*
    • Veskoslav
      Proboha jen to ne......
      • Aha, takže bude lepší ignorovat tyto "fenomény" a budeme nadále číst recenze na hry, které si koupí při nejlepším v současné době pár tisíc lidí. Zajímavé uvažování...
        • Veskoslav
          Pát tisíc? A iPad má kolik u nás lidí? Nejméně rozšířený systém u nás. Na iPad vychází 10 tabletů s operačním systémem Android. Ten tvůj iOS je okrajová záležistost.
          Na mobilech je pak nejvíce Symbian a pak Android. Tudíž ti by měli mít přednost, když už chceš takové recenze. Navíc pokud by jsi skutečně chtěl na toto recenze, chodíš jinam....A patlání po dislayi nepovažuji za hraní....
          • rhaegar
            Ty veško ty jsi zase dobře mimo... iOS a okrajová záležitost..tož jsem se aji zasmál.
            • Veskoslav
              Ano....zjisti si čísla a pokud považuješ 15% z celkového objemu za neokrajovou záležitost, moc jsi pozor v hodinách nedával.....
          • Kolik má iPad v ČR lidí? Apple tuto informaci nezveřejnuje, ale lze předpoklát podstatně vyšší čísla než u PS Vita, nemluvě u nástupu levných a výkonných Android tabletů. Taky nejsem přítelem mátlaní po displeji, ale nelze ignorovat obrovskou základnu nových casual hráčů právě na mobilech/tabletech.
            • Veskoslav
              Ale na to máš specializované servy, nemusí člověk chodit sem. Zde je to o hrách na pc, konzole a zařízení primárně určené ke hraní. A ani jedno tablet není;)
  • zatím jsem odehrál jen první sekvenci z ac 3, ale ten úvod v divadle byl nehorázně směšnej :D Celou dobu jsem si při tom jen říkal to neni možný, to neni možný, kterýho vola napadla takováhle mise. Já si tam lezu po římsách přímo před lidma a nikoho to vůbec nevzrušuje :D Bože. Vždycky jsem si představoval assassins creed jako takovýho openworld hitmana, bylo mi líto, že to tak nebylo, když vyšla jednička. Dodneška je pro mě jednička nejlepší z celé série. Sasazením, příběhem, hratelností. Mělo to kouzlo.
    • JEdnička? nejlepší hratelnost?!! Děvětkrát ta samá mise v jiném kabátku, to snad nemyslíš vážně...
    • Kein
      Jo tak to jsem taky čuměl jak puk. Strašná blbost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit