Přejít na výpis diskuzí
Assassin's Creed III: Liberation - recenze
21.11.2012 | Aleš Smutný
44 příspěvků
-
videorecenze na zábavnost prvních herních šedesáti minut s AC3. Nehledí se na příběh, ale na ovladatelnost, zábavnost a hratelnost.
http://youtu.be/k2tIThdMVOc?hd=1 -
Nechápu co pořád pan Smutný má s agresivními strážemi z AC3, oproti druhému dílu, který jsem nedávno dohrál mi to až zase taková změna nepřišla. A to samé bych tvrdil i o linearnosti postupu. AC nikdy nebyla Hitmanem nebo Dishonored a sandboxový koncept hraní byl vyvážen poněkud lineárnějšími hlavními misemi a to v celé serii. Letmo si vzpomínám, že otrokář Talal z jedničky vždycky utekl, to samé Francesco di Pazzi ve dvojce. Mise v koloseu v Brotherhoodu, kdy je cílem zachránit protagonistu Ježíše Krista byla lineární až běda, atd. V celé serii byly oblasti jimiž se proplížit bylo téměř nemožné a naopak se mi zdá, že třetí díl má nejvíce stealth prvků z celé série.
-
-
Mě teda přišly ty stráže občas hodně jiný oproti druhému dílu. Už kolikrát se mi stalo že běžim po ulici nemám ani jeden bod tý známosti ( či jak se tomu říká ), do nikoho nevrážim a náhle zničeho nic zčervenaj všichni vojáci v ulici a jdou po mě to se mi ve dvojce nikdy nestalo.
Nevim za mě osobně je AC3 docela zklamání některý ty questy jsou vyloženě směšný ( viz když pro Velkýho Dava přijde banda červenokabátníků člověk je všechny pozabíjí a pak se jen řekne že teď už žádní další nepřijdou protože se budou bát ztratit další muže? Mno potěš koště ) a celkově mi to přijde docela nudný ( hlavní příběh nic moc a Conor je takovej dost nemastnej neslanej ale je možné že to je hlavně dáno dabérem protože ten člověk ho mluví tak že to vypadá jako by se měl každou chvíly rozbrečet ). A teda ty bugy jsou občas hodně zajáímavý ( viz koupil jsem si pás na dvě pistole, který stejně nemůžu nosit neboť když odejdu kamkoliv mimo usedlost ta jedna vždycky stejně zmizí ). Jediné co mě na týhle hře baví fakt hodně jsou ty námořní bitvy a je obrovská škoda že je Ubi nezapracoval do multiplayeru protože to by byl fakt nářez ( vzpomínám si když jsem hrál Age of Pirates po netu a bylo to hodně zajímavý )
-
-
Hmm... převleky, tomu řikám super nápad! Kdepak jsme to ale viděli?
nápověda: (:-[ -
Co taky očekávat od konzolí, které zabíjejí PC scénu už několik let...
Na PC, bude AC3 jistě lepší... -
-
ehm ty si precet jen slovo assassins creed 3 a cislo hodnoceni co? doporucuju mrknout i na kolonku testovana verze. no a jestli si tohle pletes s full konzolovou verzi tak to je na tom ta vita fakt dobre.
-
jasné a všetci su o tom naprosto presvedčený po minulých konverziach Ubisoftu na pc...
-
-
Co bylo s konverzema třeba u AC her? Mě fungujou všechny naprosto skvěle :)
-
-
No, je fakt, že ty konverze maj udělaný ne úplně optimálně... Jedničku AC jsem musel mít na svym notebooku na minimu všeho, dvojku jsem tak hned dal taky, ale zvláštní bylo, že zrovna jak se jí zachtělo, byla naprosto plynulá, nebo naopak skoro nehratelná... u Brotherhoodu jsem se bál ještě víc... jaký bylo moje překvapení, když jsem zjistil, že mi fachá vcelku svižně na střední detaily, s nějakýma fíčurkama i na high.... konverze jsou skutečně různorodý. Tak jako tak si ale myslim, že spíš blbější... ať mi nikdo neřiká, že ten jejich engine je namakanější než cryengine... což neni... a Crysis přitom rozjedu na střední úplně v pohůdce...
-
-
ano, a porovnavat koridorovku typu Crysis s open-world Assassins Creed...gratulujem, daj si facku....
-
-
Neporovnávám hry, porovnávám schopnost vývojářů vyladit svůj engine. (Nehledě na to, že první Crysis bych koridorovkou rozhodně nenazval)
Facku si tedy nedám.
-
-
-
-
-
-
Chapu ze AC3 melo prednost, ale ted uzocekavam recenzi Silent Hillu :-).
-
-
Silent Hill: Downpour? Nebo jaký myslíš?
-
-
Myslí Book of Memories, titul pro Vitu, kterej z kultovní značky udělal diablo-style mrdku no.
-
-
Aha. Tak to jde mimo mě:) Já myslel, že vyšlo něco na pc či Xbox a já to minul:-X
-
-
-
jakeho silent hillu? neco mi uniklo?
-
o tejto hre som zatial počul len to najlepšie... sice to nieje SH ale to nič nemení na tom že to je asi fakt dobrá kúpa
-
-
podle mě celkem povedená hra na vitu :-) jen by to mohli prodávat za menší cenu *1*
-
-
Ceny her na Vitu jsou fakt neomluvitelný. Těžko říct, čím to je, že se moc neprodává *8*
-
-
Včera jsem si v Datardu kupoval 10her na PSP v akci za 1499:) Tolik stojí jedna hra na Vitu, ne?:(
-
-
V alze si koupite hru na Vitu za 800 kč... jestli nakupujete pouze v jrc tak se nedivte - tam maj všechno drahý
-
-
Nevím jak ty, ale já DPH platit musím. AC Vita, NfS Vita i CoD Vita na Alze stojí 1.100 Kč. Jak říkám, za derivovaný verze konzolových her neodpustitelný...
-
Ale i tak mi přijde 800 na Vitu docela dost:)
-
-
-
-