Přejít na výpis diskuzí
Assassin's Creed III na vlastní oči aneb zdání klame
26.3.2012 | Petr Poláček
37 příspěvků
-
Uf...vyčerpávající, ale velmi hodnotný článek :) Děkuji
-
Jak souvisí francouzský dluhopisový bankrot s americkou revolucí ?
-
-
Výdaje na podporu bojů v zámoří se podílely na zhoršení už tak tíživé finanční situace (někde na pokraji bankrotu, se uvádí) a společně s řadou dalších faktorů tedy i přímo přispěly k vypuknutí Francouzské revoluce.
-
-
Jenom doplním, že pomoc Amíkům byla poslední hřebík do rakve francouzské státní kase - kvůli novým daním musel král svolat po hóóódně dlouhé době generální stavy, čímž vlastně zahájil proces vedoucí k Revoluci. *4*
-
-
Nezlobte se pánové, ale nemohu zcela souhlasit. Můžeme to klidně nazvat poslední hřebíkem ,ale k tomu bankrotu by došlo ikdyby k žádné revoluci nedošlo. Vlastně to byla situace dost podobná té kterou zažíváma právě teď.
-
-
A říkáme snad něco jiného? Ostatně od toho je to přísloví s posledním hřebíkem do rakve, tedy že něco je stejně nevyhnutelné, jen to ta událost urychlí/definitivně potvrdí. Francie balancovala na hraně bankrotu už od dob vlády Ludvíka XIV. *3*
-
-
-
-
-
Zajimavé období historie pro hru.Jen škoda,že se někdo neinspiruje tou naší.Husiti jsou podle mě třeba úplně idealní na nějaké RPG.
-
-
Vsechny staty a kultury maji zajimavou historii, a nejvic si to oni mysli ti, co se tam narodili :) Tak ale vzdycky si to muzeme udelat sami, ze jo Warhorse :)
-
-
Jen škoda, že sou toho názoru, že to na PC nepůjde. Už sem se těšil jak se podívám na záchody té doby
-
-
on někdo řekl, že to na PC nebude? Nevšiml jsem si.
-
-
Jo v nějakým článku jsem četl, že jejich hra bude jen na konzole.
-
-
pokud vím, tak v těch prohlášeních stálo, že hra vyjde na další generaci konzolí. Nikoliv že bude jen na konzole, nikoliv že nebude na PC, jen že vyjde v další generaci.
-
-
-
-
-
Warhorse ^_^
-
-
To je ale vyzivne povidani. Zni to jako pokracovani se vsim vsudy a jeste neco navic. Tesim se nejvic! :)
-
-
No, bylo docela na čase. Poslední "datadisky" se začínaly v míře inovace přibližovat sérii CoD.
-
-
to uz s vydanim dvojky *10*
-
-