Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hairy_Ass
    Jenom doplním, že pomoc Amíkům byla poslední hřebík do rakve francouzské státní kase - kvůli novým daním musel král svolat po hóóódně dlouhé době generální stavy, čímž vlastně zahájil proces vedoucí k Revoluci. *4*
  • PreidaQ
    +1 *3*
  • No musim rict ze u konkurence to namalovali v blistivejsich barvach ale osobne mi je tento pohled blizsi. Na jednu stranu souhlasim ze zmeny bylo treba ale napr. jako priznivce architektury to vidim spis na hubenejsi zazitek. Nic to ovsem nemeni na mem nazoru ze AC kazdy rok nepotrebujeme.
  • Tarzan´s Creed ... :/
  • Ja uz takhle z infa paradoxne vnimam jako nejvetsi zmenu ustredni postavu. Prece jen Ezio (i kdyz ho mam rad, a povazuju ho za jednu z nejvic prokreslenejch hernich postav vubec), byl takovej az moce teatralni a ukecanej a... Ital no. :) Na trojku se tesim, ze zase atmosferou tichyho zabijaka se priblizi k jednicce, a to je dobre!
  • Těším se na to víc, než třeba na dvojku, mě osobně ta příroda a hopsání po stromech láká víc než v ulicích klidně i krásnýho historickýho města.
  • Jazz
    Děkujem za video...
  • Jen škoda, že sou toho názoru, že to na PC nepůjde. Už sem se těšil jak se podívám na záchody té doby
  • BoB.2
    Radši bych nějaký inGame video.
  • Ocelot
    Uf...vyčerpávající, ale velmi hodnotný článek :) Děkuji
  • sleepless
    Výdaje na podporu bojů v zámoří se podílely na zhoršení už tak tíživé finanční situace (někde na pokraji bankrotu, se uvádí) a společně s řadou dalších faktorů tedy i přímo přispěly k vypuknutí Francouzské revoluce.
  • MishKonn
    No, bylo docela na čase. Poslední "datadisky" se začínaly v míře inovace přibližovat sérii CoD.
  • Vsechny staty a kultury maji zajimavou historii, a nejvic si to oni mysli ti, co se tam narodili :) Tak ale vzdycky si to muzeme udelat sami, ze jo Warhorse :)
  • Warhorse ^_^
  • Jak souvisí francouzský dluhopisový bankrot s americkou revolucí ?
  • Zajimavé období historie pro hru.Jen škoda,že se někdo neinspiruje tou naší.Husiti jsou podle mě třeba úplně idealní na nějaké RPG.
  • To je ale vyzivne povidani. Zni to jako pokracovani se vsim vsudy a jeste neco navic. Tesim se nejvic! :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit