Přejít na výpis diskuzí
Assassin's Creed III na vlastní oči aneb zdání klame
26.3.2012 | Petr Poláček
37 příspěvků
-
No musim rict ze u konkurence to namalovali v blistivejsich barvach ale osobne mi je tento pohled blizsi. Na jednu stranu souhlasim ze zmeny bylo treba ale napr. jako priznivce architektury to vidim spis na hubenejsi zazitek. Nic to ovsem nemeni na mem nazoru ze AC kazdy rok nepotrebujeme.
-
-
ja jsem celkem rad ze to nebude vsechno takovy "piscity" (dohneda)
nejvic se tesim na prirodu a zvireta...jsem zvedavej jak je vyuzijou a to i ve FarCry 3 -
+1 *3*
-
-
Zajimavé období historie pro hru.Jen škoda,že se někdo neinspiruje tou naší.Husiti jsou podle mě třeba úplně idealní na nějaké RPG.
-
-
Vsechny staty a kultury maji zajimavou historii, a nejvic si to oni mysli ti, co se tam narodili :) Tak ale vzdycky si to muzeme udelat sami, ze jo Warhorse :)
-
-
Jen škoda, že sou toho názoru, že to na PC nepůjde. Už sem se těšil jak se podívám na záchody té doby
-
-
on někdo řekl, že to na PC nebude? Nevšiml jsem si.
-
-
Jo v nějakým článku jsem četl, že jejich hra bude jen na konzole.
-
-
pokud vím, tak v těch prohlášeních stálo, že hra vyjde na další generaci konzolí. Nikoliv že bude jen na konzole, nikoliv že nebude na PC, jen že vyjde v další generaci.
-
-
-
-
-
Warhorse ^_^
-
-
Nvm u tech asasínů mam takove smisene pocity. 1cku jsem nedohral, chybel mi tam ten posledni fucka, prestalo mne to bavit a vyprdl jsem se na to. 2ku jsem zral tedy hodne, to jsem otocil 3x, brotherhood mne uz tak nebavilo, ale nebylo to nejhorsi a ten revelation nebo jak se jmenoval ten posledni dil, jsem hral asi 4 hodiny, pak uninstall a dekuji nechci - srdecne mne to nebavilo. Navic Ezio vypadal v obliceji jako opice, nvm co s tim tvurci udelali... Ale toto podle screenu vypada hodne zajimave, tak mozna to jeste vyzkousim
-
-
Musim souhlasit v jedne veci. Ezio vypadal jako krizenec neandrtalce a gorily nizinë. V dnesni dobe softu na upravu obliceje v zavislosti na veku nechapu tu prapodivnou zmenu. Mozna by autorum mel nekdo vysvetlit ze kdyz clovek zestarne tak se mu nezmeni tvar lebky. A za tim podivnym vzhledem rozhodne nebyli jen ty vousy. Oblicejove kosti, celist meli uplne jiny tvar nez v predchozich dilech. *8*
-
-
Jak souvisí francouzský dluhopisový bankrot s americkou revolucí ?
-
-
Výdaje na podporu bojů v zámoří se podílely na zhoršení už tak tíživé finanční situace (někde na pokraji bankrotu, se uvádí) a společně s řadou dalších faktorů tedy i přímo přispěly k vypuknutí Francouzské revoluce.
-
-
Jenom doplním, že pomoc Amíkům byla poslední hřebík do rakve francouzské státní kase - kvůli novým daním musel král svolat po hóóódně dlouhé době generální stavy, čímž vlastně zahájil proces vedoucí k Revoluci. *4*
-
-
Nezlobte se pánové, ale nemohu zcela souhlasit. Můžeme to klidně nazvat poslední hřebíkem ,ale k tomu bankrotu by došlo ikdyby k žádné revoluci nedošlo. Vlastně to byla situace dost podobná té kterou zažíváma právě teď.
-
-
A říkáme snad něco jiného? Ostatně od toho je to přísloví s posledním hřebíkem do rakve, tedy že něco je stejně nevyhnutelné, jen to ta událost urychlí/definitivně potvrdí. Francie balancovala na hraně bankrotu už od dob vlády Ludvíka XIV. *3*
-
-
-
-