Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rekni mamce, treba ti kupi konzoli ,hnupe...
  • jasne ze ne :D ani nevim jak se gamepad drzi
  • mán rád ironii ;) good point! :-) no a pokud to myslíš vážně, tak je mi te lito
  • ale natvrdlej .....gambler :-D ty máš starosti, honem si to utikej koupit :-D
  • To bude specialni ceska verze nebo evropska multilingualni? Ci presneji, bude mozno si verzi s cestinou mozno zakoupit na thehut.com?
  • Jeste sporty a uncharted 3. Zda se, ze v cesku roste prodej konzolovych her, coz se divim, teda, pac nakupovat v zahranici vyjde levneji. A nebo statistiky poctu ceskych hracu ziskavaji jinym zpusobem, mozna pres psn? Kazdopadne spis nez rozsah textu je vyznamnejsi predpokladany pocet prodanych kusu, minimalne v pripade existence pc lokalizace. Protoze pak jsou hlavni prekazkou administrativni bariery nez samotna cena prekladu.
  • Myslis cesky konzolisty nebo vsechny? :-)
  • Jazz
    Lol, prosim tě, fake jseš ty sám...
  • tvoj nick hovori za vsetko :)
  • That's lame *6*
  • Parada !!! hned jdu koupit playstation
  • jo no a skyp bude za penize :D
  • Ono konzolisti hrajou hry, ve kterých se i mluví? To čumím *8* A gratulace *1*
  • To bolo fake :-)
  • V zaklínači toho podle mě bude víc.. :) Doufám v skvělé prodeje *8*
  • montatatana
    Konzolovky by mely byt multijazykove.
  • ja mam radost chtelo by to víc her na konzole kde je preklad a navic asassin ma vždy dobrej příbeh a ty tytulky by to chtelo
  • proč jste sem nedali ty gameplay obrázky co se objevili na eurogameru?
  • Super zpráva,udělala mi radost:-)
  • No doufám, že bude možnost si přepnout titulky i na originál EN (v některých dílech to tuším šlo, v některých ale ne, mluvím o PC verzi), jinak budu řešit koupi zase ze zahraničního obchodu...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit