Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *3*
  • To prave bude mozna zalezet na tom, jak dobre se bude Assassins III v cz u nas prodavat. Protoze doposud delali na konzole hry v cz jen takovy akcni veci, kde to nebylo moc narocny na preklad (Crysis 2, Dead Space). Assassins III (pokud vim), je prvni vetsi hra na preklad, kde je toho tam textu hodne, takze jestli bude mit uspech, treba se dockame prekladu vic :)
  • Miserius
    Tak samozrejme, nerikam ze je to na skodu *3* Jen ze by se nasly mnohem potrebnejsi hry pro preklad
  • Mass Effect by to samozrejme na konzolich taky chtelo v cz, ale proc ne Assassina? Vzdyt tam je toho textu taky nemalo a kdyz si ctes i ty historicky realie, tak je toho tam ke cteni hafo.
  • Miserius
    Nijak zasadne cestiny v hrach neresim, ale kdyz uz chtej prekladat konzolovy hry, at prekladaj hry jako Mass Effect 3, a ne Ass-ass-ina
  • B.o.b
    Tak to je paráda *4*
  • prudislav
    Konečně i víc češtin na konzolích. Jde to sice mimo mě ale já vám to přeju :-)
  • Wyder
    A to sis nevšiml, že mu tam v poslední větě chybí(bělo) "Ř"! Skandál!!! :)
  • "ConQuest oznámil, že se u nás poprvé na konzolích objeví české titulky u Assassin's Creedu na konzolích."

To trošku poupravte *3*
    Vypadá to divně *1*
  • Ne, ja jsem clovek, tesi me.
  • Ty jsi jantar :)
  • myslim, ze psali jen to, ze to bude uzpusobene na gamepad a optimalizaci pro mys a keyboard nebudou venovat extra pozornost a cas ...
  • doufam ze se pc verze bude moct ovladat mysi, nekde jsem cetl ze to pujde parit jen na gamepadu :X Ze to prej stoji prachy navic, implementaci ovladani pres mys :d Ale mozna jsem to cetl na aprila:p
  • Tak to je takova bomba, ze kupuju na PS3 rovnou jak vyjde. To se musi podporovat :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit