Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smejki
    hmmm... "útok přes minové pole pod rouškou denního světla"
    ten trailer je tak zhovadile nabubřelý a "awesome", až to bolí. Samotná hra ale marně nevypadá.
  • kubi-wan
    Nó... musim říct, že jak jsem byl skeptickej, začínám se na to hodně těšit.
  • Hairy_Ass
    Ty efekty výstřelů vypadají pěkně, obecně jsem z gameplaye nadšený, ale ten trailer byla pěkná chujovina. Frontální útok proti liniím červenokabátníků, ale no ták. *1*
  • oni to umej kurnik... ale furt nesnasim to zasazeni
  • Páni..to je tak..patetický..nemůžu si pomoct. Příjde vám to taky tak? Snad jen ty trailery aby nalákaly lidi a hra bude lepší. To se jinak bojím, že budu u každýho rozhovoru obracet oči v sloup co za přecitlivělý patriotiny to říkají a příběh by mě moc nevtáhl
  • Moc pěkný trailer, jak po stránce grafické, animací, tak i po stránce dobové (uniformy, atd.... ) Ten souboj s granátníkem, byl dobrý, vlastně všechny souboje vypadaly přirozeně a co na tom, že dokázal sám prorazit řady nepřátel :-) Historie je celá napichován nezkutečnými věcmi a událostmi. A jinak mám již nového AC III objednaného, jako sběratelku, to je můj první AC, kterého budu vlastnit. Těším se na válku o nezávislost a taká na volnost v přírodě, lov i na bláznivé hopsání po stromech. Jsem zvědaví jestli terén bude hrát velkou roli, jako závěje sněhu Vás budou zpomalovat, vojáci budou opravdu viditelně nabíjet své muškety.... :) věřím, že se to 100% povede :) Já jsem věční optimista

Váš Werdes, alias Wede
    • Nauč se psát česky nebo raději nepiš vůbec, takové ohavné do očí bijící chyby.....
      • Kdyz chces psat takove veci, tak se nejdriv nauc psat ty sam :-).
      • Děkuji za upozornění. Je to pěkné, ale namísto tvé výtky, bych raději viděl, kde jsem udělal chybu, děkuji. Nemám rád kárání a poté jen silné řeči. A osobně si myslím, že jsem se zde bavíme, jen nebo ne ? Tak prosím o vysvětlení a opravu mích chyb, abych se mohl poučit a v budoucnu se vyvarovat chyb.

Chyba Já jsem věční optimista mám být vděční :)

Werdes, alias Werde
        • Tak teda například: Mých chyb. Ne "mich".
  • h0p3
    jak z evropana a indiánky vzešel tenhle afroameričan ? *1*

EDIT: kéž by to mělo s RDR společný modely koní takhle, debilního koně jsem v životě neviděl (leda v oblivionu) a to jsem první půlku života strávil na jízdárně s mámou + jsme na statku měli stáj *8*
  • Tak ten lov se mi nelibi, hlavne ten pohyb po stromech je tezce neprirozeny, skace z vetve na vetev jako tarzan a ty se ani nehnou, jako by byly z kamene. Cele to prostredi pak pusobi neprirozene a umele, strnule. A to jak zastrelil dva vlky bylo take takove divne.
  • zdeeneek
    Skace po stromech takovym zpusobem, ze i nejnadanejsi veverka bledne zavisti. Samozrejme se pod nim ani ta nejtenci vetev neprohne ani o milimetr ...
    • Kdyz ti vadi takove detaily tak se nauc po stromech lozit sam misto hrani takovych her a muzes se donekonecna rozplyvat nad tim jak se pod tbou ohybaji vetve.
      • zdeeneek
        Po stromech lozit umim. I kdyz ne takovym zpusobem jako ten assassin ve videu - trenuju si to pri trhani jablek :) Vetve se mi normalne ohybaji, ale nijak zvlast se nad tim nerozplyvam ...
      • R.a.z.i.e.l
        To nikomu nedoporučuju, znám pár lidí pod kterejma by se neohla jen větev ale celej strom!! *15* *15*

No, je fajn všimnout si detailu, ale přeci jen si řekněme, že až to budem hrát, tak nějaké ohýbání větví nás asi zajímat nebude...
    • Ty ... a co bys ještě chtěl?! aby při každém dopadu bylo vidět jak padá kousek prachu atd? To by ty vaše "super" konzole nerozjely....
      • zdeeneek
        O prachu jsem nic nepsal, takze tva reakce je trochu mimo ... Mohli udelat, aby se vetev na kterou skace aspon trochu prohla - to by konzole zvladly. Pusobi to divne kdyz se dospelej typek, schopnej povrazdit pulku armady, pohybuje po vetvich jako kdyby nic nevazil.
        • gert
          Nechápu tyhle detailisty, tak se neprohejbá větev na a co? Nechápu, jak takováhle věc může někomu vadit... *8*
          • zdeeneek
            Ja zase nechapu, proc by mi to nemohlo vadit ? Co je spatnyho na tom chtit aby hra byla lepsi, pusobila verohodneji ?
    • S tema vetvema mas pravdu. To me ani nenapadlo :) . Najednou ta hra vypada o hodne trapnejc
  • to: CainPullo@tiscali.cz
    Clovece ty ses tak sprominutim blbej, ze veris, ze jeden pomateny assasin, dokaze zvratit vyvoj bitevni vravy a sam se bez skrabnuti probije az k veliteli, ktereho sejme :-))), tak jak je to prezentovano v tomto nesmyslnem traileru, co na to rici, kdyz jsem is precetl tve stupidni obhajovani, tak musim konstatovat, ze jsi opravdu najivni pitomece,k az je mit te lito.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit