Přejít na výpis diskuzí
Assassin's Creed III trochu jako Red Dead Redemption?
5.6.2012 | Adam Homola
47 příspěvků
-
trailer pěknej, i když nevim jestli by si je dal takhle po másle *1*
-
Dobra chujačka, nebude to nahodou Chuck Norris?
-
Je to hra, tam musis ratat s nejakou tou nadsazkou... Z mojho pohladu zatial najnadejnejsi Assassin ,snad bude dostatocne dlhy lebo o zabavnost sa fakt nebojim. Sem s tym!
-
To gameplay video je docela nuda. Jako fanoušek série jsem zklamán, protože mi to připadá jako stejná hra (i stejný engine!) co minule, jen jakési chudší a prázdnější (grafikou i herní náplní). Upřímně, očekával víc. Z gameplay trailerů AC1+2 jsem byl na větvi a koukal na ně stále dokola.
-
-
Mozna je to tim, ze starnes :-).
-
-
nevim to protančení skrz ty jejich linie na tom se mi něco nezdálo jo asi to že zbytek kavalerie vlastně jen čuměl jak jim pajcuje druhy tak asi jenom to. A ještě něco kdo je na tyhle amíky boha jeho zvědavej ?
-
nevim to protančení skrz ty jejich linie na tom se mi něco nezdálo jo asi to že zbytek vojáků vlastně jen čuměl jak jim pajcuje druhy tak asi jenom to. A ještě něco kdo je na tyhle amíky boha jeho zvědavej ?
-
-
Prave sis podepsal ortel smrti od mistnich fanboju. Ja jsem si dovolil napsat, ze mi prijde divny, kdyz se pod 80 kg vazicim chlapikem neprohne ani ta nejtenci vetvicka, po ktere hopsa jak splasena koza. A sklidil jsem za to urodu minusek *4* Ocekavej taky virtualni kulku mezi oci *1*
-
-
Uz to zacalo, decka se vraci ze skoly a minuska se hrnou *1*
-
-
-
No pokud se rozhovory nebudou hemžit samým zuřivost medvěda a síla bizona tak bych si mohl nového hrdinu oblíbit stejně jako ezia po předpokladu že nám ho stejně od mládí naservírují *15*
-
Konečně trailer a gameplay, po kterých se začínám na ACIII opravdu těšit!
-
Tak já nevím... Co se týče Americké občanské války nejsem zrovna ani na jedné straně... Bly bych radši kdyby si to Vinnettou klestil nezávisle na straně oběma tábory...
-
-
Třeba bude. Přece deklarovali, že templáři budou na obou stranách, ale zatím je to prezentované hodně pro-americky, to je pravda.
-
-
Tak snad... Už v prvotní deklaraci bylo stanoveni, že 13 států bude mít demokratický zřízení?
-
-
Jo, federativní zřízení a tak. Samozřejmě to nebylo nic přelomového, republikánské zřízení mělo každé královské středověké město. A federaci měli už například Holanďané nebo Švýcaři, dokonce i my jsme s tím v roce 1619 trochu koketovali (česká konfederace). Revoluční byla ta občanská práva, ale i ta byla dost pokrytecká, když si uvědomíme, že USA byly otrokářským státem.
-
-
Díky
-
-
-
-
-
na taketo gejosiny som ja uz moc stary. skakat po zasnezenych stromoch jak keby sa nic nedialo, to by som ja teda neprekusol.
hry nemusia byt o realizme, ale co je moc to je moc