Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dalsi podplacená recenze, co viíc si přát ?
  • Umí už vojáci plavat? :)
    • a může na lodi propuknout vzpoura? a kurděje? je možné házet zajatce žralokům chůzí po prkně? a pověsit neposlušné členy posádky na ráhno? může si Edward pořídit sprostého mluvícího papouška? tolik otázek,,
      • myslím, že odpověď na všechny tvé otázky bude "ne", ale zajímalo by mě jestli už umí vojáci v assassin's creed hře plavat (hlavně když svět tvoří 60% vody)...
        • Umí! :-D
  • som si pozrel to video.. meh.. prejde tri centimetre, zrazu komlet ine pocasie, ine prostredie, iny event.. hehe

priklad ultimatnej kazualnosti, hnus velebnosti
    • Ristoro
      Tak to nehraj :). Najdou se miliony lidí, kteří si to užijou a nebudou řešit takové malé "kokotiny" :).
      • jj a potom tu mame kravoviny ako cod, ac a podobe kazdy rok, mliony kazual hovad co kupuju najvacsi odpad na trhu, a davaju tak vzniknut stale vacsim a vacsim kravovinam

AC je najhorsia herna seria v historii, viac *ementnu zalezitost nenajdes nikde
        • Som rád, že nie som sám, kto si má takýto názor. Začínam byť mimoriadne frustrovaný z dnešného trendu.
          • 100 lidí 100 chutí, každému se líbí něco jiného. A pokud se někdo zasekl v roce 2000 a nechce dát příležitost i novějším hrám tak je to jeho boj
  • I'm Edward Kenway, Mighty Pirate!
    • Yar har, fiddle di dee,
      Being a pirate is alright with me!
      Do what you want ‘cause a pirate is free,
      You are a pirate!
  • 9/10, tak to asi bude stejně dobrý jako ten nový Rome TW *1*
  • Já měl Connora rád a to, že každá hra v dnešní době není brutus jako HBO seriály není zas takový zlo jak se nám intelektuální Aleš Smutný snaží vnutit. Ono s tou krví to taky ne vždy vyjde (trágedie Dragon Age)
    • Ja som tú krv vypol po prvom súboji v kuchyni s krysami. Najprv som pozeral, že prečo sú postavy nejaké fľakaté, potom som si to zoomol a vravím si, že toto tvorcovia fakt nemôžu myslieť vážne.
  • Mě se líbil každej asasín i na nenáviděná trojka... Takže tohle bude asi pecka.
  • Každopádně je to první AC hra, na kterou jsem se relativně těšil a to hlavně díky prostředí. Universum AC, jestli nějaké existuje, je mi ukradené, protože ho neřeším. Tuhle hru beru čistě jako pirátské dobrodružství, jestli tam chodí v kapuci a je z jiného století nebo co je mi uplně jedno. Z toho důvodu se na to těším a z traileru mě akorát iritovaly blbosti typu motorové čluny, tak jsem zvědavý jak moc mi to bude vadit v samotné hře. Protože pirátských her je sakra málo, vlastně snad žádná a přitom takové nádherné téma, na kterém by se klidně dalo postavit i takové hloupé CoD .. to bych si s radostí zahrál, natož tak pořádná kvalitní FPS z pirátské doby, to bych přímo šílel nadšením.
  • A je to tady zase, zkorumpovany redaktor Smutny, opet utoci na hrace a vydava sve nesmyslne hodnoceni alias kdo plati, ten na tiscali ma ultimatni resume.

HNUS a HUMUS co se z tiscali stal za povl
    • Tvuj nazor bych pochopil kdyby ac4 dostavalo i jine hodnoceni nez dobre ,podivej se na ostatni recenze hlupaku.
      • Sam si hlupak, kdyz nepoznas kvalitu od predem zaplaceneho hypu.
        • ja to zrejme narozdil od tebe hraju a myslim ze tenhle dil je kvalitni dost.
          • Ja hral 3 dil a chtelo se mi zvracet a kdyz vidim videa z IV, tak zadny rozdil mezi 3 - 4 nevidim je to stejny sh*t ne-li vetsi. 2 dil AC byl nejlepsi a zbytek je jen sprosty hype pro tupe stado a s AC nema nic spolecneho, ale klidne si u toho onanuj a utesuj se nad tim, jak je to kvalitni sh*t-titul s ultimatnim hodoncenim
            • conflig
              Já prostě nikdy nepochopím člověka který hraje hru která se mu hnusí pak čeká na další díl a nadává znovu... wtf? tak hraj něco jiného né?
  • Víte co já nechápu, proč všichni říkají, že to jde s touhle sérií do háje a, že ji nebudou hrát
    Nové nápady jsou změna, přece nebude každý Assassins creed v Itálii nebo na východě
    Taky nechápu proč hráči hodnotí titul jako nejhorší, když ho nehráli
    Chápu, že když Ubisoft udělá Asasína kovboje tak se už hodně hráčů naštve a Ubisoft to ví, vždyť naslouchá komunitě. A to je na tom nejlepší, protože Ubisoft nekašle na hráče.
    Sami napište kam chcete dalšího Asasína ! ;)
    Já chci carské Rusko za vlády Ivana IV Hrozného nebo Prahu za KArla IV
    • Carske rusko?? A este FPS ako Mad Max nad tebou?? Nebodaj AC zasadeny do praveku?? Snivajte dalej hosi
      • klidně i 3rd, to je jedno, ale to téma, to tééééma, piráti ! aaaaa

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit