Přejít na výpis diskuzí
Assassin's Creed IV DLC Freedom Cry vyjde jako samostatná hra
5.2.2014 | Petr Poláček
71 příspěvků
-
K tomu, aby si jej par blbcu poridilo ...
-
=> dalsi zdimacka na prachy ... za chvili budou prodavat novou cepici za cenu plny hry ...
-
Takže půjde defacto již o 3-tí samostatnou assassins creed hru za poslední cca čtvrt rok-viz AC4, Liberation a ted tedy i freedom cry, nu a ke konci roku nás zcela jistě čeká Assassins creed V .
-
o nic si neprisel...jedina dvojka a IV stoji za zahrani
-
Ale v season passu je to samozrejme dal.
-
titul bude přejmenován na Assassin s Greed
-
Tohle jsem vycítil po druhém díle a X tá pokračování už nehrál
-
Optimalizace byla v pořádku. Na mé 670 jsem neměl žádný problém hru hrát na maximální grafiku včetně všech těch vychytávek okolo a to mám ještě k tomu 21:9 monitor.
Spíš, jestli ti to nebottleneckuje procesor nebo bych být tebou uvažoval o pročištění PC. .) -
Plně s tebou souhlasím. Je mi z toho smutno, kam se série po 2. díle dostala a pořád dostává... *9*
-
Ty jsi fakt řízek, tam ti už fakt jen chybí místo Creed Greed. Parádní komentář.
-
No, obcas ano... souhlas ale zase kdo ma takovyhle originalni a zajimavy styl zde. Nepamatuji si (tedy na vyjimky joe, jejdasek a dalsi).
-
Jak sem měl sérii Assassins Creed rád, tak mě timhle dojením přestává zajímat. Kdo by si v dobách prvního dílu řekl, že se série zvrtne do tak absurdních rozměrů jako je zachraňování otroků. Jsem myslel, že smyslem assassinů je být nenápadný zabiják, který číhá na svou oběť a v nestřežený okamžit zaútočí. Už to začíná být silně vyčpělé.
-
Protože teď je to samostatná hra a už to do anual passu nespadá takže chceš to plať.
-
Black Lagu ale musím uznat že byl aspoň zábavný. Ale ta Ubi optimalizace je kapitola sama o sobě. Když mi to na mojí těžce nataktované 660ce padalo na 20 Fps tak jsem si říkal: Really Ubi, really? No a to o PhysX ani nemluvím :D
-
Jako AC mám rád ale u tohle mi fakt hlava už nebere. Dyť to nemá ani smysl. *1*
-
Tohle nechápu.. Tak k čemu je Season Pass ? Když nakonec vyjde DLC samostatně ? *1* To je trošku definice šílenství ne ? *1* *1* *1*
-
Staci si to zahrat. Toto opravdu nemohlo byt zakomponovano nijak do hlavniho pribehu. Je to proste uplne o necem jinem. Udelat to urcite stalo nejake prachy, nevidim duvod proc to nezpoplatit. Stve me pokud vyjde hra a k tomu placene DLC, co prida 2 mise do hlavniho pribehu, ktere proste autor vytrhl, aby je zpoplatnil. Ale pokud nekdo udela novy pribeh, nove prostredi atd, tak se to nijak nelisi od datadisku, ktere vychazely ke hram uz pred 20ti lety a placene byly taky.
-
v Ubistoftu jsou mistři recyklace, kolikrát jsem si v Black Flag říkal "neviděl jsem už tuhle palmu/truhlu ve Far Cry 3?"
-
Proc by si to znovu kupoval nekdo, kdo uz to ma?
-
Umím, ale koukám, že ty neumíš myslet v širším měřítku. Ano, "nová" postava tam je, "nová" mapa tam taky je, dokonce i "nové" herní funkcionality tam jsou. Mám být ještě víc obvious, abys mě pochopil?