Přejít na výpis diskuzí
Assassin's Creed IV DLC Freedom Cry vyjde jako samostatná hra
5.2.2014 | Petr Poláček
71 příspěvků
-
Vzdyt vysvetluje proc, neumis cist?
-
Třetí AC během jednoho roka. Profesionální tutorial: Haw to git mony and be a skrub
-
Tak doufal jsem že k tomuhle nedojde....bohužel mě zklamali...už to že je Assassins creed 4 je pro mě hrozný...měli by hru vyvíjet dýl a dát si na ní záležet...tohle už je pro peníze..vždycky jsem je měl rád... *9*
-
:DD super napisane *3*
-
Já tomu docela věřím. Nic vytrhávat potřeba není, protože veškerou práci mají hotovou. Jen v editoru jinak naskládají domečky a stromy a hned mají jinou mapu. Model hlavní postavy je taky hotov, jen mu přiřadí sadu animací pro hráče. Na mise mají snad nějaký generátor, jak nezajímavé byly. Snad jen nějaký ten scénář museli napsat čistě od základů.
-
I Ade má víc charisma než pozlacenej Eduardo...
-
Sorry, až teď mi to došlo. Žádné obavy, urazím se sám - jsi osel! *1*
-
Freedom Cry mi nevyjde na Xbox? Ať už 360 nebo One? To mě kluci docela vypekli, teda *1*
-
Néé
-
ass as sin's greed
-
Než si koupit ass sin creed si ho radši stáhnu, než si stáhnout ass sin creed si radši stáhnu trojského koně.
-
Že to lidi tak sere, když to stejně šlohnou :)
-
kam se hrabe Call of Duty :D
-
At radeji udelaj dalsi dil a to v Egypte a budu spokojen.
-
Jdeš třeba o to, že do teď to bylo součástí annual passu pro AC4 a teď , i ty co si koupily annual pass budou muset znovu zaplatit za něco za co už jednou platili.
-
Hochu, po tobě něco přečíst, to je opravdu bolest *7*
-
"nic co by bylo vytrzeno z hlavni hry"
A tím seš si jistej proč? Pracuješ v Ubi$oftu? -
A bude se to jmenovat "AssAss in Greed".
-
No, DLC = less money. DLC jsou za par euro to mas pravdu, ale myslim, ze tady to bude za vic :D
-
Nejsem priznivcem milionu DLC ke kazde hre, ale zrovna tomuhle se zde dost krivdi. Je to naprosto samostatna hra, nic co by bylo vytrzeno z hlavni hry a zpoplatneno navic. Je tam novy hlavni hrdina, zcela nova mapa, nove herni funkcionality, za tech par Euro to stoji. Proc to vydavaji i samostatne netusim, je mi to sumak. Dost pochybuju, ze by si to koupil nekdo, kdo nehral hlavni hru.