Přejít na výpis diskuzí
Assassin's Creed IV DLC Freedom Cry vyjde jako samostatná hra
5.2.2014 | Petr Poláček
66 příspěvků
-
I Ade má víc charisma než pozlacenej Eduardo...
-
Sorry, až teď mi to došlo. Žádné obavy, urazím se sám - jsi osel! *1*
-
Freedom Cry mi nevyjde na Xbox? Ať už 360 nebo One? To mě kluci docela vypekli, teda *1*
-
Néé
-
ass as sin's greed
-
Než si koupit ass sin creed si ho radši stáhnu, než si stáhnout ass sin creed si radši stáhnu trojského koně.
-
Že to lidi tak sere, když to stejně šlohnou :)
-
kam se hrabe Call of Duty :D
-
At radeji udelaj dalsi dil a to v Egypte a budu spokojen.
-
Jdeš třeba o to, že do teď to bylo součástí annual passu pro AC4 a teď , i ty co si koupily annual pass budou muset znovu zaplatit za něco za co už jednou platili.
-
Hochu, po tobě něco přečíst, to je opravdu bolest *7*
-
"nic co by bylo vytrzeno z hlavni hry"
A tím seš si jistej proč? Pracuješ v Ubi$oftu? -
A bude se to jmenovat "AssAss in Greed".
-
No, DLC = less money. DLC jsou za par euro to mas pravdu, ale myslim, ze tady to bude za vic :D
-
Nejsem priznivcem milionu DLC ke kazde hre, ale zrovna tomuhle se zde dost krivdi. Je to naprosto samostatna hra, nic co by bylo vytrzeno z hlavni hry a zpoplatneno navic. Je tam novy hlavni hrdina, zcela nova mapa, nove herni funkcionality, za tech par Euro to stoji. Proc to vydavaji i samostatne netusim, je mi to sumak. Dost pochybuju, ze by si to koupil nekdo, kdo nehral hlavni hru.
-
Myslím že tady tenhle link co sem dám vystihne úplně cop si o tom myslím :
http://www.youtube.com/watch?v=y5QsA0OsFEY -
yohoho, shiver my timbers
-
Aneb vyždímat z toho nejvíc peněz!
-
Ta změna textur na hlavním hrdinovi je tak moc velká, že z toho prostě museli udělat novou hru!
-
Tenhle pristup se mi nelibi, protoze uz to je fakt hodne blizko k vystavovani znacky... konkretne super DLCKA, navic to je jen proty co nehrali. Ti co uz sehrali to zajimat nemusi.
( nebo se pletu, neco jsem tedy prehledl?). *7*