Přejít na výpis diskuzí
Assassin's Creed IV nabídne zromantizovaný "zlatý věk pirátství"
13.5.2013 | Petr Poláček
54 příspěvků
-
Neříkal Ubisoft hned ze začátku pravý opak, tj; že nabídnou nepřikrášlený příběh, bez papoušků a pásek přes oko, dřevěnejch noh a celkově právě oné romantizace?
-
-
No, přezdívka Assassin's Creed: Black fag je zase o něco trefnější...
-
JO rikal, ale pak prisla nova kalkulace z marketingoveho oddeleni Ubi$oftu.
-
-
"displacing native populations", "ultimate freedom" "ideals that will last for generations", "in a society to be free"
Bože kdo tyhle mrdky vymýšlí?
Mam pocit, kdyby tohle nějakej pirát z tý doby slyšel, tak by se asi udusil rumem smíchy. -
-
Musíš se tady vyjadřovat jako dlaždič, ty primitive? Mysli na to, že stránky navštěvují i mladší návštěvníci.
-
-
Píše ten, kdo tady na games.cz píše vulgárně ze všech nejvíc. *1*
-
Ale no tak, netreba byt mravokarce.
Translate:
Don't be such a moralfag.
-
-
ultimate freedom *15* *15* *15* *15*
-
Myslim že dneska už je vcelku stoprocentně dokázaný, že piráti nebyly žádný nedisciplinovaný věčně ožralí pobudové jak je vidět ve všech filmech. Naopak jako jedni z prvních zavedli na lodích úplnou demokracii kdy jeden hlas měl každej v posádce, která dokonce mohla odvolat i kapitána pokud nebyl úspěšnej nebo překročil nějakej z jejich pevně daných zákonů a zvolit si jinýho. Stejně tak i o cíli a důvodu plavby se hlasovalo před každym vyplutím.
Čili zromantizovaná idea porátství je dneska spíš právě ten otrhanej vrahoun se šavlí a flačkou rum v ruce co zabije a znásilní všechno co potká *3* -
-
No zapominas ze kapitan je kapitan a co kapitan rekne je zakon. Takze sice posadka hlasovat mohla o cem chtela, ale kapitan s pravem veta se rozhodl tak jak chtel. A kdyz byl potizista, tak ho proste uvaril zaziva *5*
-
-
-
No, rovnou mohli pojmenovat hlavního hrdinu Luffy a měli by miliony nových fanoušků, stejně už téhle série dělají jen frašku a dojnou krávu. :-)
-
-
No jako kdyby udelali One Piece na PC, tak predobjednam rovnou zberatelku :D
-
Sleduju, že One Piece tu je docela oblíbený.
-
-
To mně zajímá jak to tentokrát propojí s tím příběhem s 21. století.
-
-
ee prý tam má nýt opět 21. století :)
-
-
být*
-
-
Podlě mě tam vůbec nebude :) prostě pojedeš od začátku do konce za toho piráta a o 21. století nepadne ani slovo. Osobně doufám, že to tak bude a že takhle budou pokračovat i do dalších dílů.
-
bratranec děděčka tvý tety utíral u assassinu podlahy.
-
-
Bože, ty jsi opravdu bezmozek.
-
-
Somebody is tad butthurt.
-
-
-
-
Můj názor zůstává stejný: měli se vykašlat na AC, které se podle mě žene do podobného nesourodého hnoje, jako RE, a vytvořit novou značku jen o pirátech. Takhle mě tam akorát bude štvát ten retardovaný ohoz, kvůli kterému by se hlavní postavě smála celá posádka, a už dopředu vím, že mě ze skvělé atmosféry budou vytrhávat stupidní otravné střihy do současnosti.
-
Série se asi drří pravidla chytneme jí za vemeno a pořádně jej podojíme. *6*
-
A hackovať hliadky nebude?
-
Jsem opravdu zvedav, jak hluboko takhle groteska ala AC jeste klesne ... cekal jsem ze to uz moc nejde ,ale jak tak koukam, porad se da klesat :-)
-
Prečo tomu nedajú iný názov ale musia to furt rvať do zabehnutej značky? Dopadne to ako s Bournom keď posledný diel bol úplne odveci a stál za milú kedveš?
-
nenávidím REKLAMY!!!! nebo tu REKLAMU!!