Přejít na výpis diskuzí
Assassin's Creed Liberation HD - recenze
24.1.2014 | Daniel Kremser
82 příspěvků
-
Aveline > Connor ,
je to přeci jen menší hra oproti velkejm dílů za nízkou cenu , hlavní problém asi bylo to že to vyšlo po skvělý 4ce když je to spíš navzdory menšímu rozsahu lepší verze trojky
hra má svý problémy ale po pravdě jsem to čekal o moc horší hru jako port z Vity (a na vitě byl uplně podělanej framerate a stejně to dostvalo sedmciky) -
-
Ten smajlík v Hledání min > Connor
-
-
To by mě zajímalo, co za lamu napíše takovou recenzi??? Že Pane!? Když máte problém se hrou Assassins Creed, tak ji nehrajte!!!!!!!!!!!!!! A hlavně o ní nepište!!!! Pište si to, co Vás baví!!! Je vidět, že tomu ho_no rozumíte a hrajete si ještě na nejblbější konzoly PS Vita!!!! Buďte tak hodný a neserte se do AC!!!! Děkuji za pochopení, a pokračujte ve hraní na blbé konzoly!!! A neurážejte hry, o kterých víte ho_no!!!! Nazdaj
-
no na lepsie ako 6 bodov to nieje , kebyze to hram na ps vita dam tomu o bod viac, takto tomu davam o dost menej ,lebo to podanie pribehu , skakanie v nom hore dole, a celkovo ten "fíling" jak hra z mobilu ...
najviac ma ale zarazilo ze to ma rovnake stupidne repetivne a stereotypne misie ako v AC 4 .. sa teda hecli -
-
6/10 Aaano, 4/10 ne. Kdyby to jinde melo 4/10 tak by jsme uz obihali zrejme na obezne draze. *15*
-
-
Jsem velký fanoušek AC, dohrál jsem všechny díly, všechny mě bavily, ale tohle je moc. Je to fakt špatná hra, ani jsem to nedohrál a zjistil jsem, že ženská postava assassinovi totálně nesedí. Souhlasím s recenzí. Neberu to jako plnohodnotný díl AC. Nebo to raději neberu vůbec jako AC.
-
Skoda, tie 3 misie s Aveline pribalene k 4 ma dost bavili, myslel som si, ze tuto hru prerobia v tom istom style.
-
Aveline je na celé hře právě to nejlepší v tomhle dílu. Má to své mouchy a našlo by se jich dost, ale hrát se to dá a čtyřku si to určitě nezaslouží. Takovou šestku by si ta hra zasloužila. Co se týče systému person, tak by to mělo být trošičku víc promyšlený, dle mého (aneb mohlo to sloužit podobně jako v hitmanovi, kde se převlečete za kněze, aby jste se dostali na svatbu atd.
-
Nejhorší díl ze všech Asasínů. Hra nedává naprosto žádný smysl...jednou jste malá holčička a najednou jste obklíčeni a máte bojovat, hned potom máte noční můru a najednou skáčete po střechách a v dalším okamžiku někoho zachráníte ze stodoly a už jste zase doma prostě DEMENCE
-
-
Tak se nauč anglicky a pročti si databázi...
-
-
Ták opět sem se ujistil,že mé názory s redakcí Games.cz se naprosto ztotožňují :) Jen tak dále chlapci a s recenzí souhlasím :)
-
já to smažím na xboxu 360, stálo to 399 kč na xbox live, a jako za sebe můžu říct, že mě se tenhle assassín HD líbí, hratelnost není uplně chytlavá, ale jinak za ty prachy je to dobrý hra, určitě o dost lepší jak assassín trojka........... *7*