Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bollywoodská hra? konečně to někoho napadlo xD
  • Walldstein
    já nevim, ale mě teda přijde že se hooodně inspirovali u Jackieho Chana...stačí se podívat na rádoby lol momenty kdy se mu něco nevede...
  • Walldstein
    buď rád že to netočili amíci...to by by z toho byla krvavá lázeň s usekanejma končetinama a vyvrženejma střevama, nemluvě o tom kdyby někoho hodil ze střechy jak sme to kolikrát každej udělali v AC...
  • Myslím si, že tento defekt zachrání kombinace herců Willis, Schwarzenegger, Norris, Stallone, Van Damme, Lungren atd.
  • Kde se to dá sehnat celý? :)
  • Whoossain
    On by tě ten optimizmus asi přešel, kdybys na to musel koukat 100 minut *3* Ale pochopitelně je to i o vkusu diváka. Kždému se líbí něco jiného a třeba by tě to bavilo i těch 100 minut, co může takový celovečerní film mít.
  • No je to teda všelijaké, ale ta parádní hudba se tomu musí nechat ;)
  • Kinet1c
    neznasam tie indicke kopie, ale toto je nahodou celkom zabava sledovat, takze nesuhlasim z nazormi, ze toto je hnus a smejd a pod, nahodou celkom zabavne, mozno aj holywood by sa mohol kus priucit, ze niekedy menej je viac
  • Whoossain
    Indická kinematografie je podobný fenomén, jako čínská elektronika. Kopíruje kde co, tváří se to jako originál, tu a tam nějaká část funguje ale jako celek je to nepoužitelný šmejd.
  • Z tohohle Snímku je mi ZLE... *16* Fakt na *11*
    Nevím,ale možná to je tím že to dělaly Indové
  • Holliwood není jen Bay.
  • Není to kvůli chuckovi ale kvůli lionsgate a jejim managerum kteří chcou přilákat co nejvíc lidí.
  • Amylee.Anderson
    Nic moc...
  • bys ji učil zdobit dorty jo? *3*
  • MidnighT91
    Jinak indku na růžovém skůtru bych si chtěl vzít na měsíc na hraní do uzavřené místnosti se šlehačou, čokoládou a jahodovým sirupem...
  • MidnighT91
    Bollywood jede xD...
  • Ocelot
    Docela fajnové :D
  • Le LE le LE dafuq lE lE le le cesspool of s*it le
  • ales.smutny
    A bude to kvůli Norrisovi PG-13, takže žádné nadávání, pramálo krve a samozřejmě už i jiný režisér... Pardon, že kazím vyhlídky.
  • No dovolím si nesúhasiť taký Expendables sú masaker a už sa teším na dvojku, v ktorej sa k legendám pripojí aj Chuck Norris a JCVD. Inak Stathamove a Jet Li-ho filmy sú parádne. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit