Přejít na výpis diskuzí
Assassin's Creed po indicku aneb netradiční přístup k látce
2.3.2012 | Aleš Smutný
38 příspěvků
-
bollywoodská hra? konečně to někoho napadlo xD
-
já nevim, ale mě teda přijde že se hooodně inspirovali u Jackieho Chana...stačí se podívat na rádoby lol momenty kdy se mu něco nevede...
-
buď rád že to netočili amíci...to by by z toho byla krvavá lázeň s usekanejma končetinama a vyvrženejma střevama, nemluvě o tom kdyby někoho hodil ze střechy jak sme to kolikrát každej udělali v AC...
-
Myslím si, že tento defekt zachrání kombinace herců Willis, Schwarzenegger, Norris, Stallone, Van Damme, Lungren atd.
-
Kde se to dá sehnat celý? :)
-
On by tě ten optimizmus asi přešel, kdybys na to musel koukat 100 minut *3* Ale pochopitelně je to i o vkusu diváka. Kždému se líbí něco jiného a třeba by tě to bavilo i těch 100 minut, co může takový celovečerní film mít.
-
No je to teda všelijaké, ale ta parádní hudba se tomu musí nechat ;)
-
neznasam tie indicke kopie, ale toto je nahodou celkom zabava sledovat, takze nesuhlasim z nazormi, ze toto je hnus a smejd a pod, nahodou celkom zabavne, mozno aj holywood by sa mohol kus priucit, ze niekedy menej je viac
-
Indická kinematografie je podobný fenomén, jako čínská elektronika. Kopíruje kde co, tváří se to jako originál, tu a tam nějaká část funguje ale jako celek je to nepoužitelný šmejd.
-
Z tohohle Snímku je mi ZLE... *16* Fakt na *11*
Nevím,ale možná to je tím že to dělaly Indové -
Holliwood není jen Bay.
-
Není to kvůli chuckovi ale kvůli lionsgate a jejim managerum kteří chcou přilákat co nejvíc lidí.
-
Nic moc...
-
bys ji učil zdobit dorty jo? *3*
-
Jinak indku na růžovém skůtru bych si chtěl vzít na měsíc na hraní do uzavřené místnosti se šlehačou, čokoládou a jahodovým sirupem...
-
Bollywood jede xD...
-
Docela fajnové :D
-
Le LE le LE dafuq lE lE le le cesspool of s*it le
-
A bude to kvůli Norrisovi PG-13, takže žádné nadávání, pramálo krve a samozřejmě už i jiný režisér... Pardon, že kazím vyhlídky.
-
No dovolím si nesúhasiť taký Expendables sú masaker a už sa teším na dvojku, v ktorej sa k legendám pripojí aj Chuck Norris a JCVD. Inak Stathamove a Jet Li-ho filmy sú parádne. *3*