Přejít na výpis diskuzí
Assassin's Creed po indicku aneb netradiční přístup k látce
2.3.2012 | Aleš Smutný
38 příspěvků
-
WTF... typek na tom koni jede jako by byl z ustavu, ale jinak to vypada celkem obstojne :)
-
Docela fajnové :D
-
Tohle má akční scény o hodně lepší, než kdejakej hnis z Holywoodu
-
-
To asi ne, ale třeba to s tím šutrem jak kopl bylo docela stylový, ne že ne..Pákistánci by se měli obávat
-
-
Ty mínusy sou nejspíš od zarytejc fandů Michaela Baye *5*(Sračkoidní režisér)
-
-
Holliwood není jen Bay.
-
Já ti dal mínus a urcite nejsem zaryty fanda Baye (ikdyz mi nevadi) Ale jestli tohle ma podle tebe akčnejší scény nez hnisy holywoodu tak to si pak panečku musel videt jen sami sra*ky
-
-
-
-
Kde se to dá sehnat celý? :)
-
tak tohle ne :D
-
-
ten soundtrack ze Zorra je taky zajímavej :))
-
-
bollywoodská hra? konečně to někoho napadlo xD
-
já nevim, ale mě teda přijde že se hooodně inspirovali u Jackieho Chana...stačí se podívat na rádoby lol momenty kdy se mu něco nevede...
-
Z tohohle Snímku je mi ZLE... *16* Fakt na *11*
Nevím,ale možná to je tím že to dělaly Indové -
Nevim... já sem na starý dobrý filmy s Arnoldem, Stallonem, Willisem a tak podobně. Na dnešní akční mega filmy nekoukam, stojí totiž za ho*no...Nějak mi to nereagovalo na AkA_Anarky
-
-
No dovolím si nesúhasiť taký Expendables sú masaker a už sa teším na dvojku, v ktorej sa k legendám pripojí aj Chuck Norris a JCVD. Inak Stathamove a Jet Li-ho filmy sú parádne. *3*
-
-
A bude to kvůli Norrisovi PG-13, takže žádné nadávání, pramálo krve a samozřejmě už i jiný režisér... Pardon, že kazím vyhlídky.
-
-
Myslím si, že tento defekt zachrání kombinace herců Willis, Schwarzenegger, Norris, Stallone, Van Damme, Lungren atd.
-
Není to kvůli chuckovi ale kvůli lionsgate a jejim managerum kteří chcou přilákat co nejvíc lidí.
-
-
-
-
No je to teda všelijaké, ale ta parádní hudba se tomu musí nechat ;)