Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ocelot
    Docela fajnové :D
  • Dag0
    WTF... typek na tom koni jede jako by byl z ustavu, ale jinak to vypada celkem obstojne :)
  • God-of-War
    Nevim... já sem na starý dobrý filmy s Arnoldem, Stallonem, Willisem a tak podobně. Na dnešní akční mega filmy nekoukam, stojí totiž za ho*no...Nějak mi to nereagovalo na AkA_Anarky
    • No dovolím si nesúhasiť taký Expendables sú masaker a už sa teším na dvojku, v ktorej sa k legendám pripojí aj Chuck Norris a JCVD. Inak Stathamove a Jet Li-ho filmy sú parádne. *3*
      • ales.smutny
        A bude to kvůli Norrisovi PG-13, takže žádné nadávání, pramálo krve a samozřejmě už i jiný režisér... Pardon, že kazím vyhlídky.
        • Myslím si, že tento defekt zachrání kombinace herců Willis, Schwarzenegger, Norris, Stallone, Van Damme, Lungren atd.
        • Není to kvůli chuckovi ale kvůli lionsgate a jejim managerum kteří chcou přilákat co nejvíc lidí.
  • AC jako film by vůbec nemuselo být špatný.
    • Kdyby se to natočilo jako velké historické dobrodružství s dobrou kamerou, klasickou filmovou hudbou, ve výpravných lokacích bez otravných dvousekundových střihů, tak by to byla nádhera :) Dokážu si k tomu vysnít i pár ideálních režisérů...
  • BoB.2
    Nejlepší je jak mine toho koně ze začátku asi vo dva metry pak střih a sedí na něm, to mě váženě zabije.
    bejt Ubisoftem zvažuju žalobu *15*
    • žalovat bolywood? Nesmysl, ti už vykradli kdeco a vždycky jim to projde :).. Všimni si, že kdyby to aleš nevytáhl tak o tom ani nevíš :)
  • furt lepsi nez ty filmy co ted toci tady :D
    • BoB.2
      Jako u tebe doma?
      • spis mysli českou(trapnou) tvorbu
  • Dafuq did i just watch... *15*
    • Le LE le LE dafuq lE lE le le cesspool of s*it le
  • Hej tak tohle ne, to je prostě zabijácký...
  • tak tohle ne :D
    • ten soundtrack ze Zorra je taky zajímavej :))
  • johnysak
    Youtube!!!!! *6* *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit