Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hurá, po dlouhé době video, u kterého nevyskakuje reklama *1* *1* *1*
    • Diky za odstranenie reklamy, uz sa to nedalo vydrzat..
      • Pvůdoně to byl vtípek, protože video nefungovalo, a tedy nevyskakovala ani žádná reklama. Teď už je to zřejmě holá pravda:o)
    • Tak už to jed no *7*
  • no tak video nevidim (reklamu hurá taky nevidim) tak že ani já se krve nebojim
  • Zrovna jsem dohral Brotherhood-miluju tuhle serii!(mam rad i Prince,ikdyz tj trochu neco jineho).Mimojine skvele technicke zpracovani,paradni optimalizace,vyborna hudba-1cka me jeste tak nebrala ale 2ku+Brotherhood jsme si naramne uzil a tesim se dale
  • Urug
    Celej trailer čekám kdy zakopne a namlátí si držku
  • NonSuch
    rad bych se podival ale jako obvykle to video nefunguje, jako vazne, jak slozite je embedovat videa?
    • Videa mi tu fungují vždycky a bez problémů. Problém není na jejich straně. Seš si jistej že máš všechny ovladače a software up-to-date?
    • jak komu, mě jede naprosto v pohodě...
      • přetím fakt nešlo, refreshoval jsem ho, co to šlo, ale fungovalo mi až teď...
  • MidnighT91
    *8* *8* *8*
  • Mahcake
    Můžete mi někdo vysvětlit, proč Altair vypadá úplně jinak než v jedničce?

Chápu, že přešli z Desmondova obličeje a aby nevypadali jako dvojčata,ale měnit to po 3 dílech mi příjde jako moc velká změna. Stačilo Altairovi natáhnout kapuci a bylo by.
    • Amylee.Anderson
      A viděl si, jak bude vypada Desmond? Taky uplně jinej chlápek, už ne takovej sympaťák :-/
  • BoB.2
    ten hák mě k němu prostě nesedí ale i tak to bude bomba. *5*
  • Nuda.... krutopřísná mlátička styl alá rambo... Jediný co snad laká je Konstantinopol/ Cařihrad
    • co je to za slovo krutoprisna? To neznam. To je nejaky novy slang? *8*
      • tos nikdy neslyšel? dyť je to totálně hustodémonský slovo!
        • Fakt jsem to nikdy neslysel. Ono to bude tim ze uz asi 4 roky neziju v Cesku. Nevis jak to vzniklo?
          • Má skromná domněnka je, že to vzniklo kombinací slo "Hustý" a "démon", popř. "krutý" a "přísný".

, Okey, konec srandy ;D já to poprvé viděl v překladu z titulků v big bang theory, kdy Sheldon učil Raje nějaký podobný výraz v ájině (jsem moc líný na to abych to dohledával, promiň) a titulkář to přeložil jako "krutopřísně hustodémonský." ale vzhledem k tomu, že dnešní mládež vymýšlí tolik nových názvů, že články o nich se dostávají už i do novin, nejsem nijak překvapenej ;)
            • Irisis
              na klasickém feláckém komixu to bylo použito už v pravěku
              http://www.bugemos.com/?q=node/337 *3*
            • Já to zase poprvé viděl na seznamu, když si dáš založit novej mail a napíšeš tam hodně dlouhý heslo, tak ti to napíše, že to heslo je hustodémonsky krutopřísné :D

http://nd03.jxs.cz/412/916/54e824ead2_63526477_o2.jpg
  • Amylee.Anderson
    Čim dál blbější výběr hudby...
    • Jazz
      Ne, popík tam dávat asi nebudou. *3*
      • Amylee.Anderson
        To bych vyhodila počítač z okna, za ním jetě stůl, pak bych to celý zapálila, svalila na to celej panelák.... Unkle byli skvělí, Woodkid taky...
      • Hairy_Ass
        No, je pravda, že bych raději slyšel něco na způsob Immediate Music, ale tohle taky není nejhorší.
        • Jazz
          Epic music je v každym druhým traileru, musej se taky nějak odlišit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit