Přejít na výpis diskuzí
Assassin's Creed: Revelations trailer se krve nebojí
20.10.2011 | levis
37 příspěvků
-
Můžete mi někdo vysvětlit, proč Altair vypadá úplně jinak než v jedničce?
Chápu, že přešli z Desmondova obličeje a aby nevypadali jako dvojčata,ale měnit to po 3 dílech mi příjde jako moc velká změna. Stačilo Altairovi natáhnout kapuci a bylo by. -
-
A viděl si, jak bude vypada Desmond? Taky uplně jinej chlápek, už ne takovej sympaťák :-/
-
-
Zrovna jsem dohral Brotherhood-miluju tuhle serii!(mam rad i Prince,ikdyz tj trochu neco jineho).Mimojine skvele technicke zpracovani,paradni optimalizace,vyborna hudba-1cka me jeste tak nebrala ale 2ku+Brotherhood jsme si naramne uzil a tesim se dale
-
Čim dál blbější výběr hudby...
-
-
Ne, popík tam dávat asi nebudou. *3*
-
-
To bych vyhodila počítač z okna, za ním jetě stůl, pak bych to celý zapálila, svalila na to celej panelák.... Unkle byli skvělí, Woodkid taky...
-
No, je pravda, že bych raději slyšel něco na způsob Immediate Music, ale tohle taky není nejhorší.
-
-
Epic music je v každym druhým traileru, musej se taky nějak odlišit.
-
-
-
-
Nuda.... krutopřísná mlátička styl alá rambo... Jediný co snad laká je Konstantinopol/ Cařihrad
-
-
co je to za slovo krutoprisna? To neznam. To je nejaky novy slang? *8*
-
-
tos nikdy neslyšel? dyť je to totálně hustodémonský slovo!
-
-
Fakt jsem to nikdy neslysel. Ono to bude tim ze uz asi 4 roky neziju v Cesku. Nevis jak to vzniklo?
-
-
Má skromná domněnka je, že to vzniklo kombinací slo "Hustý" a "démon", popř. "krutý" a "přísný".
, Okey, konec srandy ;D já to poprvé viděl v překladu z titulků v big bang theory, kdy Sheldon učil Raje nějaký podobný výraz v ájině (jsem moc líný na to abych to dohledával, promiň) a titulkář to přeložil jako "krutopřísně hustodémonský." ale vzhledem k tomu, že dnešní mládež vymýšlí tolik nových názvů, že články o nich se dostávají už i do novin, nejsem nijak překvapenej ;) -
-
na klasickém feláckém komixu to bylo použito už v pravěku
http://www.bugemos.com/?q=node/337 *3* -
Já to zase poprvé viděl na seznamu, když si dáš založit novej mail a napíšeš tam hodně dlouhý heslo, tak ti to napíše, že to heslo je hustodémonsky krutopřísné :D
http://nd03.jxs.cz/412/916/54e824ead2_63526477_o2.jpg
-
-
-
-
-
-
*8* *8* *8*
-
ten hák mě k němu prostě nesedí ale i tak to bude bomba. *5*
-
Celej trailer čekám kdy zakopne a namlátí si držku
-
ukazovat mrtveho ezia v traileri je fakt ze silny spoiler :)
-
-
Lépe se dívej, Ezia by asi Altair nenesl.... *15*
-
To bol Al-Mualim
-
-
jok. my bad
-
-
kde?
-
-
Pro ty co jim video nefunguje, bych rád sdělil že mě se tu nestalo ,že by nějaké nešlo...tak zkuste zapřemýšlet nad sebou.... Pokud mohu poradit ,tak mám firefox a na ten mi tu vždy beželo vše ...
-
-
no ty videa zpravidla nefunguji jen nejakou dobu po tom co je ten clanek publikovany, pak uz funguji vsem normalne... ale i tak, snad u kazdeho videa si na to nekdo stezuje uz mesic a porad nic...
-
ja pouzivam chrome a take sem nemel nikdy problem. Chvíli jsem byl u Opery, a semtam videa opravdu nešla, ale to sem vyřešil správným nastavením. Je možné že je chyba právě na straně Tiscali, ale i tak by bylo dobré, ať každý, komu nejde vedeo, napíše i jaký prohlížeč používá a jakou jeho verzi... třeba pak zjistíme v čem je chyba (uživatel/tiscali/santa claus)
-
-
pravdic, refreshujem a video stale neide