Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všichni chceme Prahu! Třeba za Rudolfa II.
  • Ano! *1*
  • Mno já bych osobně uvítal i Japonsko :) v 16. století nebo tak nějak :). Křesťani se tam taky cpali takže je zabíjet jako ninja či samuraj by mě bavilo a škoda že takové hry nejsou ... (nebo o nich nevím) hl. ať nedělají už součastnost na tu nemám vůbec chuť her je tu dost ohl. tohodle tématu ..
  • Mimochodem Hairy_Ass nechodíš náhodou na NDR.cz?
  • Ze by byl treti dil bez Desmonda se mi zda jako blbost. To by bylo, jako natocit Star Wars: Navrat Jediho bez Lukea Skywalkera! :-) Jestli chteji jeho pribeh nejakym zpusobem zakoncit a potom zacit "nanovo", stane se tak spis v AC3, ne? Znacka AC ma obrovsky potencial a trojkou to myslim nekonci. Uz jenom ta masaz od fanousku na ruznych forech - ten by chtel divoky zapad, dalsi zase Pariz, Londyn, Prahu, carske Rusko, Egypt, Mexiko za dob spanelske kolonizace... uff. Ja to vidim jeste tak na 3-4 hry...
  • To sem měl na mysli. Her ze současnosti je tolik, ale být Assassin v Anglii v 16. nebo 17. století by byla příjemná změna. Nechápu, kam se tvůrci ženou, pokud je pravda, že půjde jen o trilogii a ukončí to současností. Koneckonců Brothers in Arms měl být taky trilogie a konec Hells Highway naznačil něco jiného. Proč zabíjet dojné série, když to lidi baví?
  • No, rozhodně je to jedno z jeho největších lákadel, podívat se do nějaké historické epochy. Upřímně, příběh ze "současnosti" ve hře není nijak zázračný a kdejaký pisálek o konspiračních teoriích by dokázal napsat mnohem zajímavější příběh než kombinaci NWO, Iluminátů (ve hře Templářů) a Anunnaki.
  • A o čem je tedy? Vždycky to byla hra z historie a honosili se městy. Já doufal e nezůstane jen u turbanistánů. Osobně takovéhle prostředí nesnáším, ani prince of persia nehraju. A oni se chtějí s revelations zase vracet na blízký východ...
  • Amylee.Anderson
    Přijde mi, že lidi, kteří píšou o tom, kdě všude by chtěli, aby AC bylo, tak si myslí, že AC je jenom o tom, podívat se do nějaké určité doby na určité místo...
  • Nevím, proč tu sérii ukončovat, je ještě tolik nevyužitých prostředí: Rusko, Praha, Londýn, divoký západ. A doba? No nevím osobně bych nedoporučoval přehoupnout se přes 18.té století. Splinter celů, Hitmanů, Metal Gear Solidů, Gorky Zerů tu přeci máme spousty a západních evropských měst jsme si moc neužili. A pokud jim to nedá a zasadí to do současnosti, hlavně ať to nedají do ameriky. Paříž, Londýn, Berlín, jen ne New York. A taky chci vidět jak se poperou s otevřeným moderním městem co se týče pohybu. Auta? Jen ne jako v Just Cause, Mercenaries, Total Overdose nebo Saboteur. Pokud by byl jízdní model a poškození jako v GTA nebo v Mafiích tak prosím...
  • Jo, smeruje.
    Otazka je asi akorat, kolik dostane Desmond prostoru.
    Fakt by to asi klidne vystacilo na celej velkej dil.
  • a tak to aj bude...uz ked som hral prvy diel tak som to predpokladal a zatial tomu vsetko nasvedcuje
  • A to by aj mohlo byt fajne!
    Herrsvec... Historickejch metropoli neni nikdo dost, ale... ..jo... nebranil bych se ; P
  • Už se moc těším, jen škoda, že tam nebudou autoři Tisíc a jedna noc, ("seriálový hit" tv Nova z turecka, pro ty co neznají) strašně rád bych jim prořízl hrdla.
  • Amylee.Anderson
    Zbavit se Desmonda by byla hovadina. Možná, že trojka bude už jenom čistě za Desmonda a ze současnosti, vzhledem k informacím v článku.
  • Rad bych assassin creed v moderni dobe
  • neviem co trepe ze sa Desmonda zbavime...ten pribeh vzdy bol a bude o Desmondovom poslani zachranit svet...aj ked on sam vie este pramalo o tom ako to urobit. kedze to ma byt trilogia tak Desmond bude urcite hlavnou postavou tretieho dielu
  • Chce to stroj času a cestovat dopředu ad už tu ten Assassins Creed je :-).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit