Přejít na výpis diskuzí
Assassin's Creed Rogue vyjde pro staré konzole v polovině listopadu
5.8.2014 | Aleš Smutný
42 příspěvků
-
No v traileru je zmíněna mise: Siege of the fort de sable.
Výše zmíněná pevnost se vyskytuje na ostrově Cape Sable Island v Kanadě.
Pravděpodobně bude zasazena do roku 1630 kdy byla pevnost obležena.
Samozřejmě je to jen má spekulace.
Více http://en.wikipedia.org/wiki/Cape_Sable_Island#French_Colony -
-
Jenže v roce 1630 ještě neexistovaly muškety s křesadlovým zámkem, jako drží ten chlápek ve videu.
-
-
to nevadí...Ezio mel taky Magnum schovanou v rukavu *7*
-
-
od Alkidy ? *7*
-
-
Od Osvobozenecké fronty Judeje.
-
-
-
-
az na to že templari zanikli začatkem 14. stoleti a rizhodne nestrileli z pušek
-
-
Takže celej Black Flag se mi jen zdál?
-
-
tam nějaký Templář střílel z pušky?
-
-
Odehrává se to v 18. století, takže ano
-
-
Pokud si vzpomínám já, tak někdy ze začátku hlavní hero soutěžil s jedním templářem ve střelbě z pistole.
-
pokud si vzpomínám, templáři byli měkoty co se vždycky schovávali za stráže, ale nikdy s tebou přímo nebojovali, jen utíkali
-
-
z pistolí tam pokud si vzpomínám stříleli templáři dost.
-
-
-
to není pravda, podívej se na Putina, jasnej templář.
-
-
Naopak, jasný assassin typu
Al Mualima . -
-
http://assassinscreed.wikia.com/wiki/Vladimir_Putin
LoL *1* -
-
Sakra, tak máš pravdu *1*
-
-
-
-
Ty jsi asi nikdy nehrál novější díly série co?
-
-
ja nehrál žadny dil AC, je v tom nejaka souvislost?
-
-
-
Pevnost vem čert, ale Hrát z templáře to je něco.
-
-
Už by mohli se vyprdnout na západ a jít do země vycházejícího slunce.
-
no nevim jak vam ale me video hlasi ze je odstraneno
-
-
Yep, Ubisoft to asi začal žehlit. Stejně nechápu proč to stahují když to viděl každý.
-
-
Protože to "uniklo".
-
-
-
Tipuju pokračování Kenwayovic, rodinné ságy. Aspoň podle toho ponytailu kterej měl i Haytham, pokud mě paměť neklame. A ani mi to nevadí. Čtyřka pro mě byla svěží vítr do plachet, co se téhle série týče. Takže já se těšim.
-
Boží, rád si dopřeju letos dvojitý "guilty pleasure" *5*
-
Jedna z mála zpráv s kterých mám celkem velkou radost, vypadá to že staré konzole ještě do šrotu nepatří a tohle je tomu jasným důkazem. Už se těším a co že se bude hrát za templáře nebo jak, hlavní je že to bude pecka +navazující. Super hra. *5*
-
A je to oficiální - Shay lovec assasínů a severní atlantik
http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2014/08/05/september-cover-reveal-assassins-creed-rogue-unity.aspx -
Proč za temláře ?? sakra proč ne ?! Oni jsou v celé hře více než podstatní.
Mě osobně by zajímala hra za Hayhama. Jak se ze synka "assasina" dostal k temlářům ..
Zahrál bych si to rád už jako když byl malí (jako connor) a pak někde přišel ten zvrat .. -
-
Neustale dojeni jedne znacky dokola, dokud to jde :) Takovy mam aspon ja osobne pocit z Assassin's Creed. Muze to byt dobre, ale na me to z nejakeho duvodu pusobi negativne.
-
-
Zas by byli blbí, kdyby značku AC pustili k ledu, když jim vydělává tolik, kolik jim vydělává.
-
Me je nejake dojeni uplne u zadni casti tela. Pokud se jedna o dobrou hru tak at klidne vydavaji dalsi dil kazdy tyden. Pokud to bude hra blba, tak at ji radeji nevydavaji vubec.
-
-
Podle mně je AC serie dost kvalitní sama o sobě :) Když to porovnám s cod na příklad. :D
-
takže vubec *1*
-
-
-
a čím bude nabitý podzim? ja se nejak na nic neteším ani nic neregistruju že by neco zajimaveho melo vyjít.