Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Jedna z mála zpráv s kterých mám celkem velkou radost, vypadá to že staré konzole ještě do šrotu nepatří a tohle je tomu jasným důkazem. Už se těším a co že se bude hrát za templáře nebo jak, hlavní je že to bude pecka +navazující. Super hra. *5*
  • Proč za temláře ?? sakra proč ne ?! Oni jsou v celé hře více než podstatní.
    Mě osobně by zajímala hra za Hayhama. Jak se ze synka "assasina" dostal k temlářům ..
    Zahrál bych si to rád už jako když byl malí (jako connor) a pak někde přišel ten zvrat ..
  • prudislav
    A je to oficiální - Shay lovec assasínů a severní atlantik
    http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2014/08/05/september-cover-reveal-assassins-creed-rogue-unity.aspx
  • no nevim jak vam ale me video hlasi ze je odstraneno
    • Yep, Ubisoft to asi začal žehlit. Stejně nechápu proč to stahují když to viděl každý.
      • Tilwaen
        Protože to "uniklo".
  • RangerCZ
    Už by mohli se vyprdnout na západ a jít do země vycházejícího slunce.
  • Boží, rád si dopřeju letos dvojitý "guilty pleasure" *5*
  • Krescz
    ten maník na obrazku vypada jako hlavni padouch ze 3 (nemyslim toho fotra)....mozna tam je souvislost....jinak vubec me neprekvapuje dalsi dil....troufnu si tvrdit, ze se dockame i Assassina, ktery bude behat v nasi dobe nebo dokonce v budoucnosti a definitivne nakope Templare do zadnice *6*
    • Tilwaen
      Definitivně určitě ne. To by potom přeci nemohlo pokračovat.
  • Má cenu vůbec tuhle sérii ještě hrát? Trojka byla naprostá sračka, po které se mi celá série naprosto znechutila...
    • čtyřka byla dobrá, tak do třetiny, pak už to bylo jen furt to samý dokola, jo a taky půlka příběhovejch misí byla o tom že se musíš za někym 10 minut strašně pomalu plížit a když zmáčkneš blbej čudlík nebo popojdeš moc blízko nebo daleko tak musíš začít vod začátku.. ale ježdění na lodích byla chvíli docela sranda a taky tam můžeš střílet opice, nemyslim černochy ale vopravdový opice na stromech, černochy tam střílet nemůžeš, dokonce ti jeden bude dělat prvního důstojníka a hra ti nedovolí hodit ho přes palubu, nebo ho aspoň nechat zbičovat když neplní rozkazy, ale jinak to ušlo
    • ne, ja nehrál žádny dil a ušetril tak spoustu času, vidiš
  • h0p3
    Tipuju pokračování Kenwayovic, rodinné ságy. Aspoň podle toho ponytailu kterej měl i Haytham, pokud mě paměť neklame. A ani mi to nevadí. Čtyřka pro mě byla svěží vítr do plachet, co se téhle série týče. Takže já se těšim.
  • Další AC hra? Už se těšííí..... *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit