Přejít na výpis diskuzí
Assassin's Creed: Syndicate údajně nabídne dvě hlavní postavy a pustí k vodě multiplayer
12.5.2015 | Aleš Smutný
41 příspěvků
-
Mně už jich taky pár smazali, jenom to občas přehání, kdy mažou fakt nesmyslně.
-
neplaac, kup si nanuk a chod na eurogamer :)
-
Ježiš, další hipster s kecama o ovcích. Už jen kvůli tobě doufám, že neděláš něco, co dělají i ostatní, to bys pak ta ovečka mohl být taky...
-
Tak snad se social justice mob nazral a da nam chvilku pokoj, kdyz si v ass creed teda bude moct hrat za tu vytouzenou zenu...
-
OK, byl mi smazán první příspěvek. Tak to už je opravdu začátek konce games.cz.
-
Jasne, ze hej. Ved ako inak by sme ho poznali?:)
-
Já prostě nechápu, proč je zrovna tohle pro tebe tak důležitý :-D Co se pro tebe změní, když si lidi hru přestanou předobjednávat, co se pro tebe změní, když ji lidi přestanou kupovat úplně?
Pokud AC přestane být pro Ubi výdělečnou, tak série skončí. Co se u tebe změní?
Mě je úplně jedno, kolik titulů AC vyjde za rok, je mi jedno kolik lidí si to koupí atd... Unity bylo hrozné, já sám nemám zapotřebí si hned běžet pro další díl, jestli série skončí tak skončí. Pokud budou další díly tak kvalitní, jako Unity tak si je prostě nekoupím, ale co mi je po tom, jestli si to koupí někdo jinej?
Pokud se najde člověk, kterého ty hry baví, jako že najde, tak ať si tu hru užije proč mě by to mělo nějak vadit? -
Pravda, Unity som ako prvu AC hru predobjednal a to bolo veru prvy a posledny krat co som predobjednaval nieco od Ubisoftu. Poucim sa a pekne si pockam na recenzie po release, pripadne na par updatov az to bude vyladene.
-
imho to neni moda, jen ekonomika
ty dve hodky SP kampane navic by pravdepodobne ve vysledku byly drazsi nez pridani MP, ktery dodava prvek znovuhratelnosti, kvuli kterymu si to bezni hraci spis koupi
navic to nejspis kvuli kratkymu SP a nutnosti mit original na MP zpirati min lidi -
Ne, mít jiný názor je v pohodě ale slepě předobjednávat hru na základě článku a screenshotu je blbost. AC je dlouhodobě v rozkladu ale lidi to neustále předobjednávají a bláhově se domnívají, že teď to bude jiné. Prostě je v tomhle nepodporujte. Kupte to až to vyjde na základě recenze nebo jiných objektivních hodnocení.
Ono na internetu si můžeme myslet a psát cokoliv ale bohužel nakonec jde o to volit peněženkou. Ubisoft a jemu podobní dlouhodobě z vysoka **** na hráče. Tuna DLC, Mikrotransakce, Pre-order bonusy, Pre-oder bonusy-speciální pro určité obchody. A to všechno za plnou cenu samozřejmě. A s každým úspěšným titulem (obchodně úspěšným) si příště dovolí zase o něco víc.
Neříkám nekupuj tu hru, říkám jen nepředobjednávej tu hru jen proto aby jsi dostal kalhoty navíc pro svého avatara... -
Od recenzenta co dal hře 5/10, nebo od toho co jí dal 9/10? Od hejtra co prostě tu hru sérii nemá rád, nebo od někoho, kdo ji naopak miluje.
Je rok 2015, spousta info o hrách se objevuje dlouho před vydáním a z diskuzí mi přijde, že většina lidí s prominutím sežrala Šalamounovo ho*no, proto jsem toho názoru, že každý si dokáže o jakékoliv hře udělat vlastní obrázek. A pokud i tak bude poradit, tak neni problém se na cokoliv zeptat lidí, co hru už hrají.
Když člověk udělá chybu, aspoň mu to dá nějakou zkušenost do budoucna. Ale takhle je to u všeho. -
Mě přijde, že jako tupé ovečky se chovají lidé tobě podobní.
Někdo má jiný názor než já, tak je tupá ovce. Unity byla mizerná hra, kdo si myslí opak je tupá ovce. Protože Unity byla tak mizerná, Syndicate bude ještě mizernější, kdo říká opak je tupá ovce, která se nechala oblbnout od Ubi...
Nejde jen o sérii AC, ale třeba i CoD, WoW, BF a jiné velké hry. Sám si o těch hrách můžu myslet co chci, ale proč to budu nutit těm lidem, co si ty hry kupují a které ty hry baví.
Proč má někdo zapotřebí shazovat většinu řečma o stádečku tupých ovcí a utvrzování sebe sama v tom, jak je výjimečný a jak se od všech liší. -
Komu není rady....
-
Jsem zvědavej, jestli i ve viktorianské době bude nenápadně běhat v plášti a kapuci. :)
-
Lidi se bohužel prokázali jako hloupé ovečky. Není přece problém si hru koupit dne, dva po vydání.
-
čo takto nechať si poradiť?
-
Co takhle nechat lidi ať si dělají co chtějí.
-
A já jsem zase raději, když je hra čistě SP. Je větší pravděpodobnost, že bude kvalitnější příběh, lépe napsané postavy atd..
-
Hlavně to proboha nepředobjednávejte. Počkejte si na recenze apod. Ať zase není pláč jako po Unity.
-
Ide čisto o marketing. Skôr predáš hru s nálepkou, že obsahuje aj MP ako bez neho. Vývojári SpecOps priznali, že ho tam museli nasilu narvať kvôli nátlaku zo strany vydavateľa.