Přejít na výpis diskuzí
Assassin's Creed Unity bude blíž odkazu prvního dílu
11.8.2014 | Aleš Smutný
43 příspěvků
-
Že by konečně konec pitomýho zjednodušování? No uvěřím až uvidím... :)
-
-
konec zjednodusovani? a videl si ten gameplay na hru? v kazdom novom AC je vzdy nieco ulacovane , stale viac a viac orezanejsia hratelnost a spravene tak aby to dokazalo hrat aj soplave decko, zahraj si AC 2 a potom si daj brotherhood kde su uz prve naznaky, a postupuj dalej az ked sa dostanes k AC 4 ... potom mi povedz nieco o zjednodusovani... a unity zatial nevyzera o nic lepsie
-
Přesně, nevydával náhodou kdysi Ubisoft taky Prince of Persia: Sands of Time, Warrior Within a ještě ten třetí? Tam mi skákací pasáže přišly o dost víc challenging a když jsme u toho tak soubojové taky *4*
-
-
Tak ale to je trochu nefer zrovnavanie. V Prince of Persia je zaklad hratelnosti to skakanie a lezenie, v AC je to skor moznost pre pestrejsi pohyb, nie zaklad hry, keby malo byt lezenie na kazdu budovu vyzva, tak by som tam nahral asi 300 hodin a bol z toho totalne znudeny (pripadne frustrovany...pravdepodobne oboje zaroven) a po chvili by som sa nato vykaslal a presuval sa po ulickach, neni to ani ziadny Tomb Raider.
To co funguje v linearnej hre, ako je PoP, ci TR, nemusi zas tak dobre fungovat v otvorenej hre, ako je AC.
Ako sa hovori, kritiku vie zniest kazdy *3* -
-
to je asi věc názoru, preferencí a herního skillu každého jedince, mě třeba těžce nudí lezení tak jak je tam udělané teď, tedy držet zmáčknutý jeden čudlík a k tomu hýbat páčkou ve směru lezení aniž by šlo spadnout, člověk ležící na posteli v komatu by zvládnul parkour v týhle hře, kdyby jsi mu ten ovladač strčil do ruky a opřel mu prst o ten správný čudl.
jediná challenging věc na těchle hrách jsou stealth mise, které zahlásí fail jakimile tě někdo zmerčí a musíš začít od začátku, a to je ten nejlacinější způsob jak navýšit obtížnost co znám, celou dobu tě hra nechá vraždit stráže po desítkách Rambo stylem, pak najednou vyhlásí že se hraje stealth mise a když jsi vidět tak ji automaticky ukončí, i když víš ze kdyby tě hra nechala tak ty stráže bez problému pobiješ, tak jako 1000x předtim -
-
o skille to myslim nie je vobec, ja som hral aj Princa a bavil ma az moc, ale ako som pisal, tam to bola hlavna napln hratelnosti, v AC mozes vyliezt kam chces a keby to malo byt zbytocne zlozite, tak to skor zacne nudit a vo vysledku to stiahne ku dnu celu hru, sam som sa o tom presvedcil nedavno, ked som si znovu dohral AC1, prvych par hodin si hovorim, ze fajn, ale po case som nadaval na kazdom kroku na to krkolomne a spomalene lezenie.
Pri AC3 som sa venoval hre a lezenie si skor uzival, ako sa nudne pozeral, kedy tam uz konecne ten borec vylezie a popravde stlacat jedno tlacitko, ci dve, uz ziadna vyzva aj tak nie je, tak preco to neulahcit, ako to je v AC serii teraz? to je asi to najrozumnejsie, co v tejto serii upravili, naopak mi skor vadi boj, kde je Assassin schopny behom dvoch sekund sposobit nepriatelovi asi 20 bodnych ran svojou skrytou cepelou...toto by som este chapal, ale ked v polovici bodania prestanem, tak on stale zije a bojuje dalej, ako by sa nic nestalo, po desiatich zasahoch cepelou do hrude! preco proste nemoze zdochnut jednou/dvomi dobre mierenymi zasahmi do krku trebars, preco z neho musim robit reseto? nemam to rad, dlho to trva a je to neefektivne, to by mohli nejak doriesit, nech to nevyzera tak komicky/
A dalsia vec, ktora mi nie len, ze vadi, ale dokonca ju vobec nechapem je fakt, ze vsetky postavy v hre sa pohybuju, ako samotny Assassin, cize straze ak ma nahanaju po strechach, tak ja ako majster lezenia, by som v tomto mal mat navrch, som predsa spickovy vrah! ale kdeze, oni si veselo skacu, ako majstri za mnou, to uz potom vyzera uplne debilne, nehovoriac o tom, ze to dokazu aj bezny civilisti *1*
Lezenie mi ale rozhodne v tejto hre nevadi, som zato len rad, ze nemusim na kazdom kroku bojovat aj s budovami.
-
-
-
Princové byli boží, hlavně WW - na ten vzpomínám pořád :)
-
-
jj vlk taky sliboval...
-
-
Trochu vás tady lituji, že nedokážete ocenit první díl AC. Měl jednu velkou chybu a to, že byl nechutně stereotypní, ale ta atmosféra, ta doba, ten Altair, ten Masyaf, ten krásný zvuk, když se sebrala vlaječka. To k*rva stálo za to. Díky tomu považuji AC1 za nejlepší díl celé série. S nechutným pocitem stereotypu se lze poprat jen stěží, ale jde to. Nehrát hru od nevidím do nevidím, sbírat vlaječky, občas udělat nějakou rozhlednu a pak se na pokochat krásným výhledem. Nikomu nebudu nic rozmlouvat, ale AC1 mi bude asi vždy připadat nejlepší.
-
-
AC 1 byl skvělý. Stereotyp krásně zastíní atmosféra Sýrie. AC1 a AC2 mají nejlépe zpracovaný svět. Jen je škoda, že se herní série přibližuje současnosti. Já bych spíš ocenil ještě návrat do hlubší minulosti. Hlavně se pro příště velkým obloukem vyhýbat pirátům, občanské válce v Americe a střelným zbraním. To byly největší chyby nových dílů. Jinak se mi hodně líbilo setkání s historickými postavami...hlavně v AC2 a BH
-
No ostatně byl to průkopník, naznačil cestu tak ... se poní samozřejmně nešlo (je pochopitelné že pro někoho to bude asi navždy jediný dobrý díl) jenže právě ani né tak stereotypnost ale krátší herní doba, poněkud... ehm no váznoucí scénář. Nakonec z toho udělali dobrou hru.
AC holt dopaltilo na stokrát omílané - z jednoho bodu do druhého vymlátit, sleduj atp... i když nakousli ve 3díle lodě a aby v tom 4tém myšlenku dokončily (s tím že stačilo mít pár upgradů a ke dnu šli bez sebemenších obtíží i lepší lodě) suma sumarům - právě ty nekonečné boje mlácení 30člené armády a při špatném pohybu smrt z toho udělali nudnější záležitost. 1čka byla v tomhle prostě jak novorozeně dali hráče podstatnou část a mohl se vyřádit a ve 2,3 díle už to začalo být nudnější.
Snad se to obrátí k lepšímu, aspon v to doufám.
-
-
Za ty Woodkid maj u mě hnedka jeden bod k plusu :-)
-
Uff, už jsem se zhrozil, že udělají totálně nudný díl, jako byl ten první.
-
Hmm, že by konec Assassina Masového Vraha? *14*
-
První díl AC mi teda přišel tak nějak nudný. Líbila se mi daná lokace- tedy Jeruzalém. Ta hra měla světlé stránky, ale tu hru strašně zabíjeli stereotypní mise, které se neustále dokola opakovaly a pak to po chvilce člověka přestalo bavit. Sám jsem prvního Asasína nedohrál, protože jak sám píšu.. vzdal jsem to, protože mě to přestalo bavit. Na Unity se těším, ale prosím nic takového jako 1. díl nechci. Ale pro mě za mě se mi nejvíce líbil Assassin's Creed: Black Flag. Ten jsem si opravdu užil po všech stránkách. Nejvíce námořní bitvy. Ty byly úžasné. Vždycky jsem se těšil na misi, kdy proti mě vystartuje královská námořní loď, která bude mít při sobě 3 menší. Doufám, že zde bude něco podobného *3* .
-
-
Kristepane jenom ať to není jako Black Flag *11*. Nejhorší díl série hned po trojce *11*
-
Chyba!
-
-
Že přesila znamenala v 1. díle velké problémy? Soubojový systém byl stejný jako v pozdějších dílech - jeden nepřítel útočí a ostatní postávají, plus ve třech čtvrtinách hry měl hráč možnost protiútoku.
-
Proč jim to jen nevěřim? *7*
-
Les miserables assassinos? woodkind soundtrack? Europa ? welcome back AC from the grave !
-
Bože, takže desetkrát opakované, nudné a stereotypní mise se vracejí? Lidi už máj z té nostalgie pomýlenou hlavu. Když srovnám AC 1 a black flag, vítězem se jednoznačně stane BF. Nepochopím, že lidi už zapoměli, jak průměrný byl první díl. *6*
-
-
On první díl byl v době vydání dost dobrý samozřejmě než vyšla ACII pak lidi zjistila jak AC má vypadat. Ale zase AC1 má skvělý základy fantastické prostředí, charismatického hrdinu a vcelku dobrý příběh když ho zhodnotím podle knihy. Hlavní chybou byli questy pardon teda quest. Jak všichni víme je tam jen jeden a ten se opakuje 9x kdyby tam těch questů bylo víc byla by jednička byla skvělá hra.
-