Přejít na výpis diskuzí
Assassin's Creed: Unity se přiklání k RPG víc, než předchozí díly
26.9.2014 | Adam Homola
127 příspěvků
-
Myslis GGG a vsechny jeho multinicky? A trolluje, protoze mu rodice nikdy nekoupi poradny PC?
-
Je vtipné, jak se vždycky vyrojí nový nick, a zasvěceně tu trolluje. *15*
-
Když už argumentuješ hrama o smrti a fanaticky tady onanuješ a vynášíš tu hru do nebes, tak se jen tak bokem zeptám jestli náhodou nemáš nějaký plakát s DS. Já jen, že pan Planescape Torment si potřebuje vytřít zadek. *15*
-
To sedí od trolla, který tu nepředvedl jediný kloudný argument. *15*
-
Víš jak to je, s jednou nesouhlasíš, ale z ostatními 99 ano, takže pro mě jsi jen pohunek mistra trolla, nic víc. Jen tak pro info kolik hodín jsi nahrál v Demon Souls či Dark Souls, že se o té hře vlastně diskutuješ? Nelži mi, jelikož padne otázka na kterou ti nepomůže ani google...
-
Viděls snad, žebych s ním měl společný názory? On pvažuje AC za RPG... já absolutně ne. Jen odbočuješ a snažiš se o ad hominem...
-
Ano. Všechny hry ve srovnání s Dark Souls jsou špatné, jelikož Dark Souls nebo Demon Souls posunulo herní zážitek zase o pořádný kus dál. Ty jsi známa firma, jeden z posledních tupců držící s mistrem trollem Veskoslavem...
-
Co to máš za tu obsesi s Veskoslavem? A tvoje vysvětlení je úplně mimo... všechny hry, které nejsou o smrti jsou špatné? Mám pocit, že mluvím s fanatikem.
*Nebo hry které nejsou z Japonska jsou špatné? -
Na poměry herního fantasy je Dark Souls něco jako Joyceho Odyssesea a smrt jen střípek do skvělé utkaného světa, který nemá v herní branži konkurenci, jedinci jako Veskoslav nebo jeho pohunci jako ty, to nikdy, ale nikdy nepochopí, musel bys nahrát stovky hodin v Demon Souls či Dark Souls, abys pobral všechny ty úplně či neuplné informace, náznaky, tu všudypřitomnou skepsi, depresi, melancholii, prostě tíživou atmosféru smrti.
-
Realističnosti? To hledáš v Dark Souls? :-D Navíc to opravdu není nic tak extra... v EVE se zase místo obyč respawnu klonuješ, ale že by to kvůli tomu byl super stylový a promyšlený příběh? To je to poslední, na čem záleží...
-
GGG detected. Zase breci, protoze PC je lepsi nez konzole. *5*
-
Ty jsi jeden z posledních Veskoslavových přisluhovaču, takže se s tebou bavím jako s odpadem, kterým jsi *3*
-
Všichni víme, že Forgotten Realm je klišoidní sraačka... Tam kde je smrt vysvětlena a smrt přestavuje základ lore získává úplně jiný nádech realičnosti, než když chcípneš a hodíš F6
-
mit pristup jako ty a psat *** jako ty muze jen naprosty *** *12*
lel *7* -
Lehce ztrácíš nervy... a tím to jen potvrzuješ :-)
-
Co na to říct... jen slepě kopeš kolem sebe. Nemá lore postavený na smrti? Co je to za argument? Nemá svůj svět? Jistě, protože se odehrává ve Forgotten Realms :-) cože je pro hru podle ADnD jen plus.
Jen se snažíš svoje osobní manga preference povýšit na nějakou objektivní pravdu.... -
Ne idiote, jen člověk který hrál obě hry nedávno a může racionálně posuzovat bez nějaké trapné nostalgie.
-
#Fanboy
-
Dark Souls je v mnoha věcech míle před Baldurs Gate, BG nemá svůj svět, nemá originální poentu, nemá originální svět, nemá lore postavený na smrti, příběh je v podsatě klišé na druhou, hratelnost záleží, co člověk přeferuje, ale věci okolo světa a propojení postavy a chápaní světa je BG proti Dark Souls jako blecha, zanedbatelná blecha... Jenom současní ignoranti, kteří neprozkoumají ani 10% informací, co nabízí Dark Souls tu můžou mektat takové nesmysly. Takže ano srovnávat je to nesmysl, jelikož jako hra je Dark Souls míle před BG, ano míle. A ještě by jsme mohli zmínit atmosféru, jeden z nejdůležitějších prvků her, bohužel casualnímí stády přehlíženou. V tom je Demon Souls jednou z nejlepších her historie, atmosféra teče z každého polygonu, takže ani tady se BG nechytá...
-
No srovnávat Baldurs Gate s Dark Souls může jenom typicky fanatický fanoušek Dark Souls.