Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tj... Nějak to označení nechápu, protože z toho vyplývá, že RPG je všechno...
  • max. tak akcna adventura
  • flash789
    nejakou roli hrajes i v Transport Tycoonu a taky se tam toho dost vylepsuje...a kupodivu..to je strategie..to je bordel co?:)
  • A proč AC není RPG? Role se tam nějaká hraje, postava se více méně vylepšuje... Tak nevím co tomu chybí aby to bylo RPG.
  • flash789
    hra jako je AC ma koreny nekde kde byl první Alone in the Dark a Tomb Raider a dejme tomu Thief takovy praded a prababa, na tohle fakt wiki nepotrebuju. S RPG to nemá spolecnyho vůbec nic, leda to ze PR sekce hracum tvrdi ze tam mají silne rpg prvky..ted nove ze to JE vlastne rpg..ale nic..klidne si kupujte AC:Unity rpg..když vam to udela dobře:)

A co se tyce Deus Ex..koukal bych spis sem, pro ty co si nejsou jisti v kramflecich:)
    http://en.wikipedia.org/wiki/Deus_Ex
  • wenceslaus
    Ehm... obojí bylo hodně RPG.
  • Ristoro
    Co má můj avatar společné s mým chováním? V profilu ho mám, protože je to jedna z mých nejoblíbenějších herních postav. Ty si tady začal strašně povýšeně, že jsi můj komentář ani nedočetl, tak jsem logicky zareagoval. Snažím se s lidmi vždy vycházet slušně, ale to co jsi napsal, prostě sr4čka je a tím co jsi napsal teď, jsi to jen potvrdil.
  • Jen další záminka na hromadu DLC blbin co pidají to či ono i když to praktické využití bude mít minimální. I v multiplayeru by si podle mého měli být všichni rovni už od začátku a ne že tam budou běhat nabušené postavy a likvidovat nově příchozí jako na běžícím pásu = frustrace zaručena...
  • Veskoslav
    Já to vím, mě to říkat nemusíš, já jsem to četl tady: http://cs.wikipedia.org/wiki/Ak%C4%8Dn%C3%AD_adventura
  • Taky mi přišlo divný, že o W3 mluví v minulém čase.
  • Deus Ex je akční RPG, i když o tom "akčním" by se dalo polemizovat, vzhledem k tomu, že hra lze projít bez zabíjení a většina činností včetně míření je závislá víc na statistikách/skillech než na skillu hráče.
  • A ti co naletí tě pak budou přesvědčovat, že RPG je snad i CoD...
  • flash789
    to mate dobry ze na slovensku uz mate Witchera 3:)..jedu tam
  • Veskoslav
    Píšou to na wikipedii, tak to asi bude pravda...A když vidím, že i Deus Ex je akční adventura či Alone in the dark je akční adventura, tak jo AC je akční adventura *1*
  • flash789
    Akcni adventura?..ze by?
  • Mato1987
    V profilovom obrázku máš hitmana, to je hra, ktorá je stará už takmer 14 rokov, nechápem potom prečo máš v profile obrázok hlavnej potavy tejto hry, keď sa aj tak správaš ako nevychovaný sopliak.
  • Veskoslav
    AC nikdy nebylo RPG? A co to bylo? FPS? RTS? TPS? Sportovní? Závodní?
  • Ristoro
    V klidu, já jsem rád, že jsem vůbec přečetl tu sračku cos napsal :).
  • Ehm, sorry, ale Witcher 3 a ani 1 a 2 neboli nejak velmi RPG...
  • Mato1987
    Ak ma ospravdelníš, prestal som tvoju reakciu čítať, hneď ako si napísal niečo o "badass" hrdinovy, soráč.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit