Přejít na výpis diskuzí
Assassin's Creed Unity v kostce - obtížnější souboje i volnější pohyb městem
10.6.2014 | Petr Poláček
58 příspěvků
-
Nevim kde vzali slozitejsi combat. Vypada naprosto stejne primitivne a s naprosto stejne stupidni AI npc.
Na druhou stranu vybrali zase po delsi dobe povedene prostredi, takze kdyz moc nezmrvi technicke zpracovani a nejak kloudne do toho zakomponuji pribeh s assassiny a templari, tak by to mohlo byt dost povedene. -
-
Tezsi, ne slozitejsi.. to, ze tam neni counter atack, takze nebude stacit jen clicknout pravym levym nebo e+levy a slozis nepratele, a pak budes jen preklikavat mezi targety... takze v podstate jako AC1 nez Altair ziskal counter atack... takze supr, uz se budu rozmyslet jesi bude lepsi projit v klidu nebo zabit par desitek guardu.
-
-
fajne to je
-
http://2.bp.blogspot.com/-UZ82YMTJXT8/T4NuS4ujm2I/AAAAAAAAAPw/UD3o4nsVbEg/s1600/closeup+Zac+milking+cow+April+8,+2012.jpg toliko si myslím o ACčku. Je to jen další dojení značky. Hezky zabalené, v pěkném novém oblečku ale stále stejně hloupé a jednoduchoučké. Opravdu mě přišlo komické jak se tam ti assassini "nenápaně" přibližovali po těch stěnách, zatímco dole byla nějaká párty...
-
-
Já se nestačím divit, kde se bere tolik kritiky na AC. Jaké pak dojení? *7* Vždyt není ještě co dojit... to není COD kdy se dává v blejskavém obalu stejné hoovno každý rok. *3*
-
-
AC, AC II, AC Brotherhood, AC Revaletion, AC III, AC III: Liberation, AC: Liberation HD, AC IV Black Flag a teď unity. A co je tam tak přelomového? Možná lodě v AC IV ale jinak je to ta samá omáčka každý rok. Takže ano je to COD. Dokonce i ubisoft sám prohlásil, že chce každý rok vydávat další díl. Dokud ovečky kupujou...
-
-
Tvůj názor... nech si pro sebe. *3*
-
-
Jacku ty tu vybliješ denně hektolitry uplně nechutně bublajících zvratek, takže na tenhle přístup máš asi nejmenší právo ze všech diskutujících..
-
-
Ty mně rád dráždíš ne? jinak si to neumím logicky vysvětlit proč bys to psal... dneska jsem měl z jeden z z pomalu nejlepších dnů tak zase zalez zpátky do rádcovství odkud si přišel... nenechám si ho zkazit ani od tebe ani od nějakého přiblblého trolla co mě bude nečím srrát. Kde jsem se snažil vnutit svůj názor? ha nemáš prd tak mlč a šoupej dřevákama. *3*
-
Ano, na to napsat někomu, ať si nechá svůj názor pro sebe, nemáš ty konkrétně se svejma účelovejma pseudonázorama sebemenší právo. Kdybys nebyl tak hloupej, tak napíšu, že jsi demagog, ale ty si to ani neuvědomuješ. Já nemám nic proti hloupejm lidem, každýmu neni zhůry dáno, ale alespoň se netvař jako nějaká morální elita. Ono na tom něco bude, že tě má pomalu každej registrovanej uživatel v detrolleru. Tak si to prosimtě uvědom.. klidně si piš h*vna dál, ale přestaň poučovat a psát někomu, ať si nechá svuj názor pro sebe. Kór když u X her zastáváš úplně stejnej ba ještě radikálnější postoj, kterej je navíc imho jenom jakási póza a hlavní důvod napsat další komentář..
-
Kolikrát sem někomu něco cpal? ne žádné své pravdy jen jsem něco napsal ale nenacpal nikomu nic. Nepřesvědčoval atp... ty mi vymezuješ má práva jako fakt? to nemyslíš vůbec vážně... Já jen píši respkt vyvádím z omylu že názor se může lišit a já nesouhlasím tot vše ty génie.
-
-
Svoboda projevu...nenechám. *3*
-
-
-
-
Ty bys tam bezhlavě vletěl a nechal se zabít, co? Tebe bych chtěl mít po svém boku během války :D.
-
-
Ne, co takhle Hitmanovský přístup. A né ,že se budu "nenápadně" příbližovat po zdech. Sakra ty vojáci musí být slepí, že si toho nevšimli...
-
-
-
Trochu mi bude chybět ta sandboxová super volnost AC4, kde člověk plynule cestoval po souši a po moři, ale pokud to opravdu alespoň z 80% bude to, co slibují, tak snad jediná "realease day" koupě než vyjde Witcher 3.
Mimochodem, doporučuji se kouknout na rozbor traileru Sword of Destiny od IGN. Takhle dlouho jsem se nezasmál. Ti kluci většinu času nemají ani špetku představy o světě, který rozebírají. Holt četba je četba... a ano, vím, že celou ságu do angličtiny ještě nepřeložili, ale základní obsah či povídky / první dvě knihy jsou už k mání. -
Kdyz sem videl ty davy lidi na namest,i tesim se na optimalizaci, protoze ubisoft. Jediny v cem jim verim je FarCry 4!
-
6 díl Triologie not bad! Dokud jsou z toho prachy tak prohlášení nic neznamená škoda ža Ubisoft už nad tím nemá kontolu.
-
-
Hlavně, chápe někdo ten příběh? Je to již tak zamotané, že je snad naprosto jedno o čem to vlastně je. Stejně ve hře děláš to samé co v minulých dílech.
-
-
Je to univerzum, navíc s retrospektivní tendecí, navazovat se dá příběhově kamkoliv. Jde jen o to, jak se podaří sehrát dobu současnosti a miulosti v otázkách proč vůbec cestovat zpět. Ale v jádru je to pořád mezi borcema v kapuci a borcema s křížem, co se sekají a blbnou po všech talismanech, co by měli mít něco společnýho s prvníma ufonama. Tihle pantátové z dob, kdy nebyly telefony, těžko budou vědět, že borec v mikině o pár stovek let později sesbíral všechny poznatky, a jen tak zachránil svět, a získal odpovědi, kvůli kterým se tísic let zabíjej ti, co se nějak nepochopili v názorech, co se světěm.
Vlastně máš recht, je to jedno... -
Já si myslím že tomu už nerozumí ani developeři a souhlas gameplay se nemění a celé série ztratila dech po třetím díle který nebyl nic úžasného.
-
-
*celá omluvám se za překlep.
-
-
-
-
Vypadá to dobře zatím...ale optimalizaci na PC určitě Ubisoft zmrví *9* a nejspíš to konečne pujde hrát trochu víc stealth *5*
-
teda dost nuda
typek tam vidi vrazdu a jen kouka a prej inerakce...od dvojky je holt ta serie o nicem