-
Vikingský mečíř hodnotí Assassin's Creed Valhalla: Hra je vikingštější než Vikingové, výstroj nesedí - https://youtu.be/C1lVrE9vrv8
-
-
Nebyl jste to nahodou vy, kdo si pred par dny v diskuzi pod jinym clankem stezoval na zdejsi cenzuru a oznamoval, ze na tomto serveru konci? Bohuzel onen prispevek byl (paradoxne?) smazan, ale pokud se nepletu, byl to vas nick. Hm?
-
-
Ano, přesně tak. Nicméně rozhovor mi přišel tak velice sympatický a (tato) recenze tak skvělá, že jsem sem napsal a sdílel ho. Už interview s českým samurajem, panem Jakubem Zemanem, bylo naprosto vynikající. Třeba se najde někdo, koho to bude zajímat.
Jinak si ale skálopevně stojím zatím, že zdejší banování a promazávání příspěvků je těžce za hranou. -
-
..tak já také dostal ban na 7 dní za dotaz u Partisans 1941. Ptal jsem se, jestli to je alternativní historie, nebo WWII. V galerii jsem viděl vlajku. Info sem se dozvěděl až na konkurenčním webu.. "jen reálie se trochu obměnily a úplně zmizel hákový kříž, který je nahrazen křížem normálním, což mi přijde trochu scestné, na historii by se nemělo zapomínat." Autor: Jan Kouba.. což je srozumitelný popis. Já jsem také plastikový modelář a nedovedu si představit německou techniku bez trámových křížů a svastiky. Oddělujme prosím historii od politiky.
-
-
-
-
Tak J.Slavík je člověk, který nedává vysoké známky jen tak pro srandu. Takže to vypadá vskutku zajimavě. Děkuji za recenzi.
-
Dekuji ze v recenzi nebyly zadne spoilery. Hodnoceni me naplnuje ocekavanim ;-)
Xbox i AC predobjednano, tak pokud to zijtra dopadne podle planu, tak se budu tesit na jedinou next gen hru na platforme od ms ;-)
-
"Assassin’s Creed, věrný tradici, neumí vyřešit obtížnost. V Odyssey figurovala otravná, umělá bariéra z levelů. Ta tu díkybohu ustoupila, ale vystřídal ji jiný nešvar. Boje jsou převážně jednoduchoučké, až to... nebolí."
takže, ve svým jádru je AC prostě jen konzolová mlátička v pěknejch kulisách, a podle recenzenta má nudnej souboják (já naprosto souhlasím) tak potom nechápu když je to mlátička se špatným soubojákem, proč to má 8/10 :)
-
-
Proč? Protože ne všichni hráči hrajou hry kvůli výzvě z náročného soubojového systému. Souboje jsou pro ty hráče až na druhém místě a spíše je třeba zajímá příběh (atd.)
Dokonce se najdou i hráči přímo z opačného spektra, pro které je náročný soubojový systém spíš překážka a nemají to rádi.
Recenzent se má trochu snažit hodnotit hru z neutrálního pohledu a pak je už jenom na jednotlivých hráčích, ať si dle svých vlastních preferencí udělají o hře svůj vlastní závěr. Proto recenze mají slovní popis a není to zredukované jenom na jakési zavádějící číslo.
-
-
"Dokonce se najdou i hráči přímo z opačného spektra, pro které je náročný soubojový systém spíš překážka a nemají to rádi." - to rozhodně. AC jsem hrál už od jedničky vždycky a výhradně jako stealth a pokud jsem se dostal do otevřené konfrontace, obvykle jsem reloadoval a snažil se o stealth znovu. A řekl bych, že lidi, co hrají AC primárně pro stealth bude hodně. Kvůli příběhu už to nehrajem nikdo, ten dobrej skončil s Revelations :).
-
Odehrál jsem řecko a tam jsem byl rád, že šla obtížnost za chodu měnit. Začal jsem vysoko a postupně jsem ubíral, protože po desítkách hodin to byl jen větší a větší grind a navíc díky level scallingu se i vytratil ten pocit, že se zdokonaluji a zlepšuji, protože vždy a všude byli nepřátelé o X levelů silnější. Navíc když mám vyčistit pevnost, tak ze začátku s tím ten čas strávím, abych se hezky potichu proplížil a potají postupně sundal posádku, ale to zabere hodiny a těch pevností a míst na mapě jsou stovky, takže po 100 odehraných hodinách už jsem byl rád, že je můžu během 5 min. vykostit jak rambo a pokračovat v cestě dál.
-
-
no jasně, ale na tom je snad ještě horší to, jak moc to přestává být hra a stává se z toho jen práce - něco co stojí čas, úsilí a mizí radost. Podle mě vlastně definice tvorby Ubi posledních 10 let :D
-
-
-
-
generická nuda jako deset posledních her od ubisoftu
-
-
Generickej komentář. Tady mas klicenku <|>
-
-
že se zdejší největší fanboi generických her od ubisoftu nemůže smířit s jinými názory není můj problém... upaluj hrát pětkový watch dogs...
-
-
Už máš odehráno, jako vždy, že? Z recenze: "Odpůrci série (nebo alespoň jejích novějších dílů) se nepochybně budou
schopní podívat na určité pasáže Valhally a prohlašovat, že je to znovu
úplně to samé. Pokud tohle ale někdo prohlásí, tak ji nehrál a jde o
velmi povrchní soud. " -
-
hra působí jako absolutně laciný vykalkulovaný korporátní korektní šunt, přesně jako 10 předchozích her od ubisoftu. Hral jsem od nich her dost a dle všech ukázek a informací se u nového AC a watch dogs nic nezměnilo. S ubisoftem jsem skončil, bezduché produkty bez špetky osobnosti... Odyssey a Origin jsem např hrál a obě byly naprosto šedivý nudný průměr.
-
Jako vždy tet dojíždí Diablo 4.
-
-
Jo, to je nejlépe placenej tester na světě. Evidentně...
-
-
Nene, ggg je klasickej youtube warrior 😂
-
-
-
-
-
Tahle série už je zajímavá jen kvůli originálnímu zasazení. Jinak je už člověk ze všeho unavený. Technologická stránka je fakt děsná. Pro spousty činností tam ani nejsou animace a celý to vypadá zastarale. I ten obyčejnej rychlej útok malou sekyrkou vypadá kostrbatě.
-
-
Naštěstí jim Ghost of Tsushima ukázal, jak se to má dělat. Bohužel se to asi neprojeví na prodejích a tohle si koupí mraky lidí a Ubi se nikdy nepoučí.
-
-
Bohužel do toho co lidi dělají se svyma penezma je ti velký h***o.
-
-
-
8/10 😂 To už je takovej gamesáckej evergreen. I po přečtení recenze nějak nechápu, proč tady mají hry od Ubi diplomatickou imunitu.
-
-
Sem nelez furt jednoduchý. Ajo ty musíš..
-
-
Jednoduchý je na mě nereagovat, když nemáš co říct. Ajo, ty musíš...
-
-
Jo! Proč má Legion 5/10?
-
-
Protože ohodnotit ho líp by bylo ještě víc na hlavu, než tahle ujetá osmička...
-
-
Tak proč má Legion 5/10?
-
-
To bude mít pár lidí dilema. Ubisoft a 8/10 a na druhé straně jeden z nejlepších recenzentů.
-
-
tak zrovna to co recenzent vyzdvihuje jako zmeny k lepsimu, jsou pro me tezke minusy...
-
-
To je fakt smutný :( si to bez hodit
-
Proto je recenze vždy subjektivní názor jednoho člověka:)
-
Ale to samozřejmě není špatně, nikdo neříká a ani nečeká, že se mnou bude každej automaticky ve všem souhlasit - důležitý je, že teď tu informaci máš a můžeš se podle toho rozhodnout, jestli to bude hra pro tebe, nebo ne =).
Ze zvědavosti, co třeba je pro tebe spíš mínus?
-
-
ja to taky nemyslel negativne, jinak zklamani pro me je, ze se to presunulo zpatky smerem k adventure, me vyhovoval styl Odysey
-
-
Souhlas. RPG kde mám současně otevřeno hromadu úkolů a já nevím kam dřív skočit mě neskutečně baví. Ale i tak si Vallhalu rád zahraji... Za rok, dva až bude čeština ;)
-
-
-
-
-
..mno pre mna keby tam nebolo v názve Assassin griid😛,tak by ma to viac ťahalo.. obdobie vikingov mám rád...(vikings-wolves of midgard -výborná hra )takto..možno..ked to bude pod 10e...možno..skúsim..😎
-
Na jakou obtížnost Honza Slavík hrál? Zajímá mě to kvůli tomu že považuje souboje za jednoduché. Případné navýšení obtížnosti souboje nezlepší?
-
-
Na berserkera (druhá nejvyšší). Ta úplně nejvyšší sice zvyšuje damage, ale jenom nepřátelům, tvoje rány je naopak bolej míň. Jinak řečeno, neni to pak vyloženě těžší, protože jsou nepřátelé pořád pomalí a předvídatelní, jenom je to prostě zdlouhavější.
-
-
Tak to je škoda, právě ty nekonečné souboje z Odyssey mě neskutečně štvaly, to tedy není řešení.
-
-
Mno, takhle, ve Valhalle to není TAK hrozný jako v Odyssey. Běžnýho panáka, co není sto levelů nad tebou, dáš třeba na tři rány a s rozběhem občas i na jednu, což vzhledem k tomu, že většinou má nějaký brnění, nepůsobí až tak neuvěřitelně. Elitní nepřátele kácíš trochu dýl, ale neni to takový opižlávání jako v Odyssey.
Ten problém se snadnejma soubojema je spíš v tom, že nepřátelé sou poměrně málo agresivní. Vůbec bych se nezlobil, kdyby se snažili fakt útočit všichni naráz, například. Nebo měli víc druhů neblokovatelných útoků, na který bys musel reagovat jinak jako v Sekirovi, třeba.
Ono jak sem psal, podle mýho názoru má Valhalla nejlepší a nejzábavnější souboják v rámci Creedů, ale třeba na Tsushimu nebo cokoliv od Fromsoftu to bohužel pořád nemá.
-
-
Myslím si, že to ani není tak jednoduché udělat tak výborný combat, jako má třeba Sekiro, protože AC má spoustu věcí kolem, které Sekiro nemá. Sekiro se soustředilo 100% čistě na souboje, je to vlastně to jediné, co v té hře jde dělat a proto tak exceluje. AC dělá dalších x věcí, takže je to za mě pochopitelné.
Samozřejmě bych tam uvítal souboják ze Sekira, protože momentálně nemá obdoby a asi ani dlouho mít nebude, ale chápu, že to není na té úrovni ve Valhalle. Nejlepší v rámci série mi stačí :).
-
-
Jo, on v jádru vážně neni špatnej, a kdo ví, třeba nějaká ostřejší obtížnost přibude v patchi, nebo tak =).
A jistá inspirace Sekirem tu mimochodem je, protože si mimo jiné můžeš odemknout mikiri counter. Jenom se jmenuje jinak, samozřejmě, a jeho používání není až takový drama, protože v úhybu je iframe, takže když to poděláš, neskočíš úsměvem napřed do rány jak v Sekirovi =D
-
-
-
-
-