Přejít na výpis diskuzí
Assassin’s Creed Comet bude příběhem námořníka Shaye
28.3.2014 | Adam Homola
45 příspěvků
-
Osamely namornik co sam brazdi vody? ja jsem pro... *4*
-
Poslední AC které jsem dohrál bylo Brotherhood. Tahle série jde bohužel kvalitativně ke dnu rychleji než CoD. Jeden díl vydají a hned oznamují další. Místo vypilování hratelnosti hry působí uspěchaně, viz Black Flag, která se pokusila vyhnout repetitivní hratelnosti zaměřením na jednu z mála aktivit, které byly v AC 3 zábavné, aniž by vyřešila problémy celé série (extrémně jednoduché souboje, primitivní stealth, repetitivní mise).
-
To tu budu asi jak tak koukám jediný koho AC vůbec jako série neoslovila až s posledním 4 dílem který byl na mé téma o pirátech a námořních plavbách. Nový AC Unity mě tak defakto vůbec neláká za to mě trošičku začlo lákat ono Comet. Jak říkám každý máme asi chuť na něco jiého jen doufám že Comet bude na PC a že ve hře bude mořnost změnit loď což byla jedna z věcí co mě na Black Flag iritovala
-
Nechápu ty reakce typu. ŽE JE TO ŽDÍMÁNÍ. Nikdo nikoho nenutí si ty hry kupovat. Pokud má někdo nějakou značku oblíbenou, je rád, že má stále nové dobrodružství. Z hlediska herního je to pozitivum. Z hlediska marketingu. Se vůbec nedivím. Pokud to vydělává a jsou lidé co si to kupují protože je to baví, není důvod s tím přestávat. Vidím, že z většiny lidí na této diskuzi by nebyl podnikatel...Já hrál všechny díly a všechny mi přišli dobře hratelné a profesionální. Kritika kritika a kritika. Na nic jiného se nezmůžete *12*
-
-
Nemůžu jinak než souhlasit. AC podle mě neklesá na kvalitě a pokud tomu tak bude i nadále, ať klidně vychází 5x do roka...
-
Já jsem si hodně užil AC 1, 2 a Brotherhood a chtěl bych, aby vycházely další kvalitní hry z téhle série, které budou mít solidní hratelnost a zajímavý příběh. K tomu ale nemůže dojít, pokud bude Ubisoft chrlit každý rok 2 šablonovité hry bez charakteru a nápadu.
-
-
Mnohem radši bych si zahrál poslední díl série(haha to jsem naivka) v současnosti, nebo v budoucnosti, to by byl úlet. Ken Levin udělal dobře, že Bioshocků neudělal dojnou krávu, v nejlepším by se mělo skončit, ale to by nevyšel ani ac3, což by bylo nejspíš dobře, u mě zatím 2jka nepřekonána a čtyřka mě začala velice rychle nudit, další díly už si nepořídím ani ze zvědavosti, dobrá možná si časem zahraju AC:15 assassin kills a AC:16 assassin kills again in space
-
Pravda ale je, ze serie AC je takova dojna krava, ta jim bude dojit jeste hodne dlouho kdyz maji nekolik titulu rozdelanejch toho se uz mozna ani nedoziju *1*
-
Tenkrát v AC 3, když se děj přehoupl z Haythama na Connora, tak jsem byl trochu zklamán (nevím nějak mne lépe seděl) Za lemply bych si rád zahrál, ikdyž v tom opravdu asi nebude výraznej rozdíl. No a což tak jsou tam lodě a moře, to k té době taky patří, a mít loď byl sakra bonus *3* Tohle se asi nelíbí lidem, co mívají na šlapadlech mořskou nemoc :D Obrovský města, honosný lodě, pevnina asi taky nebude malýho rozměru (to už nebude karibik) nezní to špatně...hele i kdyby se to jmenovalo Jája a Pája lovci assasinů tak si to stejně zahraju.
-
Většina zdrojů se zatím shoduje na tom, že se Assassin’s Creed Comet objeví na Xbox 360 a PlayStation 3. Jestli bude i verze pro Wii U se zatím neví a o PC nepadlo ani slovo. S verzí pro současné konzole bychom ale počítat neměli, ostatně od toho bude Assassin’s Creed Unity.
tohle pusobí trochu nejašně, musel jsem si to přečíst 3x abych pochopil že autor verzí pro současné konzole myslí Xbox One a PS4. na tohle by jste si měli dávat v redakci pozor.
Uvidíme, jestli stejně jako v případě Unity nepřiletí za pár dnů teaser s notickou, že oznámení ještě nebylo připraveno, ale Abstergo tvůrce k předčasnému oznámení donutila.
Abstergo není ženský rod ale střední neživotný, tedy to Abstergo, čily, Abstergo donutilo.
Ad sajta, tak nechápu proč místo slova sajta nepoužijete slovo web-site, nebo stránka, protože tohle slova těžko bude někdo znát.
Btw vy jste najali korektora z novinek ? -
Dúfam že štýl hry bude o "ťahaní za správne nitky", financovaní svetových konfliktov a postupnom ovládaní celého sveta ako sa to bilder... ehm pardom templári snažia v AC sérii.
-
Pokud to bude i na PC, nemám s tím problém. Spousta lidí možná na AC nadává, ale mě zatím každý díl bavil a nemám důvod si stěžovat. Každý díl je trochu jiný, prostředí jsou rozsáhlá a nádherně zpracovaná, na rozdíl od mnohých mě i ten souboj asasíni-templáři baví a zajímá. Historie je dost bohatá, aby utáhla více dílů AC ročně a Ubisoft si na značce dává záležet, tudíž nemám důvod si stěžovat.