Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nemel nesmysly. Ja sem pc hráč a konzole mam moc rád. Kdybych byl vic bohatej, tak si konzoli hned koupim a zaparil bych Rayman Origins, Dragons dogma apod.
    Na druhou stranu me serie jako God of war, Uncharted, Halo, Gears of war, whatever... nechavaji chladnym.
  • God-of-War
    No ty si dobrej blbec *1*
  • TheGGG
    aha jistě to hraješ: v 00:16 tě to ještě bavilo a v 00:25 už píšeš že tě to nebaví *6*
    Předpokládám žes ani nevylezl z Undead asylum a pořád jen zabíjíš ty první zombie co se nebrání *5*
    Ehm co takhle si vzít do tmy lucernu, (pravda je to svítící hlava, ale říkejme tomu lucerna) nemohu uvěřit že tam vážně chodíš po tmě a necháváš se zabíjet.
    + myslím že tam je kouzlo ktarý ti nad hlavou vytvoří kouli světla
  • "proč nehraju na PC ? Vůbec se mi nelíbí komunita Pcčkářu"

facepalm
  • Je to sice pěkné, ale mě nejde o ten 10 sekundový loading jako o kvalitě té hry. Zatím AS IV vypadá hodně pěkně. Mám Ubisoft rád, tak ať si to nepokazí !
  • Rhulad
    Takže ses lekl tmy a šel ses schovat mamince pod peřinu? To tvoje farmaření je vtipné jelikož od toho tvého 100+ levelu potřebuješ přes 60000 duší a ti kostlivci dávají jestli 200 duší.. mno tady nás někdo tahá za fusekli. Jinak jestli ji v té polovině teda - tak to určitě máš cast of light - já ti to přeložím - to je kouzlo na vyvolaní světla čili se nebudeš bát tmy a můžeš hrát dál. Jinak zkušenosti s farmařením mám poměrně malé - na NG++ jsem nebyl schopen dát Black Dragon Kalameet (nejsem žádnej skill *3*) takže sem chvíli farmařil v Ariamisi - tam jak se killují ti slizcí s oštěpami pomocí pyromancy flame a po jednom levelu mě to přestalo bavit. PS.: Miserius - taky si myslím, že je o malinkatý kousíček Demon Souls lepší než Dark Souls.
  • proč bych na to nemel už jsem asi nekde v polovici možna se k tomu ješte vratim. a jo je to težky a ten kdo delal tuhle hru je japonskej uchylnej sadista. jak jinak si vysvetlit treba tom,b of giants kde bojujete s obrovskymi kostlivci v absolutni tme nad propasti a navic ješte ostrelovani snipery. ten japonec co to delal ma asi nejake problemy doma s manželkou tak se potreboval ventilovat ok.
    ja to hrat nepotrebuju nejsem hlupák...
  • Ale tak to prave neni, neodvyji se to od tvojeho levelu :D Jestli tahle hra o necem neni tak o farmeni, za farmeni clovek plati smrtí uz od druhy tretiny...Jediny kdy se vyplati farmit je ke konci... Ale chapu, ono to neni pro kazdyho, je to proste tezky a nemas na to, normálka
  • me to hubu nenamele a ja tohle nedelam, navic to uz ani nehraju protože me to prestalo bavit. navic bych nemusel farmit zombiky ale proste tezsi prisery ktere davaji vic duší a bosse bych dal na par hitu
  • Víte proč nehraju na PC ? Vůbec mi nelíbí zdejší komunita Pcčkářu ne jen na games.cz ale všude,furt se jen hádáte jak děti a to dokážou být uplné blbosti :) neříkám že všichni ale většina ano.Těch důvodu je samozdřejmě více ale tohle je opravdu... *13*.Pořád jen řešíte jaké nové Hw si koupíte a jak mocně budou hry vypadat,my konzolisti takovej problém nemáme mi se spokojíme podle vás s Low-end.Kde jsou ty časy kdy se hledělo na Hratelnost a ne na Grafiku ?
  • Zabijenim kostlivcu si 100levelu neudelas ani za rok...casem se tak zvysi pozadavky dusi na level up ze te to prestane bavit, takze si podvadej (kdyz te to vybizi *7* *7* ) ale bude ti to prd platny, budes vysokej level, noob, nebudes moct privolat pomoc protoze budes proste velikej level na bosse a hotovo
    Todle to tvoje "podvadeni" delaj akorat zacatecnici s prvni postavou, zjistis ze to vubec neni o tomhle...ale je to dobre ze ti to namele hubu, podle toho jak tu mluvis
  • dark souls je dobra hra prave ji hraju, akorat škoda že primo vybízí k podvadení - farmení levelu a resetovaním kostlivcu anebo zombiku u ohniste. Ono kdybych chtel tak mam za chvili level 100 a pak jde cela ta slavna obtiznost do haje a zajimalo by me kolik lidi to hraje poctive, asi moc ne
  • Tak Demon Souls je podle me lepsi a ten na pc neni :)
  • Rhulad
    Demon Souls, Dark Souls - nejlepší dvě hry posledních deseti let víc k tomu není co dodávat- jen škoda,že nezůstali jen u konzole jelikož někteří pc hráčí si tohoto klenotu neváží což je opravdu s podivem.
  • Demon Souls, Dragons Dogma, Rainbow Moon, Resonance of Fate
  • 2ggg
    nepovazuju se za nadhrače ale na druhou stranu nechci ani povrchni zabavu. kdyžtak napiš co tak užasneho paris ty, asi AC, nebo tu mlatičku superman contra fantomas že jo
  • 2miserius
    ja si priznam ze se muzu mylit, kdyztak me pouc jake hc rpg mas na mysli ale pochybuju ze jich bude spusta, kdyžtak nejaka vyjimka co potvrzuje pravidlo.
  • Imo realisticky odhad je tak minimalne 5 rokov, ale vdaka pamati konecne na urovni to nebude take utrpenie.
  • TheGGG
    před rokem, za 3 roky to bude poruchová šunka. Můžeš směle vyhodit dalších 20 000,-
    PS: to tvoje všechno na max. no pokud hraješ tetris tak ti i věřím, ale už vidím jak jedeš ARMU 2 nebo poslední total war na max s 60FPS *5*
  • TheGGG
    vždy když slyším joeho a ostatní retrohlupáčky věty typu "super klasické hardcore RPG které jsme si zplatili na kickstarteru" musím se smát. Pořád o sobě mluví jako o nějacích nadhráčích jen proto že nemají na to hrát AAA tituly, ale ve skutečnosti jsou jen pokritečtí blázni

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit