Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale Joe, na konzole vychazi neskutecna hromada ultra hardcore her (spousta z nich hlavně z Asie)... Pokud jsi konzole videl akorát ve výloze a obcas si prectes platformy u CoD a podobne neznamena ze jsi znalec vsech her
  • Ti se s chutí rozpovídali nejen o tom, jak je PlayStation 4 úžasná konzole a jak na ní budou hry lepší.....vsetko je uzasnejsie a lepsie nez 5r stary kus hw dufam ze teraz tu budu max 2-3r
  • Blbost jen PR masírka, pokuď hra není vyvíjena na každou platformu zvlášt ale portuje se třeba z ps4 na PC pořád je to port, a je jedno jak moc je hw v ps4 podobný PC.
  • A proč bych to četl? firma která nemá pdporu v českém jazyce ale jenom v polském, to nemyslíš vážně. Nevím proč bych měl sledovat jejich web nebo přímo tu hru, stejně bude jako ta předtím a ta předtím.
  • Tak to jsi asi zapoměl na nejprodávanější Playstation 2.
  • p.s.
    zahraju si treba planetary annihilation nebo supr oldscholl rpg-čka ktere jsme si zafinancovali my sami hráči, vam zustane jen mainstream od velkych spoločnosti zamerenych na zisk
  • kdyby sis ten pc sam platil tak bys byl rad že se grafika tak rychle diky konzolim neposouva dopredu
  • typicky konzolista je predstavitel mainstreamu ktery vyžaduje povrchni a nenarocnou zabavu a neni ochoten u hry premyslet nebo se nejak snažit. a pro tyhle lidi jsou delane i současne hry a ty jsi jeden z nich
  • Rhulad
    mě se líbí jak Veskoslav pořád zdůrazňuje hloupý trole--- kolikrát to tu už na games.cz napsal by mě zajímalo...PS. Tak co Vesko už máš pro mě ty achievy z Dark Souls?
  • myslis tu co sem si skoro pred rokem sloziil za necelejch 20k a doted jedu secko na high? O procák 3,6ghz * 4 real jadra starost nemam, moje 2TB a 500gb disky taky este neco daj, 16GB rychlý paměti pokud vim sou este ted ok, jen ta graficka karta mno... je mozny, ze si za rok zas koupim stejnej mainstream jako pred rokem za 5k, a to bude znamenat, ze jedu dalsích X let secko na max. :D:D:D
  • Co k tomu více dodat? Snad jen to, že po PS1 tu bude konečně Playstation, který bude zase lámat rekordy v prodejnosti.
  • Veskoslav
    To že jsi takový hlupák a nevíš, co všechno vychází na pc, to není můj problém hloupý trole.
  • už aj ten pomaly bude prechádzat na konzole...
  • TheGGG
    a co si na něm zahraješ? nic jen sr*nce od bližardu
  • blablablablabla
  • Bohužel po AC III, už jim moc ty nový díly nežeru...
  • Veskoslav
    Kdyby jsi četl, co občas Ubisoft píše, tak by jsi věděl, že se primárně vyvíjí na high-end pc a následně bude konverze na konzole.
  • Veskoslav
    Co to zase meleš za blbosti hloupý trole? PS4 ani nedožene můj současný pc a to je už půl roku starý.
  • XorxoxTalarius
    Presne tak *5*
  • TheGGG
    no ty seš teda ynteligent, odkud jsi vylezl? Ze zadku šéfa nvidie? PS4 se bojíš protože dobře víš že tvůj kompl už nic moc neutáhne a na nákup konzole ti rodiče nedají peníze, tak nezbývá než pomlouvat a pomlouvat. *7* *6* *7* *5* *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit