Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdravím, mám koupenou hru AC origins přes kód na Uplay. Hra se normálně stáhla, všechno vypadalo, že funguje, ale potom jsem zjistil, že mi nejdou načítat uložené pozice. Zkusil jsem vypnout ukládání na Uplay cloud, ale beze změny. Uměli byste mi prosím poradit?

    díky

  • Jack1947

    Pokud má člověk HDR televizi, tak je to celkem pastva pro oči, to se musí nechat a to i přesto že HDR zapnout se mi nedaří, jenže je to RPG už to neí klasický "tupý" Assasín nooo...

    Nvím začátek nic moc je člověk sdlabý jak moucha takže se musí expit a grindit no, něco je hezké něco štve trfochu natažená doba ale živoucí prostředí nádhera a to hraju "jen" na Vyšší. Jinak úkoly nuda ale jinak i sranda občasa funguje i trochu Stealth. Kdyby se každé roky změnil Assasín asi bych to nechtěl ale jedou za pět let změna proč ne kdyby jen to ovládání nebylo tak toporné, a mělo rychlejší odezvu štve mě že trva než se rozmáchne a když nechci tak mlátí a zhebne.

    Dost času se stejnak člověk dostává po svých aby se mu odemkl fast travel a načítání tam je hodně za mě tohle evoluce tolik není.

    • Jack1947

      DOpařeno už dříve super hra, jenom je třeba si zvyknout že bez grindu to nepojede je to rpg ne už Assassín až to bude štvát že je třeba udělat 10 vedlejších úkolů aby jste se posunuli dál. Grafika s hdr bnyla famozní to zase jo ještě mě čeká DLC... tímhle tempem budu hrát Odyssey až za několik měsíců. Vedlejší úkoly baví.

  • Čau sem level 25 a zasekli se mi životy a jde mi regenerace jenom 1/3 životů co mám dělat?
  • Zdravim.
    Potrebuji poradit. Jsem ve 35 levlu.
    Hraji ted za Ayau. Jsem na lodi a plujeme do rima. Napadla nas flotila kdyz bitvu vyhraju naskoci nacitani a tim to skonci uz se dal nic nedeje jen probiha nacitani
  • A ja, že sa tu dozviem niečo konkrétne o hre od ľudí, čo to hrali, a tuná sa plácajú nejaké pikoviny, ktoré sú úplne mimo. Krucinál, to tu nie je nejaké fórum, kde by sa tí ľudia chodili vykecať a pod recenziou sa písalo iba o hre samotnej a nie názory dementov z Trpákova???
  • Jack1947
    Tak už i Ubisoft zlenivěl a jeho hry nepodporují starší cpu ? ale hovvno ještě spousta hráčů nemá a nemíní kupovat novější takže si to pěkně vyžerou - já jsem jenom pro zatím všechny hry dříve nebo později PATCh dostali takže já si počkám - Ubisoft je poslední firma která si může být arogantní.

    Prostě mi všechny hry zatím stále jedou zak nevidím důvod proč bych kvůli neschopnosti vyvojáčů měl upgradovat CPU jasně staré ale všechny jede a jelo. Až mi nic nepojede budu to řešit takže si počkám měsíc dva proč ne.
    • tak ked uz si si to stiahol, podpor priemysel aspon kupou cpu, nie je to ich neschopnost, ale zamer, nemozes mat vsetko zadara ...na drevenom pocitaci
      • Jack1947
        Tak na druhou stranu mi vydržel koolik 7 let ? celkem dlouhá doba a asi nějakej pořídím že. Zatím mi nejelo kolik her 2-3 ?
  • Hra je dobra sem nespokojen s 18+ dal bych tak 11+
  • Nahráno přes 50 hodin, level 40, už mi chybí zabít jen 2 "cíle" a ted "luxuju" mapu.
    Tohle se ubisoftu opravdu povedlo. Nechápu na čem to kdo hrajete, ale já to projel na PS4pro a kromě jednoho pádu na desktop jsem nezaznamenal NIC. Ani bugy, ani doskakující textury. Tohle je opravdu vymazlený. Já si už léta říkám na čem to recenzenti a komentující hrají, když já tam nemám nic špatně a ostatní píší jak je to ve špatném technickém stavu.. Jediné, co mě tedy opravdu štve jsou microtransakce. Obleky, které vypadají krásně, ale nelze je získat normálním hraním?! Zbraně?! TVL položka zrychlení času? I mapy!!! s poklady (resp s lokacemi) se platí reálným kešem. Tohle je prů*er kam to spěje. Dřív byly DLCčka odměna za to, že si to lidi koupili za prachy a netahali to z torentů (a i tam se to dalo/dá sehnat i s DLCčkama) Velký hry jako tohle, Fallout.. atd hraju po dohrání kvůli lootu a chci mít všechno, ale ne za prachy, ty už jsem zaplatil!!
    Nic to nemění na nádherný hře, ale ten pocit, kdy dáte za hru 1.800,- a není v ní všechno, co v ní má být? To mě teda se*e. Tohle je fakt zlodějský. TVL, tak to daj za 2.000,- ale ať je v tom všechno!
    • Morraw
      Mikrotransakce jsou v AC už od Black Flag.
    • zvykej si, herni novinari mikrotransakce nejenom tolerujou, ti mistni je dokonce neustale obhajujou, snad krome pavla dobrovskyho

      pokud to je reprezentativni vzorek globalnich pomeru v branzi, tak to uz nic nezastavi
  • Morraw
    Máte někdo problém s pixelací ohně ? viz https://imgur.com/a/dbcsE

    Nevím co s tím. Zkusil jsem už několik nastavení.

    EDIT. Tak pomohlo až nastavení v Nvidia panelu. Konrétně jsem musel nastavit AA na 8x.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit