Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo to určitě. Tebe to někdo nutí hrát nebo co? Asi jo jak to tak vypadá. Microtransakce jsou dobrovolné, jestli to vůbec chápeš. A vůbec to neovlivnuje postup ve hře. Že bych tam umřel 150 a vůbec by to nešlo dohrát. Naopak jdou levly dost nahoru. A já jsem mluvil o obecném problému podvádění, pak jsou za to trestání poctivý hráči.
    Že ty obhajuješ crack,mody a různé podvody je tvůj problém. A vím dobře co je to mod,to bez čeho se neobejde žádna lama. Jinak totiž není vůbec nic.
  • Z AC se stala gamenovela.
  • V Egypte tenkrat frcely lootboxy? To musel byt faraon docela op.
  • Na Bambuse nereaguj, bud to je troll nebo faggot
  • Ja bych daval ban lidem co se nenaucili i/y. *5*
  • Ne, píšu to proto, že do toho pleteš mody, protože ani nevíš, co to mod je. Mraky her vychází na gogu bez DRM a publisheři na tom jedině vydělávají. Za další hráč obhajující mikrotransakce je užitečným idiotem těch nejhorších publisherů v herním průmyslu - EA, Activision, Ubisoft atd. a pořád dokola jen opakujete "argumenty", kterýma vám vymyli ty vaše slepičí mozky. Jack a Bob vedle vás vypadají jako intelektuální smetánka.
  • Takovým lidem jako ty bych dal na online účtu pernamentní ban.
  • Draken69CZ
    Where's Waldo? *15*
  • Já jsem tam psal jenom mody? Já jsem psal obecně. Hlavně kvůli crackum. A už vidím vás jak to nabízite za 1kč a bez ochrany.
  • Crack pouzivam, mam po nem skvele stavy, ale ty koukam jedes na necem mnohem tvrdsim *15*
  • Až jsem z toho začal taky psát debilštinou. Pardon.
  • Dostavas ode me zlutou kartu za argumentacni faul.
  • Kravicka
    Tady mas muj :)

https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ugc/853856597348393754/C5A05524FDE9DCE83D2D3FC355CE88944E0BCEFB/
  • DRM je v hrách kvůli modům? Takhle nějak si představuju stereotypního fanoušeka série Assassins Creed. Úroveň inteligence voličů ANO, kradem líp.
  • Kravicka
    Sotva jsem zacal ACT 1 po prologu a mam asi 25% vylepseni, drzte hubu kdyz vite bobek.
  • bezte si postezovat mamince se musite grindovat, mamanci :)
  • Jak si mám udělat představu o tom, jak hra vypadá, když tady není ani jeden obrázek z ní? To všechno jsou podle mně jen nějaké oficiálně uvolněné a patřičně vyžehlené "screenshoty". Rád bych se mýlil, ale tady je to zažitá praxe. Poprvé jsem si toho všiml u recenze na Dark Souls, kde ze hry nebyl obrázek ani jeden...
  • Kravicka
    Ja nic z mikrotransakci nekoupil ani nekoupim. :D
    Jsou mi uplne u zadku, protoze me to nenudi jak Witcher 3 nebo MGSV a nemam potrebu si neco urychlovat.
  • Jo ja jsem to nepoužil a zatím v pohodě. Už mám lepší věci než v tom obchodě.
  • Ono je problem prave v tom setreni casu. Totiz ze dizajn hry je nastaveny tak, aby te to nutilo grindit a koupi mikrotransakci si to uvadis do normalu. Je to skratka neferova a lehce zneuzitelna praktika a podle mne jde o poruseni prav spotrebitele (hrace).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit