-
Na co resit mikrotransakce na suroviny, si to pridam trainerem kdyz budu chtit.
Zatim jedinej bug a to ze mi mrtvola spadla pod mapu i s lootem.
Nekomu se muze grafika zdat horsi, ale to dela jen to ze tam nejsou slozite a pestre saty. Diky tomu tam zase neni ale skoro videt na postavach skakani LODu.
Ten combat bych ale zmenil zpet k Unity a navic lucistnici na velbloudech s 2 strelama za sekundu dokazou nakakat. -
-
To je asi stejna logika jako naco kupovat rozky, vyloupim potraviny kdyz budu chtit
-
-
Asi mas bobek v hlave, bobku.
-
-
Tim ale okradas vydavatele o penize. *15* *15*
-
-
Nemuzu okradat zlodeje(mikrotransakce v60€+hre).
-
-
Jak by rekl klasik. On te to nekdo nuti kupovat?Je vzdycky sranda kdyz se z dobrovolnosti dela problem:)
-
-
Je vždycky sranda, když někdo tvrdí "nikdo tě nenutí" a považuje to za kvalitní argument.
-
-
Jo a hned potom je "neumite"
-
A jaký je argument proti? Že je to online hra? Že to bez toho nejde? Nebo je to spíš o tom, že to bez toho neumíte? *3* *3* *3* *3*
-
-
bezte si postezovat mamince se musite grindovat, mamanci :)
-
-
Dostavas ode me zlutou kartu za argumentacni faul.
-
Sotva jsem zacal ACT 1 po prologu a mam asi 25% vylepseni, drzte hubu kdyz vite bobek.
-
-
Ja nic z mikrotransakci nekoupil ani nekoupim. :D
Jsou mi uplne u zadku, protoze me to nenudi jak Witcher 3 nebo MGSV a nemam potrebu si neco urychlovat. -
Asi tak.
-
Jo, musels grindovat 15 hodin, ale lootboxy byly dobrovolny.
-
-
-
-
-
A jéje ona to nebude hra roku?
-
Zdravim.
Potrebuji poradit. Jsem ve 35 levlu.
Hraji ted za Ayau. Jsem na lodi a plujeme do rima. Napadla nas flotila kdyz bitvu vyhraju naskoci nacitani a tim to skonci uz se dal nic nedeje jen probiha nacitani -
Zapinac tak to nehraj. Nikdo tě vůbec nenutí to hrát. Běz radši podvádět zase v online hře, když to tak schvaluješ.
Signle hra a řešíte microtransakce.
Ještě bych řešil jestli to není pay to win. A míchate tady jabka a hrušky. Activision pokud vím tak ty microtransakce má v olnine hře? Origins je online hra? Origins je pay to win? U online hry kde to je pay to win to vadí každému. Ono totiž kecat umí každý že. Jako třeba u wotka je on jsi koupil OP tank. A jaky OP tank tam tak asi je že? Druhá věc je, že jste lamky a neumíte pořádně zaměřit a zničit ho. -
-
Jako ze jsem clovek co podvadi, protoze kritizuju mikrotransakce? A neumim poradne hrat? Tvoje argumentace je uzasna.
-
-
Zatím co tvoje argumentace pro signle hru je taky fakt dobrá. Sorry ja zapoměl, že když jsi někdo druhý v origins koupí něco lepšího automaticky to zhorší všem hru jako v online hře.
Už vidím jak bys nechtěl ze hry vydělat co nejvíc. To jo, plná huba keců, ale jednou se dostat na druhou stranu tak už by hra stála 2000kč.
Stále upozornuji, že se bavíme o signle hře a ne online hře. -
-
Skoda ze jsem nikdy nic takovyho nepsal. To uz jsi tak zoufaly ze musis lhat? *15*
-
-
Tvoje blaboly nemaji hlavu ani patu.
-
-
A kde vidis, ze kritizuju tuhle hru?
-
To říka ten co kritizuje, ale hru nemá. *3* *3* *3* *3*
Jako dělat recenzi na něco co nemám. *3*
-
-
Hru nemáš ani nehraješ, ale kritizovat umíš, jak zajimavé.
-
Ne takže ty microtransakce tady v origins což je signle hra napadá kdo? Asi tvůj duch.
-
-
-
-
-
A ja, že sa tu dozviem niečo konkrétne o hre od ľudí, čo to hrali, a tuná sa plácajú nejaké pikoviny, ktoré sú úplne mimo. Krucinál, to tu nie je nejaké fórum, kde by sa tí ľudia chodili vykecať a pod recenziou sa písalo iba o hre samotnej a nie názory dementov z Trpákova???
-
-
Tak už i Ubisoft zlenivěl a jeho hry nepodporují starší cpu ? ale hovvno ještě spousta hráčů nemá a nemíní kupovat novější takže si to pěkně vyžerou - já jsem jenom pro zatím všechny hry dříve nebo později PATCh dostali takže já si počkám - Ubisoft je poslední firma která si může být arogantní.
Prostě mi všechny hry zatím stále jedou zak nevidím důvod proč bych kvůli neschopnosti vyvojáčů měl upgradovat CPU jasně staré ale všechny jede a jelo. Až mi nic nepojede budu to řešit takže si počkám měsíc dva proč ne. -
-
tak ked uz si si to stiahol, podpor priemysel aspon kupou cpu, nie je to ich neschopnost, ale zamer, nemozes mat vsetko zadara ...na drevenom pocitaci
-
-
Tak na druhou stranu mi vydržel koolik 7 let ? celkem dlouhá doba a asi nějakej pořídím že. Zatím mi nejelo kolik her 2-3 ?
-
-
-
A dočkáme se někdy v nejbližších měsících a rocích recenze na nového wolfa ? Anebo to dopadne podobně katastrofálně jako s TWWH2
-
Takze se nic nezmenilo, plus na pc je hra v pozdnich fazich nehratelna, k tomu je narvana mikrotransakcena, a vobslehly nejaky mechaniky ze Zaklinace. Suna sumarum, nuda po desate a dalsi dil ktere me mine.
Osobne moc nechapu popularitu tehle serie kdyz z tolika dilu co vysli, sou zabavny 2. -
-
ty stupidní mechaniky spis zakinac obslehl od Assasina... *7*
-
-
-
Ještě nemám ve hře tolik nahráno, abych vynášel nějaké soudy, takže to budou spíše menší dojmy.
Origins je pro mě tématicky zatím nejlepším dílem, ptže Egypt miluju. Scenérie jsou krásné a je to první AC, kde se budete rádi toulat a objevovat. Po vizuální stránce tak nemám co vytknout.
Vadí mi, že jednotlivé oblasti jsou zamknuté za příběhovými misemi a zároveň je mapa rozsekána na levely jak v MMO. Tyhle dvě věci ničí pocit z toho, že můžete jít kamkoliv. Když už dělali takhle otevřenou hru, tak se toho měli zbavit a levely škálovat spolu s hráčem. Případně to nevytyčovat tak okatě.
Hlavní věc je změna soubojového systému a jestli přecházite, stejně jako já, ze skvělého soubojáku v Shadow of War, tak vás ten v AC nenadchne. Nebo jo ? Systém je docela těžkopádný, střelba z luku není moc příjemná, stealth je zatím takový nezáživný. Zatím to vidím jako největší slabinu hry. Otevřený soubojový systém je samozřejmě krokem vpřed, ale provedení značně pokulhává. Srovnávat se to nedá ani se Zaklínačem nebo čímkoliv jiným. Snad se do toho časem dostanu, ale zatím se soubojům spíše vyhýbám.
EDIT. Ještě bych zmínil, že Bayek je od úplného začátku sympaťák a příběh se rozvijí skvěle. -
-
Uzamcene oblasti jsou jen v prologu. Po nem se da jit kamkoliv.
-
-
Co je součástí prologu ? Teď jsem vlastně v druhé lokaci Alexandrii.
-
-
Mas to nejaky pomotany. Alexandrie neni druha lokace. A jestli tam jsi nechapu jak ti mohlo uniknout ze muzes jit kam chces. Prolog je zacatek v Siwe.
-
-
Moje chyba. Prostě hned ta další lokace po Siwe. Nikde dál jsem nezkoušel jít, ptže mapa byla zamodřená a měl jsem za to, že se tím pádem nikam jinam stejně nedostanu. Díky za vyjasnění.
-
-
-
-