Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Malleth
    John Marston z Red Dead Redemption - to je skvělá herní postava.
    Nicméně AC:Revelations si zahraju. Vypadá to že konečně vylepšili ten systém šplhání. Z bety se zdál svižnější. Ale doufám že v dalších dílech se pokusí o něco úplně jiného. Nové postavy, nové a hodně odlišné prostředí s větší barevnou paletou a pokud možno i trochu přirozenější oblek pro hlavního hrdinu, protože Ezio v tom jeho mundůru může splynout s davem tak maximálně na maškarním.
  • Malleth: Tobe bude asi tezke se zavdecit ... Ja tedy nevim v cem byl Ezio frajirek, ktrom zacatku druhe hry kde to bylo tak nejak v ramci jeho veku. Naopak, predevsim v Brotherhood (ale uz i na konci AC2) se z nej, alespon podle mne stal velmi vyvazeny a dospely hrdina.
  • "Pravdou je, že Desmond fanoušky asi zajímá ze všeho nejméně..."

Mě teda zajímá ze všech nejvíc :)
  • Malleth
    Hrál sem všechny. Jedničku sem dohrál, ale jen proto že mi bylo líto těch peněz. Po hodině hraní mě to xmrti nudilo. Dvojka je dobrá, ale rozhodně ne kvůli postavám nebo příběhu, ale protože tam oproti jedničce byl alepoň nějaký obsah. Brotherhood jsem hrál, ale příjde mi to až moc podobné dvojce, se všemi klady i zápory, takže nuda. Altair je plochej a nezajímavej a na frajírka Ezia sem vyloženě alergickej.
  • Trol.diskuzni
    Omlouvám se za neznalost, já odjakživa radši vepřový řízek... *3*
  • Tak uz jenom to ze se muze hrac setkat s Da Vincim, Machiavellim, Sforzou, Lorenzem a dalsimi mi staci.

Trol.diskuzni: Vanocni kapri se na hacku zasadne netahaj. Lovi se ven siti, aby co nejdele vydrzeli *3* Ale ja klidne tim kaprikem budu, a nestydim se za to. Jednou, dvakrat za rok si koupim nejakou hru, tak je to takove guilty pleasure.
  • Trol.diskuzni
    Amylee.Anderson@tiscali.cz:

Možná, že se jen nenechá slepě tahat na háčku jako vánoční kapr... Žel je vidět, že komercí posedlých je zde více než dost, a tak mají tvůrci štědrovečerní posvícení nad kvartálními grafy zisků zajištěné. *3*
  • Amylee.Anderson
    Tak to si to nehrál.
  • Malleth
    By mě zajímalo které postavy z AC považuješ za zajímavé, protože já sem tam nenašel ani jednu.
  • ....konečná pro Ezia a Altaira....

A teď ještě tu o Křemílkovi s Vochomůrkou...
  • Ano tak pro takove jako ty to platit bude
  • nikde jsem zatim nevidel, nápis, že bude Assassins Creed 3, ale bohužel jen AC: Revelations, žádnou trojku tam nevidím, takže trilogie pořád platí:)
  • Hairy_Ass
    Nahrávání vzpomínek ve 12. století? Ne, už se raději nebudu ničemu divit. *15*
  • Je to jednoduché, pokud jsi viděl gameplay z Gamescomu, kde jsi s Eziem zabil Leandrose. Ten měl u sebe klíč, takový disk. Ten disk, kromě toho, že je to jeden z klíčů od Altairovy knihovny, nese v sobě určité vzpomínky z Altairova života. Pokud jsi viděl Story Trailer, tak jsi mohl vidět Altaira, jak své vzpomínky do nich nahrává. Představ si flashku, ve které máš záznam a ten si přehraješ. Proto mohl Ezio vidět Altairovy vzpomínky, aniž by byli příbuzní.
  • Mno ja mam takovy tuseni ze to nakonec dopadne stejne jako lost...
  • Hairy_Ass
    Arthur C. Clarke: "Dostatečně pokročilou technologii nelze odlišit od magie."

Jinými slovy to byli tak pokročilí "emzáci", že by se za bohy klidně považovat mohli. *3*
  • I kdyz oni nejsou bohove. Tak zase tak bozi to asi nebude :)
  • Hairy_Ass
    Tak zrovna ten mě ze všech hlavních postav AC zajímá nejméně. A boží to asi bude, když tam vystupují Minerva a spol. *15*
  • Tak mi, mistre trolle, rekni co si predstavujes pod originalni zabavou. Tvuj prispevek vyzniva trosku jako hipster :)

Jinak: dokud mne ten recyklovany zazitek bude bavit, postavy a prostredi budou zajimave atd, tak at klidne recyklujou :)
  • Trol.diskuzni
    Chápu tvé předsudky *3* Ale ruku na srdce - cožpak je můj komentář tak moc vzdálený pravděpodobnému budoucímu vývoji této spektakulární herní série, přinášející ultimátní a v žádném případě ne recyklovaný zážitek? *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit