Přejít na výpis diskuzí
Assassin’s Creed: Revelations - videorecenze české PC verze
1.12.2011 | Lukáš Grygar
106 příspěvků
-
Pav:Tak si asi dost idiotskej sám blbečku dvojka má dost krutej příběh jen ty s tim tvym dětskym myšlenim tomu nerozumíš takže tyhle hry ti ani ne patří do ruky annejsi hoden je hrát.Ani je hrát neumíš určitě tak je ani nekomentuj.
JInak rada pro vás co se vám seká toAC II nebo ACB ,nejde třeba o grafárnu i kdybyste měli 16 gb na ram a 4 gb na grafárně tak se vám to bude sekat jak starší hry tak nový hry.Není to komponentama ale prachem ve větráku.Odstran prach ve větráku vyčisti pc od virů a pošlape ti to zase jak vínko i na nejvyší detaily já mam 2 Gb 1 Gb Radeon 4300/4500 HD a 3 Ghz procesor a šlape mi všechno na nejvyší bez sekání jen Alan Wake se jemne zadrhává protože na ně bych musel mít aspon 3 ram ale jinak vše vpohodě.Hlavně si dej chlazení na procesor.I kdybysste instalovali jakékoliv ovladače nepomůže to ani přeinstalovávání win nepomůže.Taky jsem s tim měl problém a vyřešilo to odstranění prachu. Nemáte zač. -
Aspoň že tomuhle nedali desítku
-
csu
nevyte jestli budou ty utoky na vase assassinsky pozice chodit donekonečna jako mě uz nebavi ubranit jednu a za dve minuty jit zas branit jinou -
-
Musíš vyexpit svoje učně na 10. level a pak je přiřadit k těm doupatům, oni ti je budou bránit.
-
-
úplně mi stačilo hlídat informovanost a občas někoho uplatit, nebo zabít. Do teď žádný útok (kromě toho prvního) nebyl.
-
-
Proč jste mu dali mínus, vždyť má pravdu! *4*
-
U mě nemá cenu vůbec ty doupata obsazovat, dokud nebudu mít všechny učně na Master Assassiny.
Mi třeba na mapě bliká 5 útoků a ten Tower Defense mě vůbec nebaví...
-
-
-
No to nevýme..
-
-
Dobrá sekanice.Ty vaše video recenze jsou nekoukatelný.Pokud,neumožníte přepínání v kvalitě,budeme si pořád stěžovat.Já nemám počítač,na 1080P děkujeme.
-
ja mam Athlon II X2 245 - atinu 5750 - 4gb ram - hra jede na 1680x1050 na skoro plne detaili v pohode
-
-
Phenom X2 545, 4 GB RAM, HD 5750, fullhd, vsync, 4xAA, max detaily... po hodine hrania ani jedna sekajuca pasaz. Uvidim co cez den v nejakom poriadnom mestisku
-
-
Jen doufám, že se to nebude sekat stejně jako dvojka a Bratrstvo... :(, mám výkonnou sestavu, která zvládá nejnovější hry na nejlepší detaily a přesto nezvládne ACII? Na tom je něco divnýho a ještě jsem to nevyřešil. Jedině jednička šla v pohodě. )
Vím, že tohle není herní poradna, ale setkal jste se tím někdo už? Vyřešil to už někdo? Hra se seká a nedá se hrát ani při nejnižším rozlišení a detailech. -
-
Vypnout xfire, Steam overlay, Fraps, zkontrolovat, jestli ovladače na grafiku nevnucují nějaké nastavení, jestli zvukovka nedělá nějaké efekty...hmm...Ubisoft má ty srandovní konfigurační utility, že? Tam něco nění?
-
No vykašlu se na to. Zkusil jsem všechno možné: 1) Nechal jsem to běžet jen na jednom jádru procesoru ze tří, pak i dvou, ale nic. 2) Nainstaloval jsem grafické ovladače (nejnovější verze) + přídavné ovladače, které řeší problémy některých her a nic. 3) Během hry jsem ukončil všechny ostatní postradatelné procesy a taky to nic neudělalo. 4) Zkusil jsem hrát jen offline ale taky nic. 5) Snížil jsem všechny detaily a rozliseni na to uplne nejnižší, ale také to nepomohlo (a přitom takové crysis 1 mi jde na max. úplně hravě). 6) Nainstaloval jsem do hry nejnovější patch, ale nic se nestalo.
Možná je tu poslední možná možnost. Kdysi jsem měl problém s GTA IV. Originální hra se sekala, navzdory tomu, že jsem měl nejnižší nastavení. A když jsem stáhl a spustil pirátskou verzi, tak šla jako po másle. Zvláštní asi to také zkusím i tady. -
-
mne to dela to same, at nastavim jakekoli detaily nebo rozliseni porad se to tak zvlastne konstantne trha..u me jsem predpokladal ze je to proc. mam Athlon X2 5000+ a graf. 5570 1 gb .. skyrim apod. mi jedou naprosto v pohode... no kdyz jsem videl jak je ten pribeh idiotskej (u dvojky).. tak jsem si prohlid mesto vylez na veze a touhle hrou se dal nezabyvam...
-
-
Zkus konzoli, tam to šlape v pohodě.
-
-
Jo jasně... Koupil jsem si tu hru na PC a protože mi nejde tak si mám radši koupit konzoli za 6000 kč a znova tu hru? Čekal bych trošku smysluplnější příspěvky... *7*
-
-
Mám PC starý asi cca 5-6 let. Athlon dvoujádro, 2gb ram a 9600 GT grafika a u žádného z dílu jsem neměl nikdy problém. Překvapivě mi to jelo pokaždé vše skoro na max až na vyhlazování a stíny při rozlišení 1280x1024. Snad ti to pomohlo.
-
-
Pak už teda nevím vůbec co dělat. Nainstaloval jsem ovladače atd. - nic. Nainstaloval jsem nejnovější update - nic.
-
-
Fakt nevím asi máš v PC komponent, s kterým si ta hra nerozumí.
-
-
-
ja treba zadnou extra vykonou sestavu nemam a zadny z dilu se mi nesekal a ani jsem nikdy od nikoho jineho nez tebe toto neslysel :)
-
-
Zvláštní, tak pak by měla být chyba u mě (a problém to dělá hodně lidem). Zkusím stáhnout nejnovější ovladače na komponenty, NET framework, PhysX a ty další věci které hry potřebují a uvidím. A neměl by jsi nějaké tušení co by to cukání obrazu mohlo způsobovat?
-
-
-
I když mě to nepřinese nic nového a novodobí konspirační příběh v AC nesnášim, tak mě recenze asi celkem navnadila. Nakonec proč ne. Řemeslně je tak hra dobrá. A Grygar má jednoznačně recht v tom že nezáleží na technolgii ale způsobu jak se s ní vyvojáři poperou.
Offtopic: Jen bych rád věděl proč se ve videu nedá posouvat na určité místo. To se jako mám dívat pořád od začátku...? -
-
...samozřejmě "novodobý".. chjo... *1*
-
-
Z jakeho duvodu byl Desmond (spolu s Eziem a Altairem) premodelovan? Vzdyt to je ulne jinej ksicht.
-
-
kvuli tomu ze je uveznen v animu ktery jej promichal s eziem a altairem ...vicemene:)
-
Desmond vypadá jak napůl mexickej feťák z filmu :D
-
-
Pro mě tohle bude vždy i přes svoje mouchy oblíbená ne-li srdcová záležitost a hotovo. jen nerozumím co autor myslel tou (v dnešní době) již pokulhávající grafickou stránkou, pro mě je tohle skvost a nemumím si představit nic hezčího a přitom tak plynulého, asi jsem skromný člověk )))
-
-
Mě by tam klidně stačila grafiak ze SW: Jedi Academy *2* . Jednudchá, pořád krásná a hlavně nenáročná..
-
-
Opravdu uz nevim cim to je, ze se mi vase videorecenze tak strasne sekaji. Zkousel jsem aktualizace vseho mozneho a i ruzne prohlizece, ale vysledek je porad stejny. Zvlastni, ze ostatni videa (i ta v HD) jdou naprosto plynule... Neslo by davat ke kazde takove recenzi odkaz na stazeni?
-
-
Jaký máte prohlížeč? Bylo by lepší se obrátit sem
http://diskuse.tiscali.cz/games/redakce/pripominky-namety-bugy-1/
Určitě se na to technicky odpovědní a vzdělaní lidé podívají, kde by mohla být chybka:) -
-
Normalne pouzivam Firefox 8, ale zkousel jsem i Chrome 15 a Internet Explorer 8. Stejny vysledek. Napisu urcite i na Pripominky/namety/bugy. Mam ale takovy dojem, ze se tento problem resil v jednom ze starsim podcastu a kolektivni odpoved byla, ze vite o problemech s prehravanim u par jedincu, ale zatim nevite co s tim. A taky padla, myslim, moznost, ze zkusite nejaky jiny zpusob nahravani videa... Stalo se tak?
-
-
Stáhni Internet Download Manager (třeba trial verzi), přidej si jeho plugin do prohlížeče a u každého videa se ti zobrazí malé okénko: Stáhnout video s IDM.
Funguje to u úplně všech videí na internetu, co jsem zatím viděl. -
-
U všech to rozhodně nefunguje (ale u drtivé většiny ano)... Záleží jen na tom, jak dobře mají ta videa zabezpečená. Čili nějaké záznamy s jakýmkoliv politickým kontextem ze zpravodajských serverů apod. by se povést stáhnout nemuselo, na běžné použití v pohodě.
-
-
Stazeno pomoci DownloadHelper. Stejne bych ale byl radsi, kdyby existovala nejaka oficialni cesta...
-