Přejít na výpis diskuzí
Assassin’s Creed: Revelations - videorecenze české PC verze
1.12.2011 | Lukáš Grygar
106 příspěvků
-
Ten starej Ezio bez kapuce je *14* Strašně se těšim!
-
-
mne zase pripomina staryho Jonathan Rhys Meyers z Tudorovcu http://www.dvdsvet.cz/shop_img_sortiment_galerie/02695_3.jpg
-
...divnej. *2*
-
-
Ty jsi divnej! :D
-
-
Vypadá jako sochy na Velikonočním ostrově vis. http://media.novinky.cz/993/189935-original1-f8cyq.jpg *2*
-
-
-
spis vypada jak gorila :D
-
-
-
Assassin byl je a bude dobrá hra a komu se to nelíbí tak to je jen jeho problém *1*
-
-
me se hra nelibi a jako problem to nevnimam
-
-
Mě se zas nelíbí ten tvůj Skyrim a co s tím uděláš ?
-
co se tobě líbí...
-
-
-
-
Pro mě tohle bude vždy i přes svoje mouchy oblíbená ne-li srdcová záležitost a hotovo. jen nerozumím co autor myslel tou (v dnešní době) již pokulhávající grafickou stránkou, pro mě je tohle skvost a nemumím si představit nic hezčího a přitom tak plynulého, asi jsem skromný člověk )))
-
-
Mě by tam klidně stačila grafiak ze SW: Jedi Academy *2* . Jednudchá, pořád krásná a hlavně nenáročná..
-
-
Opravdu uz nevim cim to je, ze se mi vase videorecenze tak strasne sekaji. Zkousel jsem aktualizace vseho mozneho a i ruzne prohlizece, ale vysledek je porad stejny. Zvlastni, ze ostatni videa (i ta v HD) jdou naprosto plynule... Neslo by davat ke kazde takove recenzi odkaz na stazeni?
-
-
Jaký máte prohlížeč? Bylo by lepší se obrátit sem
http://diskuse.tiscali.cz/games/redakce/pripominky-namety-bugy-1/
Určitě se na to technicky odpovědní a vzdělaní lidé podívají, kde by mohla být chybka:) -
-
Normalne pouzivam Firefox 8, ale zkousel jsem i Chrome 15 a Internet Explorer 8. Stejny vysledek. Napisu urcite i na Pripominky/namety/bugy. Mam ale takovy dojem, ze se tento problem resil v jednom ze starsim podcastu a kolektivni odpoved byla, ze vite o problemech s prehravanim u par jedincu, ale zatim nevite co s tim. A taky padla, myslim, moznost, ze zkusite nejaky jiny zpusob nahravani videa... Stalo se tak?
-
-
Stáhni Internet Download Manager (třeba trial verzi), přidej si jeho plugin do prohlížeče a u každého videa se ti zobrazí malé okénko: Stáhnout video s IDM.
Funguje to u úplně všech videí na internetu, co jsem zatím viděl. -
-
U všech to rozhodně nefunguje (ale u drtivé většiny ano)... Záleží jen na tom, jak dobře mají ta videa zabezpečená. Čili nějaké záznamy s jakýmkoliv politickým kontextem ze zpravodajských serverů apod. by se povést stáhnout nemuselo, na běžné použití v pohodě.
-
-
Stazeno pomoci DownloadHelper. Stejne bych ale byl radsi, kdyby existovala nejaka oficialni cesta...
-
-
O dost lepší video recenze než na Zingu
-
-
Co je to Zingu?
-
-
-
Bravo ! Nice recenze určitě i nice hra :-) good job :-)
-
Doufám že Sofii se nic nestane :)
-
-
nemelo by, kdyz Embers ma uzavirat Eziuv zivot a tam je :)
-
-
I když mě to nepřinese nic nového a novodobí konspirační příběh v AC nesnášim, tak mě recenze asi celkem navnadila. Nakonec proč ne. Řemeslně je tak hra dobrá. A Grygar má jednoznačně recht v tom že nezáleží na technolgii ale způsobu jak se s ní vyvojáři poperou.
Offtopic: Jen bych rád věděl proč se ve videu nedá posouvat na určité místo. To se jako mám dívat pořád od začátku...? -
-
...samozřejmě "novodobý".. chjo... *1*
-
-
Z jakeho duvodu byl Desmond (spolu s Eziem a Altairem) premodelovan? Vzdyt to je ulne jinej ksicht.
-
-
kvuli tomu ze je uveznen v animu ktery jej promichal s eziem a altairem ...vicemene:)
-
Desmond vypadá jak napůl mexickej feťák z filmu :D
-
-
Aspoň že tomuhle nedali desítku