Přejít na výpis diskuzí
Assassin’s Creed: Revelations - videorecenze české PC verze
1.12.2011 | Lukáš Grygar
106 příspěvků
-
Pav:Tak si asi dost idiotskej sám blbečku dvojka má dost krutej příběh jen ty s tim tvym dětskym myšlenim tomu nerozumíš takže tyhle hry ti ani ne patří do ruky annejsi hoden je hrát.Ani je hrát neumíš určitě tak je ani nekomentuj.
JInak rada pro vás co se vám seká toAC II nebo ACB ,nejde třeba o grafárnu i kdybyste měli 16 gb na ram a 4 gb na grafárně tak se vám to bude sekat jak starší hry tak nový hry.Není to komponentama ale prachem ve větráku.Odstran prach ve větráku vyčisti pc od virů a pošlape ti to zase jak vínko i na nejvyší detaily já mam 2 Gb 1 Gb Radeon 4300/4500 HD a 3 Ghz procesor a šlape mi všechno na nejvyší bez sekání jen Alan Wake se jemne zadrhává protože na ně bych musel mít aspon 3 ram ale jinak vše vpohodě.Hlavně si dej chlazení na procesor.I kdybysste instalovali jakékoliv ovladače nepomůže to ani přeinstalovávání win nepomůže.Taky jsem s tim měl problém a vyřešilo to odstranění prachu. Nemáte zač. -
On je teď spíš silnější než rychlejší.
Vezme meč, zapíchne ho týpkovi do hlavy, otočí s ním (asi mu ho tam nechá hnít) a pak ho zas vytáhne nebo mu zajede do břicha a mečem ho vytáhne do vzduchu. -
Njn tak už taky není nejmladší *1*
-
Aspoň že tomuhle nedali desítku
-
Phenom X2 545, 4 GB RAM, HD 5750, fullhd, vsync, 4xAA, max detaily... po hodine hrania ani jedna sekajuca pasaz. Uvidim co cez den v nejakom poriadnom mestisku
-
Proč jste mu dali mínus, vždyť má pravdu! *4*
-
Možná použili stejnou technologgi/software, ale nahrávání tam funguje jinak.
V L.A.Noire museli používat konkrétní herce a ty se nesměli hýbat. V AC ne.
Tam mohli používat jakékoli herce, kteří se mohli během nahrávání hýbat a snímalo se tak celé tělo. Animace se pak přepočítává na mesh.
Ten výsledek vypadá úplně jinak než v L.A.Noire
Hůř -
Co si třeba přečíst info ?
-
V AC použili Motion scan? Jak si na to přišel?
-
Je fakt že souboje se od posledních dílů změnili minimálně. Jen přidali nový dorážky a to je asi tak všechno. Ani tu pomalou odezvu, co byla v AC už od prvního dílu nezpravili a souboje sou pořád založený na exploitu (stát a čekat na útok a pak provést counterattack).
Už sem to taky vrátil.
Batman: Arkham City je o dost lepší a nejen v soubojích -
U mě nemá cenu vůbec ty doupata obsazovat, dokud nebudu mít všechny učně na Master Assassiny.
Mi třeba na mapě bliká 5 útoků a ten Tower Defense mě vůbec nebaví... -
Vypnout xfire, Steam overlay, Fraps, zkontrolovat, jestli ovladače na grafiku nevnucují nějaké nastavení, jestli zvukovka nedělá nějaké efekty...hmm...Ubisoft má ty srandovní konfigurační utility, že? Tam něco nění?
-
Fakt nevím asi máš v PC komponent, s kterým si ta hra nerozumí.
-
úplně mi stačilo hlídat informovanost a občas někoho uplatit, nebo zabít. Do teď žádný útok (kromě toho prvního) nebyl.
-
Musíš vyexpit svoje učně na 10. level a pak je přiřadit k těm doupatům, oni ti je budou bránit.
-
*5*
-
mne to dela to same, at nastavim jakekoli detaily nebo rozliseni porad se to tak zvlastne konstantne trha..u me jsem predpokladal ze je to proc. mam Athlon X2 5000+ a graf. 5570 1 gb .. skyrim apod. mi jedou naprosto v pohode... no kdyz jsem videl jak je ten pribeh idiotskej (u dvojky).. tak jsem si prohlid mesto vylez na veze a touhle hrou se dal nezabyvam...
-
No to nevýme..
-
csu
nevyte jestli budou ty utoky na vase assassinsky pozice chodit donekonečna jako mě uz nebavi ubranit jednu a za dve minuty jit zas branit jinou -
Dobrá sekanice.Ty vaše video recenze jsou nekoukatelný.Pokud,neumožníte přepínání v kvalitě,budeme si pořád stěžovat.Já nemám počítač,na 1080P děkujeme.