Přejít na výpis diskuzí
Assassin’s Creed: Revelations - videorecenze české PC verze
1.12.2011 | Lukáš Grygar
106 příspěvků
-
No vykašlu se na to. Zkusil jsem všechno možné: 1) Nechal jsem to běžet jen na jednom jádru procesoru ze tří, pak i dvou, ale nic. 2) Nainstaloval jsem grafické ovladače (nejnovější verze) + přídavné ovladače, které řeší problémy některých her a nic. 3) Během hry jsem ukončil všechny ostatní postradatelné procesy a taky to nic neudělalo. 4) Zkusil jsem hrát jen offline ale taky nic. 5) Snížil jsem všechny detaily a rozliseni na to uplne nejnižší, ale také to nepomohlo (a přitom takové crysis 1 mi jde na max. úplně hravě). 6) Nainstaloval jsem do hry nejnovější patch, ale nic se nestalo.
Možná je tu poslední možná možnost. Kdysi jsem měl problém s GTA IV. Originální hra se sekala, navzdory tomu, že jsem měl nejnižší nastavení. A když jsem stáhl a spustil pirátskou verzi, tak šla jako po másle. Zvláštní asi to také zkusím i tady. -
"Já se tady jen bavím, nad všemi a nad vším na tomto webu, ať už ironicky či upřímně myšleno. " - Ano proto jsi omezenec...
-
kvuli tomu ze je uveznen v animu ktery jej promichal s eziem a altairem ...vicemene:)
-
ja mam Athlon II X2 245 - atinu 5750 - 4gb ram - hra jede na 1680x1050 na skoro plne detaili v pohode
-
Jo jasně... Koupil jsem si tu hru na PC a protože mi nejde tak si mám radši koupit konzoli za 6000 kč a znova tu hru? Čekal bych trošku smysluplnější příspěvky... *7*
-
Zkus konzoli, tam to šlape v pohodě.
-
Pak už teda nevím vůbec co dělat. Nainstaloval jsem ovladače atd. - nic. Nainstaloval jsem nejnovější update - nic.
-
Mám PC starý asi cca 5-6 let. Athlon dvoujádro, 2gb ram a 9600 GT grafika a u žádného z dílu jsem neměl nikdy problém. Překvapivě mi to jelo pokaždé vše skoro na max až na vyhlazování a stíny při rozlišení 1280x1024. Snad ti to pomohlo.
-
Zvláštní, tak pak by měla být chyba u mě (a problém to dělá hodně lidem). Zkusím stáhnout nejnovější ovladače na komponenty, NET framework, PhysX a ty další věci které hry potřebují a uvidím. A neměl by jsi nějaké tušení co by to cukání obrazu mohlo způsobovat?
-
ja treba zadnou extra vykonou sestavu nemam a zadny z dilu se mi nesekal a ani jsem nikdy od nikoho jineho nez tebe toto neslysel :)
-
Já se tady jen bavím, nad všemi a nad vším na tomto webu, ať už ironicky či upřímně myšleno. *3*
-
Jen doufám, že se to nebude sekat stejně jako dvojka a Bratrstvo... :(, mám výkonnou sestavu, která zvládá nejnovější hry na nejlepší detaily a přesto nezvládne ACII? Na tom je něco divnýho a ještě jsem to nevyřešil. Jedině jednička šla v pohodě. )
Vím, že tohle není herní poradna, ale setkal jste se tím někdo už? Vyřešil to už někdo? Hra se seká a nedá se hrát ani při nejnižším rozlišení a detailech. -
"Mé názory a prezentace jsou přesně takové, jak si představuju, že by na webu typu games.cz měly být. Lidé tady nemají absolutně nic společného s mým opravdovým životem, a proto nemám ani trochu zapotřebí jednat upřímně..."
Takže jsem u toho že jsi omezenec co si tu lží lečí komplexy z reálného života? Aspoň k něčemu jsme se dobrali... -
Mé názory a prezentace jsou přesně takové, jak si představuju, že by na webu typu games.cz měly být. Lidé tady nemají absolutně nic společného s mým opravdovým životem, a proto nemám ani trochu zapotřebí jednat upřímně...
-
Zrovna tvoje příspěvky čtu rád, protože umíš shodit každou hru... ALE PROTI AC ANI SLOVO!!!
-
...samozřejmě "novodobý".. chjo... *1*
-
I když mě to nepřinese nic nového a novodobí konspirační příběh v AC nesnášim, tak mě recenze asi celkem navnadila. Nakonec proč ne. Řemeslně je tak hra dobrá. A Grygar má jednoznačně recht v tom že nezáleží na technolgii ale způsobu jak se s ní vyvojáři poperou.
Offtopic: Jen bych rád věděl proč se ve videu nedá posouvat na určité místo. To se jako mám dívat pořád od začátku...? -
Normalne pouzivam Firefox 8, ale zkousel jsem i Chrome 15 a Internet Explorer 8. Stejny vysledek. Napisu urcite i na Pripominky/namety/bugy. Mam ale takovy dojem, ze se tento problem resil v jednom ze starsim podcastu a kolektivni odpoved byla, ze vite o problemech s prehravanim u par jedincu, ale zatim nevite co s tim. A taky padla, myslim, moznost, ze zkusite nejaky jiny zpusob nahravani videa... Stalo se tak?
-
Aha, to jsem nevěděl, že když člověk zestárne, tak se mu z hlasu Franty Vopršálka stane hlas Pepy z Depa...
-
No jistě že se mu změnil - a hodně, když si porováš začátek a konec dvojky. Ale dabuje ho furt stejnej chlap, no...