Přejít na výpis diskuzí
Assassin’s Creed: Revelations - videorecenze české PC verze
1.12.2011 | Lukáš Grygar
106 příspěvků
-
Já jsem informovaný dostatečně... První díl této série vypadal velmi nadějně, ale stala se z toho taková herní Esmeralda. Vskutku dojemné. *3*
-
A teď česky ano?
-
FIFA je každý rok jiná v in-game mechanismech, v sestavách týmů i v poupravených herních režimech... V každém případě COD ani FIFA si na nic nehraje - nesnaží se vydávat encyklopedie o 500 stránkách a jiné rádobyepické hovadiny - jednoduše to jsou hry, které těší lidi, kteří je hrají.
Nic jiného než urážet neumíš? *5* -
Ne všichni nepřátele čekají.Čekali jen v jedničce a ve dvojce.V brotherhoodu byli asi nejzákeřnější.
-
Kdyby hrál AC tak víš, že tam nejde ani to o "hru" , ale co ta hra peřdstavuje... Nakousnu pojmy jako:
Creators, first civilization.. -
Fakt ho má stejnej jo ? *1*
Kámo, to si prosim tě poslechni misi na mostě v AC2 a nějakou misi tady, opravdu stejnej hlas nemá. -
Mě se zas nelíbí ten tvůj Skyrim a co s tím uděláš ?
-
Mimiku tváře zhoršili ? *15*
To asi pochybuju, když použivají Mocam, který můžeš vidět v L.A. Noire. -
Když musí zabít každýho druhýho maníka jednou z pár, už po hodině se opakujících, cool animací, pak by ho skutečně utepali jedna dvě. A patřilo by mu to. Dělá machra a práce mu stojí *5*
-
Asi špatnej souboj, ale mě už několikrát jebli zezadu, když jsem zrovna dokončoval jeho spolubojovníka hookbladem. Ezio je teď v soubojích strašně pomalej.
-
Už měto docela štve co ty co dělají recenzy používají za PC by mě zajímalo že se jim to to asi nesekne nevíte někdo náhodou dík.
-
Zapomněl jsi na svou oblíbenou Fifu.... Buzno
-
Planý žvást.
1. jednu a tutéž hru si dokola dovoluje vydat mnohem více sérií
2. o AC už znalci dávno netvrdí, že je to největší ultrahra (stačí se podívat na hodnocení posledních dvou dílů)
3. rozdíl mezi plytkou a triviální střílečkou na kolejničkách a titulem, který se když už nic tak pokouší o vkusně podanou historickou osvětu, pozná snad i malé dítě!
Příště se lépe informujte, pane Trolle. Další, prosím... *3* -
Oni
Tenchu
Dark Souls
Jedi Academy
Indiana Jones and the Emperor's Tomb
???
Profit !!! -
jenze to by podle me ezio zkapal kdyby se objevilo vic jak 2 nepratele - sice by to pridalo na realisticnosti - ale to by jsi chtel? *5*
-
Vydávat stále jednu a tutéž hru pořád dokola si dnes můžou dovolit dvě série:
1) COD; 2) AC
Zajímavé, že COD je podle herních znalců odpad a AC největší ultrahra na světě (po Skyrimu). *3* -
Koukám, že nepřátele ještě pořád hezky vklidu čekají, než Ezio dokončí vražedný kombo s animací a zírají na něj jak banda pitomců :) Kdyby mě v týhle sérii zajímal příběh, tak do toho možná jdu. Šplhání po střechách a likvidace nepřátel v evidentně nezměněným bojovým systému jsem se už ale nabažli dost, takže díky, nechci.
-
co se tobě líbí...
-
neřekl jsem, že se mi nelíbí nebo něco v tom smyslu.. jen mi to prostě přijde nelogické.. nevím proč ty minusy..
-
ale prd ze AC-R je najhorsi, je na rovnakej urovni ako brotherhood, taky stred, neprinasa nic nove, ba dokonca zhorsili aj mimiku tvare teraz len otvaraju usta co sa mi nezapacilo prvy dojem , a vlea roboty si stym nedali len tam dali kopa nudnych misii ale hlavne koniec bol super hra za altaira tiez take pokracovanie AC 1 a preto som si hru aj docela uzil :)