Přejít na výpis diskuzí
Assassin’s Creed: Revelations - videorecenze české PC verze
1.12.2011 | Lukáš Grygar
106 příspěvků
-
prave ze podle jeho duchaplnejch nazorech bych rekl ze vysokoskolak je *7* *15* tim nechci nikoho urazit...
-
Jaký máte prohlížeč? Bylo by lepší se obrátit sem
http://diskuse.tiscali.cz/games/redakce/pripominky-namety-bugy-1/
Určitě se na to technicky odpovědní a vzdělaní lidé podívají, kde by mohla být chybka:) -
celou dobu ho dabuje Roger Craig Smith, takze by si mel asi navstivit usniho :D
-
Jasný proto publikuješ desítky intelektuálně vyzrálých příspěvků k článku 100+ důvodů + Skyrim něco... Ano povídejme si ještě o omezenosti a nadhledu. Ty rozhodně darem nadhledu neoplýváš. "Jáaaa nic já muzikant pouze publikuji své názory"... Pokud si nedokážeš uvědomit, že tvé názory nejsou zrovna společensky přijatelné tak jediný kdo je omezený seš ty. Kor když se prezentuješ jako vysokoškolský student... O čemž stále pochybuji *7* .
-
U všech to rozhodně nefunguje (ale u drtivé většiny ano)... Záleží jen na tom, jak dobře mají ta videa zabezpečená. Čili nějaké záznamy s jakýmkoliv politickým kontextem ze zpravodajských serverů apod. by se povést stáhnout nemuselo, na běžné použití v pohodě.
-
Stáhni Internet Download Manager (třeba trial verzi), přidej si jeho plugin do prohlížeče a u každého videa se ti zobrazí malé okénko: Stáhnout video s IDM.
Funguje to u úplně všech videí na internetu, co jsem zatím viděl. -
Já se nikoho naštvat nesnažím. Pouze publikuji své názory... Pokud to někoho nadnáší, značí to pouze jeho omezenost a nedostatek nadhledu. *5*
-
Stazeno pomoci DownloadHelper. Stejne bych ale byl radsi, kdyby existovala nejaka oficialni cesta...
-
Desmond vypadá jak napůl mexickej feťák z filmu :D
-
Z jakeho duvodu byl Desmond (spolu s Eziem a Altairem) premodelovan? Vzdyt to je ulne jinej ksicht.
-
Já už mam praxi v debilštině. Myslim, že se ptá, co má redakce za PC za zestavu, že jim to funguje tak pěkně.
-
Mě by tam klidně stačila grafiak ze SW: Jedi Academy *2* . Jednudchá, pořád krásná a hlavně nenáročná..
-
Doporucuji zmenit identitu... tady uz Te kazdej z principu "hejtuje".
Jinak v podstate souhlasim, ze jednicka me bavila hodne, dvojku jsem skoro dohral, na brotherhood uz jsem nemel silu... Nejspis to bude tim, ze je mi Eizo SILNE nesympatickej. Zestarlej v Revelations uz mi tolik nevadi a paklize se alespon trochu vraci Altair, je tu sance, ze to nekdy zkusim .) -
Pro mě tohle bude vždy i přes svoje mouchy oblíbená ne-li srdcová záležitost a hotovo. jen nerozumím co autor myslel tou (v dnešní době) již pokulhávající grafickou stránkou, pro mě je tohle skvost a nemumím si představit nic hezčího a přitom tak plynulého, asi jsem skromný člověk )))
-
Děkuji za osvětu Nýmande. Více erudovaný názor o tom jak recyklovat pořád dokola stejný prvky (a každý rok) jsem snad ani nemohl slyšet*11* .
Buzno je celkem adekvátní oslovení pro člověka, jenž se snaží 90% čtenářů bezúčelně naštvat. Nehledej v tom žádný emoce. Je to čistě akademický označení *5* -
Opravdu uz nevim cim to je, ze se mi vase videorecenze tak strasne sekaji. Zkousel jsem aktualizace vseho mozneho a i ruzne prohlizece, ale vysledek je porad stejny. Zvlastni, ze ostatni videa (i ta v HD) jdou naprosto plynule... Neslo by davat ke kazde takove recenzi odkaz na stazeni?
-
Cože?? Výbuchy?
Já se tu bavím, že to vypadá jako wrestling fotbal, kde bylo jen ukázaný jak se dá někdo sejmout... Nic jinýho *1*. To stejný bylo při traileru na NHLko... těžce nechápu a s klukama sme se dobře pobavili aspoň *1* *1*
Mě to připomíná ty nesmyslně "erotický" reklamy na billbordech, kde kozatá ženská drží noťas... Tak je to reklama na spodní prádlo, málo erotiky nebo elektroniku!? -
To bude tím, že je tam méně výbuchů než v traileru na AC či COD, že? *5*
-
Taky tomu nechápu. Po prvním přečtení jsem myslel, že se divý že se Vám to neseká. Teď po druhým peřčtení to vypadá na opak, ale zase v tom nevidím hlavu a ani koleno.. *1*
-
Mě trailer na FIFO připomíná Football Wrestling *1* *1* .. nic jinýho